Threads: 8
Уместо да се извине свом народу што се сликала са човеком који је одговран за смрт више од 2000 Срба,што је то поставила на свој сајт и изјавила ''да јој је велика част што је упознала овог мајмуна'' >

,она и њен пиар тим нам дају нека кретенска објашњења,да не мешамо политику и спорт,море терај се у три пичке материне...Јелена вероватно свесна глупости какву је направила не жели ништа да изјављује док се све не заборави,мада нек се и она тера у три пичке материне,и свако ко их буде ословљавао са ''српске принцезе'' и сличне глупости...
Threads: 10
(03-09-2009, 10:18 AM)KizaLion link Wrote: Нек се стиде гузице кад образа немају! А пошто је клића познат по секс аферама, не би ме чудило да се кресну с њим, пошто ионако се прцају са стренџерима.
Стрејнџерс ин д најт,аидс ин д морнинг... ;D
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Threads: 0
Све ово нажалост показује колико је наш народ свестан, и колико заборавља неке ствари...
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 18
Ако има неко слику са заставом Крушевац, коју је неко држао синоћ нека објави!
Threads: 0
Јел се ова парола на првој слици односи на Трајковића?
Threads: 29
Не знам да ли постоји слика, али на текми је била и застава Правда за Уроша
Threads: 38
(03-29-2009, 02:09 PM)zvezdinsin link Wrote: Јел се ова парола на првој слици односи на Трајковића?
Да,за смрада пандурског.А на другој пароли пише "Респект навијачима за солидарност".Честитке вим српским екипама које су одрадиле текму !!!
Threads: 1
Свима који су били у Констанци једно велико ХВАЛА!
Свака част, значи тако ми је срце било пуно кад сам видио више наших група како заједно једни крај других навијају и боре се за Србију !
Ипак смо ми прије свега СРБИ, па тек онда Делије, Гробари и остали, то треба да нам је увијек на памети, поготово у оваквим временима!
Лијепо нам је рекао свети Сава САМО СЛОГА СРБИНА СПАШАВА!
поздрав браћо
Threads: 15
Све честитке играчима и навијачима! Коначно можемо бити поносни на српски национални фудбалски тим!