Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Да кажемо да смо то решили,а сада нам остаје још Клео. Његова позајмица је коштала 200.000 евра, а ако хоћемо да га откупимо,морамо издвојити 800.000 евра. Ивић каже да ради на томе, и да ћемо бити обавештени за пар дана...
Колко се ја разумем у те уговоре,чини ми се у случају добре понуде,могућ је раскид уговора уз обештећење које би морало да се уплати Звезди,е сад,ако нисам у праву,нека ме неко исправи.Ненаду свака част,дечко је стварно испао фер током прелазнок рока,остао је,продужио уговор,наставиће и у будуће да брани црвено беле боје и надам се постиже прелепе голове својом чувеном "левицом" !!!
И само да додам-Дан Тана,бежи бре из Звезде!!!
Косово-Србија мислим да си у праву...с тим уколико је уговор продужен на више година и обештећење је веће,с тим што 10 % посто иде клубу у којем је поникаоSmile...момку свака част,види се да воли дрес који носи и да га (можда једини) заслужује...
Отприлике до краја Марта Звезда мора да откупи Клеов уговор уколико жели да га задржи. Ако то не ураде, то јест ако угоститељ и његова мафија не нађу паре, нека се колективно сви поубијају (што би им ја топло препоручио у сваком случају без обзира на Клеов уговор), закључају врата Маракане и нека последњи који изађе угаси светло.
(03-10-2009, 06:45 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote:Косово-Србија мислим да си у праву...с тим уколико је уговор продужен на више година и обештећење је веће,с тим што 10 % посто иде клубу у којем је поникаоSmile...момку свака част,види се да воли дрес који носи и да га (можда једини) заслужује...

Нећемо у крајности да идемо. Момак је у супер форми, даје голове. То што је пољубио грб после постигнутог гола не значи много, није ни први ни последњи. Да ли воли дрес или не, сазнаћемо касније, али за сада сигурно одрађује оно што се очекује од некога ко носи тај грб на дресу. Нека само тако настави!
САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!
(03-11-2009, 06:12 PM)stefan_bg link Wrote:[quote author=ЧИЧА КЕЖУЛТРА link=topic=3352.msg65799#msg65799 date=1236710714]
Косово-Србија мислим да си у праву...с тим уколико је уговор продужен на више година и обештећење је веће,с тим што 10 % посто иде клубу у којем је поникаоSmile...момку свака част,види се да воли дрес који носи и да га (можда једини) заслужује...

Нећемо у крајности да идемо. Момак је у супер форми, даје голове. То што је пољубио грб после постигнутог гола не значи много, није ни први ни последњи. Да ли воли дрес или не, сазнаћемо касније, али за сада сигурно одрађује оно што се очекује од некога ко носи тај грб на дресу. Нека само тако настави!
[/quote]
брате мислио сам на Милијаша када сам рекао да заслужује дрес....
Fudbalski menadžer i prvi čovek superligaša Rada, Ranko Stojić, ne krije da je razočaran ponašanjem rukovodstva Crvene zvezde koje ne poštuje svoje obaveze i najavljuje odlazak napadača Klea sa "Marakane".

Izvor: Sportska centrala

Јел зна неко нешто више о овоме?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(03-12-2009, 09:53 AM)KizaLion link Wrote:Fudbalski menadžer i prvi čovek superligaša Rada, Ranko Stojić, ne krije da je razočaran ponašanjem rukovodstva Crvene zvezde koje ne poštuje svoje obaveze i najavljuje odlazak napadača Klea sa "Marakane".

У суштини управа је погазила све договоре које су имали у вези Клеа. Није добио ни динара за Пејчиновића, а дугују му и паре од трансфера Филипа Ђорђевића у Нант.

Нећу у опште да ништа нити нагађам или да се нервирам. Јер ово су све "игре без граница" где сви јебу Звезду. А не би ме уопште чудило и да је овај "поштењачина" од менаџера на платној листи "Мр. Бурнс-а" или његовог сина..све ради ,.-...сви добро знамо чега !!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
(03-12-2009, 04:53 PM)Eribo link Wrote:[quote author=KizaLion link=topic=3352.msg65823#msg65823 date=1236851597]
Fudbalski menadžer i prvi čovek superligaša Rada, Ranko Stojić, ne krije da je razočaran ponašanjem rukovodstva Crvene zvezde koje ne poštuje svoje obaveze i najavljuje odlazak napadača Klea sa "Marakane".

У суштини управа је погазила све договоре које су имали у вези Клеа. Није добио ни динара за Пејчиновића, а дугују му и паре од трансфера Филипа Ђорђевића у Нант.

Нећу у опште да ништа нити нагађам или да се нервирам. Јер ово су све "игре без граница" где сви јебу Звезду. А не би ме уопште чудило и да је овај "поштењачина" од менаџера на платној листи "Мр. Бурнс-а" или његовог сина..све ради ,.-...сви добро знамо чега !!!
[/quote]

Без неког претераног нагађања ко је на чијој листи... Колико пара толико музике, одувек је било и биће. Добро се знало колико Клео кошта и све је било договорено када је о исплати његовог уговора реч па коме год та исплата буде ишла по мени је то мање битно. Оно што је фрустрирајуће је што у Звезди владају неки братско-кумско-мафијашки односи и што не знам ни сам колико уговора у назад нису успели да одраде како треба. Ово је само још једна брука у низу без обзира да ли на крају успели да задрже Клеа или не. Проблем је што нико не схвата да се и на таквим стварима гради имиџ клуба, поверење менаџера у послове са тим клубом, регулисање дугова према бившим играчима и тренерима итд.... Срамота, једна велика срамота >Sad >Sad >Sad
Могу за себе да кажем да сам ветеран и пратим наш клуб задњих 30год.редовно на северу.Овакву управу нисмо имали никад и по мени она је ту само да нас уназади.1.априла Клеу истиче позајмица и они још ништа не предузимају.Мој предлог је да наша навијачка група позове Ивића на разговор и ако клуб неможе да откупи Клеов уговор да нам кажу бр.жиро рачуна и да ДЕЛИЈЕ то одраде.100 000 навијача по 10е и ето ти милионче.Били би прва навијачка грипа на  свету која би купила неког играча.Ако би Ивић рекао да се неслаже са тиме то би нам било јасно да раде против нашег клуба.Свако од нас има у мобилном барем 5 људи који би издвојили по 10е и  за 7 дана би нашлио 100 000 људи .Унапред знам да ће многи да ме прозивају ,да је то смешно и неизводљиво ал треба покушати НАША ЗВЕЗДА ЈЕ У ПИТАЊУ.Шта је 10е.ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ.

Forum Jump:

Users browsing this thread: