Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
Обрисао сам задња два уписа, држите се теме.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Прочитао сам нешто данас на делије нету и то ми се толико свидело јер је то чиста истина,суштина и бит!!!У последњих неколико година разни људи су се играли председника,спортских директора,... и било је све лако јер је иза њих стајао Мишко и давао паре!!!Живели су од данас до сутра,а када би Мишко дао паре излазили су у јавност причајући о довођењу појачања,спонзора,...!!!И на тај начин из дана у дан су обмањивали навијаче,медије ,све у овој Србији и за то време Звезда је тонула све више и више!!!Надам се да је након јучерашње оставке комлетне управе на челу са Мишковићем дошао крај лошем управљању,лошем вођењу и систематском уништавању Црвне Звезде!!!Моја нада лежи у томе што будући кандидати за председника неће градити свој план и програм на Мишковићу или било ком финансијеру у овој земљи и свету!!!Показали смо и јасно ставили на знање свима,да не желимо ФИНАНСИЈЕРЕ,да на тај начин неможемо да градимо клуб!!!!Сада сви медији врше још већи притисак и хајку!!! >Sad Пишу да смо готови,да ћемо нестати,ко ће сада доћи,шта ће ДЕЛИЈЕ предузети???Људи!!!!!Не треба да се превише палимо на то што пише у новинама,јер они само комликују ствари,а истина је та да иако је тежак пут пред нама,да ипак није све толико нестварно!!!!
Први циљ који треба да остваримо је акција доласка на стадион!!!!Значи све више и више,да ширимо идеје и визију ДА У НАМА ЛЕЖИ СПАС,да колико нас сутра буде уз ЗВЕЗДУ толико ће ЗВЕЗДА бити јака!!!И треба само да размишљамо о томе,да зовемо људе и да долазимо на стадион!!!!
Када већ сезона буде готова доћи ће до избора ПРЕДСЕДНИКА!!!Један од вођа ови дана у медијима изјављује да би волели највише на месту председника да видимо Џају и ако се то оствари,бићемо још један корак ближе повратку ВЕЛИКЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!!!!Ја сам уверен да се неће поновити грешка из претходних година и да ће напокон доћи неко на чело клуба који ће вратити Звезду на прво место,донети титуле,довести Европу на Маракану и да ћемо већ кроз годину и по дана бити у финансијском плусу!!!!
Трећа ствар коју ми можемо и коју ћемо спорвести је акција ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА!!!!Од јуче када смо и буквално остали сами уз клуб(уз играче,стручни штаб,Ивића) све више се прича о акцији прикупљања чланарине од стране нас навијача!!!како сам већ рекао акција ће сигурно почети пре скупштине клуба,јер ћемо на тај начин показати колико Звездаша воли и стоји уз Црвену Звезду и на тај начин омогућити ономе који хоће да уђе у клуб да доведе спонзоре!!!!
Значи једноставно:СВИ НА СТАДИОН,ПРИКУПЉАЊЕ ЧЛАНАРИНЕ,НОВИ ПРЕДСЕДНИК!!!!! Једноставно,зар не ?
Reply
Ајд мало смањи доживљаје, стално причаш једно те исто. Није важан број постова, важна је суштина.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Саопштење Делија

Тројица чланова УО који су се самоизабрали да спроведу процедуру за избор новог руководства - за навијаче су потпуно неприхватљиви! Њихов досадашњи ангажман у клубу им не даје кредибилитет за тако важан задатак!

Такође је неприхватљив термин за одржавање Скупштине. Ми сматрамо да седеница највишег органа клуба мора бити одржана најкасније до половине маја како не би изгубили још једну сезону!

Ванредној Скупштини предложићемо избор привремене Управе која би средила стање у клубу, увела мере штедње и припремила терен за избор новог руководства када се за то буду стекли услови.

Од тог тренутка ми, као навијачи, ћемо се искључиво бавити реализацијом акције прикупљања чланарина: "Добро знај да увек ту сам ЈА!" и на свој начин финансијски помоћи вољеном клубу.

У исто време, позивамо:
1. ДРЖАВУ - да се активно ангажује у циљу спасавања клуба који је стуб српског спорта и национална вредност!
2. СПОНЗОРЕ - да од следеће сезоне спонзоришу клуб и на једини исправан начин дају свој допринос оздрављењу клуба!
3. ДОСАДАШЊЕ СПОНЗОРЕ - да наставе да помажу клуб у мери у којој је то могуће и да обнове спонзорства која су волшебно престала јуна 2008. године!
4. НАВИЈАЧЕ, БИВШЕ и САДАШЊЕ ИГРАЧЕ И СВЕ КОЈИМА ЈЕ ЗВЕЗДА У СРЦУ на саборност и кооперативност, а у исто време и на још снажнију подршку свом клубу у циљу заједничког стварања нове будућности Црвене звезде!

За корените промене, за нови почетак, за велику Црвену звезду!

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
2,3 и 4 ће можда и бити...али држава ће нас искулирати 100%
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Reply
(04-30-2009, 12:34 PM)Dzo_Palac link Wrote:2,3 и 4 ће можда и бити...али држава ће нас искулирати 100%
та иста држава нам је узела све паре од златне генерације1992
Reply
Као и већина разочаран бројношћу са ОФК-е сам јуче са другарима анализарио целу ову нашу причу. Конкретно смо причали о чланству у клубу навијача и чланаринама од 1000 динара. Као ни све друго у овој борби ни ово нам неће ићи баш тако лако. Нама за вратом стоји један терет из прошлости који би могао да буде велика кочница у овој причи. У медијима се створила слика која је прилично зацементирана у људским главама по којој су навијачи једна група плаћеника, лопова и с' тога многи имају страх да њихових 1000 динара неће отићи тамо где треба. У нормалној ситуацији би такве Звездаше, који неће за свој клуб да дају 1000 динара годишње, најрадије отерао у пм. Сада је ситуација другачија, сада су нам и такви неопходни и зато је потребно направити неки маркетиншки трик не би ли се и такви анимирали. Народу би требало ОДМАХ дати на увид да је он добио нешто КОНКРЕТНО за своје паре. Један другар је дао прилично добру идеју, а то је да уз чланске карте свако добије и мајицу. Тужна је, али истинита, чињеница да ће људи да продају и своје ставове и своје мишљење за једну мајицу. Мени је јадно да мајица може да буде неком услов да ли ће помоћи свом клубу, али ако је стварно тако онда би ваљало размислити и у овом правцу.
Reply
то уопште није лоша идеја...чак шта више

јбг увек ће бити различитих људи...неке треба да замолиш да спасу своју клуб, а други ће те питати "јел могу још да дам?"  трећи,четврти...
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Reply
сујета је присутна...али ако се паре буду трошиле на мајице и на привеске.... за клуб се нема пара...али кад погледаш са друге стране, то треба...може неки маркетинг, реклама, радио и тако то...али не нешто претерано, што пуно кошта...
Молим те пресвети оче,молим се овом хлебу и вину!!
Молим те Исусе Христе да Уроша врате на нашу трибину!!!
Reply
да али треба размишљати управо у том правцу...мајице са неком паролом везаном за ову акцију неће видети само онај ко купи него и сви остали...довољно је да 5 људи прође са њом кроз кнез и многи ће размислити о томе мало...бар ја тако мислим

иначе те мајице не би биле скупе тако да не би било неког већег издатка
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)