04-02-2009, 08:30 PM
Југа је изјавио како нису испоштовали његове планове и идеје (није навео које) те да се због тога повлачи
ФК Црвена звезда 2008/09
|
04-02-2009, 08:30 PM
Југа је изјавио како нису испоштовали његове планове и идеје (није навео које) те да се због тога повлачи
04-02-2009, 08:39 PM
Ево шта је рекао Југовић:
Моја жеља је била да помогнем клубу. Имао сам неколико иницијатива од којих су неке прошле, а неке не. Било је предлога за инвестиције у омладински програм, неки нису прихваћени из објективних разлога, за поједине није било времена или могућности. Има и оних које нисам могао да преузмем. Постојала је нечија жеља да будем одговоран за спортски део, али то у пракси није био случај.
04-04-2009, 06:15 PM
Цептер: Нудим Звезди 1,5 милиона евра
Субота, 4. април 2009. 12:44 Српски бизнисмен Милан Јанковић познатији као Филип Цептер изјавио је да је спреман да постане генерални спонзор Црвене звезде улагањем 1,5 милиона евра у клуб. "Спреман сам да спонзоришем Звезду. То значи да клубу нећу дати позајмицу, већ новац у неповрат. Заузврат, наравно, екипа би рекламирала моју компанију", изјавио је Цептер за "Спорт". Он је истакао да је још пре неколико месеци понудио финансијску помоћ црвено-белима, али да му водећи људи клуба још увек нису одговорили, нити направили "пакет" понуду. "Спреман сам да постанем генерални спонзор Звезде, који би у клуб донео 500.000 евра на годишњем нивоу. Основни услов је да уговор буде потписан на три сезоне. То, међутим, не значи да улазим у Управу клуба, уколико услови договора не буду тако дефинисани. Ипак, ја нисам још добио понуду и Звезде и нисам ни спреман да причам опширније о томе", додао је Филип Цептер. Српски бизнисмен је истакао да у зависности од резултата екипе, постоји могућности да се спонзорски уговор удвостручи. "Уколико Звезда буде играла добро, што им је свакако у интересу, биће и више новца. Можда и дупло", нагласио је Цептер и додао да је упркос чињеници да клубу из Љутице Богдана не цветају руже у последње време спреман да уложи у њега јер је "Звезде бренд и веома добро зна шта значи на тржишту". Председник Звезде Добривоје Танасијевић наводно је рекао да ће по повратку из САД позвати Цептера и понудити му да буде генерални спонзор клуба. У ишчекивању тог позива Цептер тврди да није одустао од куповине Звезде, уколико једног дана дође до приватизације. "Ако дође до приватизације и Звезда буде на тржишту, свакако ћу конкурисати за њену куповину. Ипак, како сада ствари стоје и докле се стигло са законском регулативом, још увек није реално да се нешто тако и догоди", рекао је Филип Цептер. (МОНДО) Пијанац: http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html
04-07-2009, 06:40 PM
Ја се пред сутрашњи дерби надам само једном, а то је да ће Црвена звезда НАПАДАТИ противника свих 90 минута. Не треба калкулисати ни у једном моменту, без обзира на резултат, већ само НАПАДАТИ. Верујем да би таква игра донела победу која у борби за титулу не доноси ништа, али би свима показала да тренутно стање на табели не одговора односу квалитета два клуба. Противника предводи једна ПИЧКА од тренера и то треба максимално искористити.
04-07-2009, 06:54 PM
Стално кукамо како нас закидају судије, како нас јебе Теле, како новинари стално пишу против нас... Ево нам прилике. Онако искрено, титулу смо изгубили, ту немамо чему да се надамо - на победу па шта буде. А ако будемо имали гол предности као у прошлом дербију, да се не затворимо као пичке, него да нападамо све док не будемо приморани да се бранимо. Ово нам је прилика да покажемо да смо бољи(или мање лошији), а титулу нека узме ко хоће.
04-07-2009, 09:00 PM
(04-07-2009, 06:40 PM)Пијанац link Wrote:Ја се пред сутрашњи дерби надам само једном, а то је да ће Црвена звезда НАПАДАТИ противника свих 90 минута. Не треба калкулисати ни у једном моменту, без обзира на резултат, већ само НАПАДАТИ. Верујем да би таква игра донела победу која у борби за титулу не доноси ништа, али би свима показала да тренутно стање на табели не одговора односу квалитета два клуба. Противника предводи једна ПИЧКА од тренера и то треба максимално искористити.потпуно се слажем са тобом,уз додатак да треба да водимо рацуна и о нашој одбрани,која је руку на срце најслабији део екипе.
04-07-2009, 09:03 PM
Такође, сутрашња победа би нам дала још више снаге за даље, а ако не за титулу, онда већ за куп. Јер нам следеће недеље, чиними се долази Смедерево.... И мислим да ћемо их добити, јер имамо психолошку предност... Они се сада боје да не засеру нешто, а нама је све једно када је титула далеко...
04-08-2009, 06:12 AM
Победили или изгубили данас ми немамо шта да изгубимо, можемо играти растерећено,док су све очи упрте у њих, данас они треба да потврде титулу победивши најозбиљнијег такмаца за исту,ако изгубе то ће бити један велики упитник поред њиховог трофеја, као неки недовршен посао,дакле притисак је на њима 8).
04-08-2009, 07:02 PM
Небитан је пораз,већ срамотан приступ игри.Јбг није имао ко да преведе Ајмо ајде сви у напад на све језике!
04-08-2009, 08:55 PM
To je oно што боли, приступ игри = катастрофа... Бар су због нас морали мало агилније да играју... Онако искрено, после прегледа снимка врло је уочљиво да нас је гробље тактички сјебало... Неутралисали су нам два најбоља играча Милијаша и Кормана и ту је био крај свим нашим надањима... Странци јако лоши данас, иако су на прошлом дербију имали врло добро издање...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера " |
« Next Oldest | Next Newest »
|