Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРАВДА ЗА УРОША!!!
А да престанете да преносите вести из тих новина за малоумне???
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Ево текст из "Вечерњих новости",све иде управом смеру

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?...i%20proces
Reply
Администрација : Без објављивања текстова из тих новина!
Reply
ево "свјежи" графити из Бања Луке, "Соколски дом"...

иначе БЛ је била препуна графита за брата Уроша,али су прешарани,и ајте то није толико чудно да испод скоро сваког прешараног графита за Уроша није стајало "Л`87"...

Attached Files
.jpg   Copy of pravda _bl2.JPG (Size: 38.67 KB / Downloads: 23)
.jpg   Copy of pravda_bl.JPG (Size: 45.29 KB / Downloads: 20)
Reply
Врхунац дебилности! Иако су имали паролу подршке нашем брату Урошу на једној од утакмица,лешинари су прешарали све тагове по граду...уз потпис Л'87
Ово је само један од многобројних примјера!
[Image: dsc01196.jpg]
[Image: 28delijelinijaz.jpg]
Reply
(04-13-2009, 12:13 PM)RSCZ link Wrote: Врхунац дебилности! Иако су имали паролу подршке нашем брату Урошу на једној од утакмица,лешинари су прешарали све тагове по граду...уз потпис Л'87
А што ти пријатељу не би прво  мало дубље размислио, него сваку зајебацнцију што видиш на интернету стављаш на форум. Ко зна уопште ко је то урадио ... можда се нека деца играла па нашла спреј па ајде да нешто жврљамо а графит им у близини игралишта Big Grin , можда гробари из комплекса а имају их иха ха .... можда и активисти и присталице ватиканског изасланика Додика како би се још више додворили овом нашем ЕВРОПСКОМ ТАЛАСУ и режиму што влада у Србији ..... знаш и сам да су се слизали само тако.На крају крајева свако је могао да стави било који потпис ... немој то да ти буде било које мерило .... видиш да се цео свет скрива иза неких никова псеудонима и осталог. И на крају крајева и да су Лешинари (мада не верујем јер исту муку мучимо као српски народ са властодржцима) кога уопште брига за њих.... Немој одмах да бучеш аааааааааааааа него размисли мало дубље о свему.
Кокеза лопове !!!
Reply
(04-13-2009, 03:58 PM)Kapetan Kuka link Wrote: [quote author=RSCZ link=topic=3476.msg66667#msg66667 date=1239624810]
Врхунац дебилности! Иако су имали паролу подршке нашем брату Урошу на једној од утакмица,лешинари су прешарали све тагове по граду...уз потпис Л'87
А што ти пријатељу не би прво  мало дубље размислио, него сваку зајебацнцију што видиш на интернету стављаш на форум. Ко зна уопште ко је то урадио ... можда се нека деца играла па нашла спреј па ајде да нешто жврљамо а графит им у близини игралишта Big Grin , можда гробари из комплекса а имају их иха ха .... можда и активисти и присталице ватиканског изасланика Додика како би се још више додворили овом нашем ЕВРОПСКОМ ТАЛАСУ и режиму што влада у Србији ..... знаш и сам да су се слизали само тако.На крају крајева свако је могао да стави било који потпис ... немој то да ти буде било које мерило .... видиш да се цео свет скрива иза неких никова псеудонима и осталог. И на крају крајева и да су Лешинари (мада не верујем јер исту муку мучимо као српски народ са властодржцима) кога уопште брига за њих.... Немој одмах да бучеш аааааааааааааа него размисли мало дубље о свему.
[/quote]

Знам,никад не пишем нешто ако немам чврсте аргументе да то могу и доказати! Ријечи без дјела су само празне приче по принципу ,пас лаје вјетар носи!
[Image: 28delijelinijaz.jpg]
Reply
брате кука вјеруј ми РСЦЗ зна шта прича...није он од оних што напуцавају уписе!!!човјек који је свим срцем на трибини,дуги низ година...(брате рсцз донијећу добар вазелин,требаће ми колико ти се улизујем  Big Grin )
а кука одакле си кад знаш одмах дати коментар за нешто што се дешава у БЛ?пошаљи ми приватну поруку ако ништа...немој одмах да скачеш КАДА НИСИ УПУЋЕН!!!
СКОРО СВАКИ ГРАФИТ ЈЕ ИШАРАН СА ПОТПИСОМ Л`89!ЗНАЧИ МОМЦИ СЕ ИСЦИМАЈУ И УРАДЕ ГРАФИТЕ,СЛЕДЕЋИ ДАН СУ ПРЕШАРАНИ СА ОВИМ ПОТПИСОМ ИСПОД (РСЦЗ то добро зна  Smile )
и да-то раде лешинари,не гробари,не неки исфурани клинци у крају!!!
Reply
Брате нисам ни рекао да било ко напуцава уписе таман посла нити ћу било коме шта рећи у вези тога никада. Него је дечко поменуо у посту  да су имали паролу подршке везану за овај случај па ми је мало то сулудо и нереално ... мислим на чин шарања графита.Више ми алудира на гробарске комплексе и слично. Али добро, претпостављам да живите у БЛ па самим тим  боље знате све околности него ја. Али и ако су то били лешинари знаш и сам како се то решава ... песницама наравно, као прави навијачи.Нема кукања на форуму него .... акција  Big Grin Big Grin Big Grin .....
Кокеза лопове !!!
Reply
PRAVDA ZA UROSA!

NISLIJE CZ 1986

JUSTICE FOR UROS=PRAVDA ZA UROSA

Attached Files
.jpg   3.jpg (Size: 35.97 KB / Downloads: 12)
.jpg   848eab6fe709.jpg (Size: 39.34 KB / Downloads: 14)
.jpg   24092008987alc4.jpg (Size: 21.94 KB / Downloads: 17)
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)