Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Потпредседник Фудбалског клуба Црвена звезда Марко Мишковић и сви чланови Управног одбора Фудбалског клуба Црвена звезда на данашњој седници подели су оставке.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/saopst...ontent.htm

!!!
Коме закон лежи у топузу трагови му смрде нечовјештвом!
Сада је дефинитивно : ЦЕЛА УПРАВА ЈЕ ПОДНЕЛА ОСТАВКЕ!!!!! ;D ;D ;D  

Potpredsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Marko Mišković i svi članovi Upravnog odbora Fudbalskog kluba Crvena zvezda na današnjoj sednici podeli su ostavke. Svi članovi Upravnog odbora Fudbalskog kluba Crvena zvezda, solidarišući se sa ostavkama predsednika Dobrivoja Tanasijevića - Dan Tane i potpredsednika Marka Miškovića istovremeno su spremni da odgovornost za rukovođenje Kluba i ostvarene finansijske rezultate u periodu trajanja mandata do podnošenja ostavke.
http://www.crvenazvezdafk.com/saopstenje...ontent.htm  

Управни одбор пре него што је поднео оставке,заказао је скупштину клуба за 8.јун.2009  :o :o :o ???!?!?!?!!!Трочлана комисија ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ће извршити припрему за одржавање скупштине и избор ПРЕДСЕДНИКА!!!!Мало сам се зачудио 9.јун!Са једне стране то је много времена да Звезда буде препуштена сама себи,али са друге стране мора да се сачека због избора кандидата,затим њихових програма!!!Несмемо да поновимо грешке из прошлости да да дозволимо сумњивим људима,људима без поверења,лажним Звездашима,.... несмемо да дозволимо да такви дођу у Звезду јер ће онда да се понови све ово што смо прошли и са Топлицом и са Дан Таном!Имамо 19 ГЛАСОВА У СКУПШТИНИ и сигурно ћемо имати кључну улогу у избору председника!!!!
Ко мисли да су одласком ове управе решена срања која се дешавају грдно се зајебао. Нама тек предстоји дуга борба.
Поставља се питање да ли ће нам дозволити да играмо у европском такмичењу. Немамо управу, играчима касне плате, некима ако се не исплате могу да запале...
Сад треба коначно наћи не добро, него најбоље могуће решење, које ће да крене не од нуле, него из минуса.
Борба за клуб почиње, одлазак ове управе је тек први корак, а нама предстоји маратон.
Шавија и Шурбатовић су по свој прилици ,имали одличан интервју,гостовање на Кошави(емисија ,завршена пре 10 мин.,27.04 у 22 .45)..ухватио сам нажалост само задњих 10-ак минута.
Ако је неко снимао,нека постави..молим.
Хвала унапред
Стварно одличан интервју,Кошава колико знам има националну фреквенцију тако да се надам да је то гледао велики број Звездаша пре свега оних који нису ''у причи'',јер су обојица доста пажње посветили нашим акцијама и упутили апел читавој Звездашкој јавности да нам се придруже...Поред тога поновљено је и наглашено да Делије немају апсолутно никакве амбиције да воде клуб,али је Шавија рекао да би волео да се врати Џаја...Новинар је онда упитао како то да и поред толике љубави Делије раде неке ствари на штету клуба,прво је поменуо мајице,ту је одмах поклопљен са случајем у Ливерпулу,а онда је и поменуо столице,ту је добио одговор да Делије стоје и иза својих добрих а иза својих лоших страна,као и да се то десило спонтано,а не из неке намере...Била је и нека анкета међу грађанима,углавном неки пензоси које су наватали на Калишу...

Такође на моје велико изненађене водитељ је упитао да обојица прокоментаришу рад групе,ту је добио одговор да смо најорганизованија група на овим просторима и да се разликујемо од других по својој свестраности,као и да су њих двојица као припадници старе гарде поносни на момке које данас воде Север са коментаром да су успели и њих да премаше...

Нешто пре ове емисије била је емисија на сосу тотал сокер,у којој су гости били Горан Буњевчевић и Симић кретен,који је прокоментарисао догађај када су га после једног гостовања на сосу сачекали неки ''дрогирани клошари'' који су му сугерисали да не пљује по Звезди,такође је напоменуо да је то нека отуђена од група од Делија којој наређује Драги Мићовић.... ???

(04-27-2009, 09:25 PM)rukometas_bg link Wrote:Ко мисли да су одласком ове управе решена срања која се дешавају грдно се зајебао. Нама тек предстоји дуга борба.
Поставља се питање да ли ће нам дозволити да играмо у европском такмичењу. Немамо управу, играчима касне плате, некима ако се не исплате могу да запале...
Сад треба коначно наћи не добро, него најбоље могуће решење, које ће да крене не од нуле, него из минуса.
Борба за клуб почиње, одлазак ове управе је тек први корак, а нама предстоји маратон.

Тако је! Иако је јако добро да је ова управа отишла немамо ни времена, а ни претераног разлога за еуфорију. Ми смо тек почели нешто да стварамо и јако би било погрешно да неко сад помисли да је све готово. Сад тек почиње, сад је тек све на нама. Морамо убедити људе да је ово што ми радимо једини исправан пут опоравка Црвене звезде.

Додао бих још и ово. Вара се свако ко мисли да је ово крај интересовања породице Мишковић за куповину нашег клуба, превасходно због локације. И они су свесни да имају јаког противника, у виду нас, да не иде све онако глатко како им је ишло кад су куповали друга предузећа, али сам убеђен да неће тек тако одустати. Зато је јако битно да прође план Делија и зато сви до једног морамо још више да се ангажујемо.
Треба се напомене такође да је Шурбатовић јуче(по ко зна који пут) најавио то скупљање лове(чланарина 1000 динара+ свако према својим могућностима)..Рекао је такође да ће то бити транспарентно,да ће сваки члан или ти дародавац имати увид у стање рачуна...оно,да будемо искрени..можемо ми лепо да се солидаришемо,правимо акције,упућујемо апеле ка масовнијем присуству на текмама..све је то лепо али Браћо драга,без лове ништа-угасиће нам клуб.
Некако ми све ово изгледа,као..ајде ми сви на утакмице да напунимо стадионе па ће нека "добра богата душе да се сажали и исплати нам дугове"?!
Јел се о томе ради?
Ако се о томе ради,ја сам веома антипротиван таквом ставу.
Значи,дај тај рачун више(прошло је доста времена од кад је он то први пут најавио и ништа се не ради)
.Самим својим примером(где ће се за кратко време скупити доста лове,од нас,самих навијача) представљаће прави пример и биће нека иницијална каписла будућем ,озбиљним спонзору да се ми НЕ ЗАЈЕБАВАМО и да стварно мислимо да спроведемо у дело оно што причамо.
Моје мишљење је да ситуација није тако црна,као што се говори,пре свега посматрјаући овај велики корак ка стабилизацији,променом управе,и активним учествовањем звездашке јавности,у опоравку клуба.

Што се тиче финансија,дуг јесте висок,22 милиона,ако одузмемо те такозване бескаматне позајмице,назови људи који воле звезду,дуг је мањи.

Е сад управо због тога,што се тиче кредита,а сви знамо шта је институт кредита значи,то јест да те обавезе не доспевају,у једном тренутку,то јест да кредити доспевају у одређеном периоду,ида се враћају дуги низ година,најважније је да се редовоно сервисирају рате,и онда нема проблема.

Па које је решење,намеће се питање,ево неких предлога,односно шта би могло да се уради и констатација.

1.Прво ревидирати број запослених,видети ко колико пара добија од Звезде,коме звезда плаћа телефон,ко има право,на било који начин у располагање звездином имовином у смислу плаћања ручкова,хотела...
2.Посета од 10.000-15.000 на сваком мечу,мада нисам задовољан овом цифром је сасвим довољна,за преживаљавање клуба,уколико је просечна карта 200 динара,то је никих 2 еура,то занчи да би приход од сваке утакмице био 20.000-30.000 еура
3.Реформисати платни списак играчког кадра,видети колике су плате играча,па онда сести  и договорити се о евентуалном смањењу плате,или стављање на трансфер листу,уколико до договора не дође.
4.Происходи из прошлог одељка,један играч првог тима,преплаћени појединац,одузима прекопотребни новац нашој деци у омладинској школи,која треба да су будућност нашег клуба.Реформисати омалдинску школу,смањити број запослених,а на уштрб тога платити,добре стручњаке и тренере, већим износима него до сад,јел нико неће да ради за џабе,односно радиће више и боље,наравно поставити принцип одговорности,за резултате.
5.У обликовању омладинске школе водити рачуна да систем игре одговара Црвеној Звезди,односно да омалдинска школа гаји препознатљив стил игре,и да одговара стилу игре првог тима.
6.Скаутска служба,мора бити добро организована,пошто у овом тренутку не постоји,сконцентрисати се на одређени простор света,а не доводити будуће чланове клуба из целог света,Озбиљни тимови доводе играче из свега неколико фудбалсих земаља.
7.Огроман број трофеја,у нашим витринама је са летњих турнира,које је Звезда редовно играла,превасходно по Јужној Америци,и редовно освајала турнире,старији звездаши то сигурно знају,ја знам по причи мог ћалета...ја се једино сећам генералне пробе пред јену сезону на маркаани мислим да су тад игрлаи Адилсон и Вилијамс,против Америке Бело Хоризонте,и уколико ме сећање не вара,то је био последњи меч такве врсте,пред сезону,нисмо после организовлаи такве мечеве.Долазак у госте једног ил ивише великих тимова би исплатио сам себе продатим улазницама.Ми можемо да искористимо познанства са барем братским клубовима,па да направимо Православни тријагонал,Спартак,Олимпијакос,Звезда....

Ето толико од мене могао бих да пишем још,али за сада толико....

Звезда,је живот све друго су ситнице....
Администрација : И бићеш банован, чим неко од админна дође на форум!

Јави се за 15 дана - до тада имаш забрану!!!

п.с. Лепо каже народна пословица: "Испеци па реци"... Неке ствари ипак сачувај за себе, све и да су истините, дуго присуство на форуму је морало да те научи нечему... Само зато што си дуго овде - преживећеш, размисли да ли су неке ствари за форум или не... АДМИНИСТРАЦИЈА
Не разумем зашто би био,банован,када форум служи за изношење мишљења,а свакако форум слижи за размену мишљења,и за помоћ вољеном клубу у овој тешкој ситуацији,а моја једина функција на форуму је да покушам да помогнем у превазилажењу ове тешке ситуације у којој се клуб налази.Уколико је слобоно изражавање мишљења забрањено,онда уреду,банујете ме и крај приче...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)