Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PREDLOZI I KOMENTARI
То имаш скроз доле Насловна, мислим да је Киза покушавао својевремено да ово дугме ХОМЕ пребацује на сајт али да није било могуће
Reply
е кад смо већ код тога-насловна, галерија и развијено 2008.године исто би било лијепо да и то пише на ћирилициSmile...

и само једна примједба око правописа-пошто у склопу тог натписа 2008.године иза 2008 стоји тачка,чини ми се да се тачка ставља само у склопу текуће године,а 2008 је прошлаSmileтј сада је 2009 па би се та тачка мислим требала избрисати...

исправите ме ако гријешим,али мислим да то тако иде....

кизо извини што те натрпасмо приједлозима и коментарима,знам да није нимало лако то све одрадити....
Reply
(04-01-2009, 12:13 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote:е кад смо већ код тога-насловна, галерија и развијено 2008.године исто би било лијепо да и то пише на ћирилициSmile...

и само једна примједба око правописа-пошто у склопу тог натписа 2008.године иза 2008 стоји тачка,чини ми се да се тачка ставља само у склопу текуће године,а 2008 је прошлаSmileтј сада је 2009 па би се та тачка мислим требала избрисати...

исправите ме ако гријешим,али мислим да то тако иде....

кизо извини што те натрпасмо приједлозима и коментарима,знам да није нимало лако то све одрадити....
ниси управу,иза године иде тачка
Reply
Тачка увек иде са бројем, нема то везе јел година прошла или није.
Направио сам мени са ћириличним словима, довољно је велико и уопште није незграпно  Big Grin
И ово доле ћу пребацити на ћирилицу. Надам се да сте задовољни  ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
моја грешка за тачку...лупио па ост`о жив... Wink

јеси ти кизо већ пребацио на ћирилична слова мени или....пошто је код мене још старо?!

и једно питање...гдје се могу набавити ДЕЛИЈЕ ЋИРИЛИЧНА СЛОВА (тј фонт)?ако ти није тешко дај линк или нешто слично,пошто имам доста варијанти ћириличних слова,али ето Делије немам...  Sad
Reply
Иди рецимо на опцију ВЈУ ИМИЏ, па онда рилоуд, па се вратиш на страну и опет учиташ, тада ће да ради.

Не постоји Делије фонт, него мора да се смандрља Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
КИЗО БРАТЕ ИМАШ КЛАЊАЊЕ ОД МЕНЕ ДО ПОДА Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Reply
Само да похвалим рад,пуно ми се допада како је урађен мени. Smile
Reply
И да ли ми се чини,или си и боје на подлози промијенио...некако ми се љепше чине Smile
Reply
Свака част на труду, много боље изгледа и форум и сам сајт.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)