Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PREDLOZI I KOMENTARI
видите на сајту да када се кликне на падајући мени из Галерије па оне сезоне нису линкови тачни па када се кликне не иде на ту сезону или на графите,тетоваже...већ на почетну страну галерије.
Reply
Исправљено је у рекордном року  Wink
Хвала што си јавио, ја нисам гледао, изгледа да се променио код скрипте који се користио за нову галерију.
П.с. и нова сличица у хедеру је постављена  Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
и само исправи у падајућем менију позаине у позадине,хедер одличан Wink
Reply
(03-30-2009, 08:39 PM)KizaLion link Wrote:П.с. и нова сличица у хедеру је постављена  Smile

Морам да прокоментаришем. Мноооого добро изгледа! СЕВЕРНА АРМИЈА
САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!
Reply
кизо да не помислиш да сам досадан,али имам још један приједлог....само не знам да ли је изводљив?!
да ли би се ове мале иконице на енглеском изнад форума а испод слике Северна армија :хоме,хелп,сеарцх,профиле и логооут или регистер и ове испод реплај итд...могле замијенити са нашим ћириличним?!
Reply
Боље нека остане овако. А када дођу руси да читају, неће се снаћи. Нека остане ово на латиници, а ако хоћете, ви промените...
Reply
(03-31-2009, 10:21 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote:кизо да не помислиш да сам досадан,али имам још један приједлог....само не знам да ли је изводљив?!
да ли би се ове мале иконице на енглеском изнад форума а испод слике Северна армија :хоме,хелп,сеарцх,профиле и логооут или регистер и ове испод реплај итд...могле замијенити са нашим ћириличним?!
глупо је да ћирилицом пишемо енглеске речи, једино да се замене нашим речима
Reply
Да, најбоље је да буду нашим речима. А што се тиче руса, знају они ћирилицу па ће се снаћи.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(04-01-2009, 09:19 AM)rukometas_bg link Wrote:[quote author=ЧИЧА КЕЖУЛТРА link=topic=1773.msg66316#msg66316 date=1238538115]
кизо да не помислиш да сам досадан,али имам још један приједлог....само не знам да ли је изводљив?!
глупо је да ћирилицом пишемо енглеске речи, једино да се замене нашим речима
[/quote]
брате можда се нисам добро изразио,мислио да сам да преведемо на наше ријечи и да их се напише ћирилицом а не да пишемо енглеске ћирилицомBig Grin

пс-кад смо већ код Руса,они су народ који невјероватно поштују ћирилицу,они чак ријечи које су на енглеском нпр pizza,macdonaldas и слично дословно напишу на ћирилици тј само их препишу овако ПИЗЗА,МАЦДОНАЛДС...моја бивша професорка српског рекла је да се у Москви осјећала као у рају само због тогаSmile
извините за мало одступање са теме...
Reply
а могли би и да ставите дугме за одлазак на сајт?!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)