Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
људи, интересује ме кад и како ће се моћи уплатити новац за чланство у "Клуб навијача Црвене звезде"... да ли се може преко delije.net или на неки други начин...?
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
(04-15-2009, 03:48 PM)УЛТРАС ЦЗ link Wrote:људи, интересује ме кад и како ће се моћи уплатити новац за чланство у "Клуб навијача Црвене звезде"... да ли се може преко delije.net или на неки други начин...?
(04-15-2009, 03:48 PM)УЛТРАС ЦЗ link Wrote:људи, интересује ме кад и како ће се моћи уплатити новац за чланство у "Клуб навијача Црвене звезде"... да ли се може преко delije.net или на неки други начин...?
Стрпи се још мало и бићемо сви обавештени на време.
16. април 2009. | Извор: Б92, Спорт

Цептер одбио ФК Црвена звезда?
Филип Цептер ипак неће постати спонзор ФК Црвена звезда, преносе у четвртак београдски медији.

Први човек компаније "Цептер" је пре само неколико дана најавио да је спреман да инвестира милион и по евра за три године генералног спонзорства, али се очогледно у медјувремену предомислио.

Иако му је УО клуба послао понуду (у УО је било и заговорника других опција, па и размишљања да је то мала сума за клуб), Цептер је према писању "Спорта" контакте са црвено-белима пребацио на свог сарадника Синишу Крајчиновића.

Први човек Црвене звезде Ден Тана најавио је у петак после састанка са играчима да ће у случају одустајања Цептера друга компанија, истина, за мањи новац ућу у спонзорство Црвене звезде.

Сада ће очигледо морати да се окрене другој опцији. Остаје и питање шта је навело Филипа Цептера да промени мишљење после само неколико дана? да ли можда и поуздана информација после ревизије, о стварном дугу црвено-белих, или можда најава да ће Закон о спорту бити усвојен до лета?

Подсетимо, Филип Цептер је пре неколико месеци најавио да жели да помогне клубу и за који навија, али да би у целу "причу" ушао само ако би могао да га купи...
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
ЦЕПТЕР,неко овде неког јаше.Ко зна шта се ту ради. :o
Quote:среда, 15. апр 2009, 18:25

Око: Зашто пада Звезда

Како је најтрофејнији фудбалски клуб Србије од европског трона доспео до тога да нема за плате играчима.

На претходном учешћу у Лиги Уефе, прошле сезоне, фудбалски клуб Црвена звезда изгубио је све четири утакмице, од 1992. године клуб се није домогао пролећне сезоне у Европи.

О проблемима Звезде прича се знатно више него о игри, клуб се налази пред банкротом иако га подржавају неки од најбогатијих људи и компанија у Србији.

Зашто је Звезда у оваквој ситуацији, ко све нуди решења и какви су предлози да се клуб врати у европску елиту?

О томе у Оку говоре Златко Крмпотић, бивши играч и тренер ФК Црвена Звезда, Јован Секулић, уредник у Верчерњим новостима, Дарјан Недељковић, новинар Прес-а и Владимир Шавија, један од вођа Звездиних навијача.

Погледај/Преузми
Колико се сећам Цептер је спонзорисао клуб из комшилука чије име нећу да спомињем да ме не бије малер  :Smile

....а онда каже човек да навија за звезду? Big Grin

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Дуг већи од 22 милиона
На данашњој конференцији за медије, секретар клуба, Саша Козић, обелоданио је да је Звезда дужна 22.3 милиона евра.

Према његовим речима, дуг је знатно увећан у периоду док је Председник клуба био Пикси Стојковић.

Према информацији изнетој на конференцији, клуб већ три месеца ради на пројекту чланства и да су руководиоци клуба спремни да о том пројекту причају и са представницима навијача.
(04-16-2009, 12:25 PM)Бошке link Wrote:Према његовим речима, дуг је знатно увећан у периоду док је Председник клуба био Пикси Стојковић.
[Image: piksipu5.jpg]

Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Ови слепци направили конференцију за штампу и нису рекли ништа сем дуга. Мене више занима коме се дугује и под којим условима а не сутра кад оду одједном дуг да буде 30 милиона јер нарасле камате.
Поменули су и причу да желе да покрену акцију учлањивања  ??? :-[
Дуг није катастрофалан ако је истинит (мада сумњам) и може да се санира за пар година уз добро вођење клуба.
На крају сезоне продајемо најмање 3 странца, имаћемо приход од продаје Милијаша 2 милиона + неки новац од старих трансфера. То ће бити најмање 5-6 милиона прихода. Ал прво ови слепци да сјашу

ИЗМЕНА: ово је њихов наводни пресек
[Image: 9vip6p.jpg]
[Image: 1z1wsu9.jpg]
Где си нашао овај извештај? Скинуто са неког сајта или шта?

Ако је извештај аутентичан, најбитније су ставке под тачкама: 25., 26.  31. и 32.

Баш ме занима како су књижили ову ставку под 32? Ако особа Х која је физичко лице позајми особи Y која је правно лице неке паре, зар не би требало да реагује нека пореска полиција која ће то физичко лице да приупита ЈЕ ЛИ БРЕ РОЂАЧЕ, ОДАКЛЕ ТЕБИ ТЕ ПАРЕ??? Па да му испита пословање, па да му прегледа пословне књиге , па да види под којим условима је извршена позајмица, па да му испита порекло имовине. Пазите, НЕ МОЖЕ ФИЗИЧКО ЛИЦЕ ДА ПОЗАЈМЉУЈЕ ПАРЕ ПРАВНОМ ЛИЦУ то је онда чисто прање новца!!!! Физичко лице може да поклони паре правном лицу, али то се онда зове донација а не позајмица. Физичко лице као противуслугу за донацију плаћа држави мањи порез.

Правно лице може да позајми паре другом правном лицу, али то се у принципу не ради, већ се закључују спонзорски уговори.

Побогу људи, ко верује да су они стварно дали те паре?

Како су "они " звезди позајмили паре? Шта, дали паре некоме из рачуноводства на руке и за то добили признаницу??? Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin  Ако физичко лице позајми паре правном лицу то би морало  да учини у готовом новцу. Шта бре, хоће неко да ми каже да одређена особа која је нпр. у управи звезде има на рачуну 500.000 евра и те паре у овом колапсу привреде држи у банци??? Сумњам да је тако.

Под хитно (!) да образложе ставку 31. -
1.ПОД КОЈИМ УСЛОВИМА СУ УЗИМАНИ КРЕДИТИ,
2.ОД КОЈИХ БАНАКА,
3.ДА ЛИ ЈЕ ЗВЕЗДИНА ИМОВИНА ПОД ХИПОТЕКОМ - СТАДИОН, ЗЕМЉИШТЕ
4.КО ЈЕ УЗИМАО КРЕДИТЕ
5.КОЈИ СУ УСЛОВИ И РОКОВИ ВРАЋАЊА КРЕДИТА
6.ДА СВЕ ДОКУМЕНТУЈУ ПАПИРИМА

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,