Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сезона 2008/2009
(03-24-2009, 04:10 PM)Делија К.З.Ш. link Wrote: Леп распоред! Сад ће и лепше време,тако да ако је против Борца на Северу радним даном могло да дође 5,6000 од сада то мора да нам буде минимум!

не знам брате не бих се баш сложио са овом твојом реченицом...ја нпр никада не гледам какво ће вријеме бити ни да ли је радни или било који дан,чим скупим било коју кинту одмах пуцам за Београд да бодрим Звезду,а тако вјерујем мисли,осјећа и ради свако ко се назива Звездиним навијачем тј свако коме је Звезда у срцу...

ПА ЗАТО СМАТРАМ ДА ОНИ КОЈИ НИСУ ДОЛАЗИЛИ ДО САДА КАДА ЈЕ БИЛО ЛОШЕ ВРИЈЕМЕ,НЕ ТРЕБАЈУ ДА ДОЛАЗЕ НИ САДА КАДА ЋЕ БИТИ ЛИЈЕПО,СУНЧАНО И БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА ПОЗИТИВНА ТЈ ПОВОЉНА...

извињавам се није ништа против тебе лично,ово је само мој став...
Reply
По мени би било боље да смо завршили сад на трећем мјесту, јер би било много занимљивијих гостовања типа Нови Сад, а и дерби би био на мари и неби био радни дан....То је моје мишљење... Wink Smile Wink
[Image: 28delijelinijaz.jpg]
Reply
Да,ал колико год не волели ми јна,то је Неосвојива тврђава,тамо смо непобедиви  Big Grin    ;D  Ал једино остаје жал за Новим Садом,али ту су Крушевац и Ивањица  Wink
Reply
Ваљда ће урадити нешто са тим дербијем, где баш радног дана... Још ће сигурно завалити неки термин од пола четири или слично.
Reply
а шта ће да ураде ? Неће ништа наравно ... Него ето сад знате коју недељу пре па имате довољно времена да завршите обавезе за тај дан...И овог пута раније да дођемо на стадион да не би било гурања и кашњења  Smile
Reply
Распоред утакмица је објављен, ако буде неких промена нека се напише. Остали коментари су сувишни!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Жребом у београдском хотелу "Хајат" одлучено је да у полуфиналу Лав Купа Србије играју: Партизан - Банат и Севојно - Црвена звезда.

Утакмице полуфинала играће се 6. маја у 16.30. Финале је заказано за 20. мај.
Reply
Имали смо мало среће са жребом,могао је да нам западне партизан у полуфиналу и да играмо на јна  >Sad Овако финале на маракани  Smile
Reply
(04-21-2009, 12:06 PM)Neca link Wrote: Имали смо мало среће са жребом,могао је да нам западне партизан у полуфиналу и да играмо на јна  >Sad Овако финале на маракани  Smile

Ниси у праву !Мислим волео бих и ја финале на Маракани,али не мора да значи !

Ukoliko u finale uđu Partizan i Crvena zvezda žrebom će biti odlučen domaćin meča. Međutim, ako "crno-beli" prođu, a Zvezda ispadne, finale će se igrati na beogradskoj "Marakani", dok bi se u slučaju eliminacije Partizana finalni meč igrao na stadionu u Humskoj. Ukoliko se u finale plasiraju Sevojno i Banat utakmica će se igrati na stadionu Partizana.   

http://www.blic.rs/sport.php?id=89185
Reply
моја грешка али први пут чујем за ово,чини ми се да је пре било неко друго правило.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: