Ден Тана поднео оставку.
Добро знај да увек ту сам ЈА
|
04-24-2009, 04:16 PM
Сви марш из управе Звезде!Ако остану "финансијери" нисмо ништа урадили,наћиће они новог пајаца!СВИ НА СТАДИОН У НЕДЕЉУ!
04-24-2009, 04:31 PM
Постоји једна ствар коју итекако треба искористити када је питању мобилизација. Нашим људима, Звездашима, симпатизерима је пун курац партизанштине. Свима су већ досадили гробари, партизановци који већ дуже време насмејани и пуни себе долазе у школе, на факултете, радна места. Такве људе треба активирати. Мислим да је добар део таквих Звездаша спреман к'о запета пушка за акцију оздрављења Звезде. Само се треба цимати да се до што више њих на време протури информација и верујем да би добар део људи одмах долетео. Ако ни због чег' другог, онда у инат онима...
04-27-2009, 06:51 PM
(This post was last modified: 04-27-2009, 06:54 PM by Храбро срце.)
Драге ДЕЛИЈЕ,ЗВЕЗДАШИ сигурно сте до сада већ чули радосну вест да је Мишковић поднео оставку!!!! ;DАли ово није добијен рат,већ само једна велика битка!!!!Три године је тај човек у Звезди и систематскки је уништавао и припремао је за приватизацију ,односно личну куповину!!! >
![]() Друга ствар,немој да се заваравамо да је овде крај и да ће сада све бити лепо!!Када оде и последњи из ове управе,ми ћемо тада бити тек на пола пута!!!Звезда ће тада буквално зависити од нас!!!!И зато нема опуштања!Мора да нас буде још више,јер што буде више Звездаша,то ће и Звезда бити јача!!!!У недељу смо поставили неки нови темељ и неке нове стандарде,али никако несмемо сада стати или се задовољити тиме!!!!Мора да нас буде још више,дупло више!!!Читао сам на делије нету када је неко поменуо: 'А КОГА САДА ЗА ПРЕДСЕДНИКА?' Неко други је одговорио да то није наш посао!!! :-[ Ја баш мислим супротно!!!Људи немој да заборавимо да ДЕЛИЈЕ имају 19 гласова у скупштини!!!СЕВЕР ЈЕ ЗВЕЗДА!!!!то смо доказали много пута,тако и сада у овим најгорим временима за наш клуб!!!Ми као најемотивнији део клуба нисмо могли да дозволимо више да нам уништавају Звезду,да немо посматрамо како један фудбалски великан и шампион Европе пропада и нестаје!!!Зато смо одлучили да на себе преузмемо сав ризик и одговорност!!!И сада мора да се пронађе Звездаш,једна људска и фудбалска величина која ће имати потпуну подршку свих навијача и која ће заједно са нама успети да врати ЗВЕЗДУ ГОРЕ,ВИСОКО,ВИСОКО ИЗНАД СВИХ!!!!! ОВО ЈЕ АПЕЛ СВИМ ЗВЕЗДАШИМА И ДЕЛИЈАМА,КОЈИ СУ БИЛИ И У НЕДЕЉУ НА МАРАКАНИ,СВИМ ОНИМА КОЈИ ВОЛЕ ЗВЕЗДУ,ЖИВЕ ЗА ЗВЕЗДУ,ДА ДОЂУ НА СВЕ УТАКМИЦЕ ДО КРАЈА СЕЗОНЕ!!!!И НЕ САМО ТО,ВЕЋ И ДА ЗОВУ И ШИРЕ ПРИЧУ!!!!ДА НАС БУДЕ СВЕ ВИШЕ И ВИШЕ!!!ДА РАСТЕМО ИЗ ДАНА У ДАН,А СА НАМА ДА РАСТЕ И НАША ЗВЕЗДА!!!!!ИДЕМО ДЕЛИЈЕ!!!!!!!!!!!
04-27-2009, 07:20 PM
на сос каналу је ишао титл да је цела управа поднела оставку
колико има истине у томе,видећемо... ДЕЛИЈЕ ИДЕМО ДАЉЕ,ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ
04-27-2009, 08:19 PM
04-27-2009, 09:09 PM
Цела управа одлази...
http://www.crvenazvezdafk.com/src/saopst...ontent.htm Тек сада нам нема стајања... Идемо Делије, треба радити, довести још више људи на стадион, ко год да дође мора да види колико нас има (а то је мнооогооо) и да добро размисли да ли ће да нам продаје маглу као претходници или да најзад подвуче црту и поврати Звезду на стазе славе!!! Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
04-27-2009, 09:37 PM
Ма, можемо ми да терамо олош 100 пута, ал џаба кад нико бре не одговара за свој рад бре. Шта с тим ? Могу и ја да водим клуб и зајебем све живо и ај као отеран сам, оставка, пизде материне, и ником ништа.
И, само да похвалим две девојчице од око 10ак година које су навијале са запада, ближе северу, скакале, руке уз само ти, све... ![]()
04-28-2009, 04:18 AM
Можда ће неком деловати смешно али дали је неко размишљао о свим оним лажним чланцима везаним за нас а пре свега за сам клуб,о томе да се све то лепо одведе на суд,сваки лажни чланак тужба,имамо брдо новина,данас,ало,блиц за сваки чланак са лажима везаним за Звезду тражити лепо паре на суду за клевету,рушење угледа клуба.
04-28-2009, 07:47 AM
(04-28-2009, 04:18 AM)Милутин link Wrote:Можда ће неком деловати смешно али дали је неко размишљао о свим оним лажним чланцима везаним за нас а пре свега за сам клуб,о томе да се све то лепо одведе на суд,сваки лажни чланак тужба,имамо брдо новина,данас,ало,блиц за сваки чланак са лажима везаним за Звезду тражити лепо паре на суду за клевету,рушење угледа клуба. За то је потребна нормална управа која би поднела тужбу и која би радила у интересу звезде. |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 4 Guest(s)