Threads: 2
Ја се извињавам модераторима,знам да сам мало претерао и да не волите кад неко за кратко време напише много порука,али једноставно мислим да су св поруке на месту и коректне,а још уз то синоћ сам добио инспирацију,а ево данас наилазим на супер ствари са ју туба!Хтео сам само да питам ове старије која је ово песма,почиње на 3:51 и завршава на 4:21 !Стварно је супер песма и јел може неко да каже кад је настала,кад се певала и мислим да би било лепо кад би се мало обрадила и опет певала,јер стварно супер звучи !
....Наша песма увек биће ЗВЕЗДО нааааападај и кад губиш и кад је лоше СЕВЕР тееееее неоставља.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Threads: 84
аххахаах. А када каже: Не брини, ЛАВ куп је ту...
Могу ли да се шаљу предлози администраторима/модераторима или не? ???
Threads: 61
Threads: 84
вероватно мисли на песме...
Мислим на предлоге за барјаке
Threads: 164
(03-17-2009, 12:44 PM)ЈеленаРС link Wrote:Мислим на предлоге за барјаке
Можеш, пошаљи слободно.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 3
....ово је питање за једног врсног информатичара...
дакле пребацио сам са цд-а неке књиге на комп у пдф формату...и наравно пошто су ми називи свих фолдера на ћирилици под фолдер књиге убацио сам и те са цда...е сад када сам покушао отворити те књиге нисам могао,писало је грешка или у имену или у формату или у лабелу?!чапркао сам пола сата и нисам могао наћи грешку да бих на крају име фолдера написао латиницом и као од шале отворио све иједну књигу...
е сада питање,да ли има неки начин да име фолдера буде на ћирилици а да се документи могу читати?!
извињавам се јер ово стварно није спортска нити навијачка тема,али сматрам да је јако битна за националну свијест јер већина људи сада све послове ради на рачунарима,а ако им имена фолдера не могу бити на матерњем него на ватиканском писму,бојим се да се и још више не распростарни то несрпско писмо...па сматрам да шта се год на рачунару може на ћирилицу превести,то се и уради...
хвала,ако сматрате да порука не треба да буде овдје-бришите...
Threads: 0
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Threads: 0
Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?