Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja te volim Srbijo...
(03-08-2009, 05:57 PM)Пијанац link Wrote: Ми се пре непуних годину дана убисмо да расправимо која је боља, лепша, бољи човек, већи патриота, кад оно:

[Image: 2po74sl.jpg]

Јадна си Србијо кад ти деца мозга немају.  Sad

Значи одмах сам се те расправе сетио. Јесмо били будале  ;D, мада је ово више за овај смајли  >Sad тј. овај  Sad
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
(03-08-2009, 05:57 PM)Пијанац link Wrote: Ми се пре непуних годину дана убисмо да расправимо која је боља, лепша, бољи човек, већи патриота, кад оно:

Kad je Jelena trazila :o (i dobila >Sad) pola miliona za igranje u reprezentaciji ovo mi nije neko iznenadjenje...
Reply

Шта рећи него ЈАДНО И ЖАЛОСНО
Reply

мислим шта рећи....не требају нама усташе говорити Србе на врбе...довољно и ми сами себи радимо...ја кажем-Србе на Србе!!!!!свака им част,ја сам се жучно расправљао са осталим пратиоцима тениса на страним сајтовима због њих двије,а посебно са "драгом" нам "браћом" курватима,а сада видим у каквој заблуди сам био...оне се жале као на бомбардовање!?!??!?!? >Sadсрам да их и стид буде!!!...више уопште немам жељу да пратим њихове мечеве...а уосталом вријеме великих спортиста је прошло,једине истинске патриоте у спорту тј на спортским такмичењима сада се могу наћи на трибинама ...још само понеки такмичар(у било ком спорту воли своју земљу и не заборавља тек тако)...продаће се као и Јуда за 40 сребрењака...ја њих од сад тако доживљавам...
АНА И ЈЕЛЕНА СЈЕТИТЕ СЕ МИЛИЦЕ!!!...СРАМ ВАС БИЛО ПОГАНИ ИЗРОДИ!!!...СВЕ СТЕ ПОГАЗИЛЕ ШТО СТЕ ДО САДА УРАДИЛЕ!!!
извињавам се на великим словима али ово ме је баш ражестило!!!
Reply
E још кад би и гастарбајтерска Србија размишљала ваљано па на прве следеће мечеве или да не дође да их бодри или да се појаве са транспарентима прозивке... Али, бојим се да су и они сличних мозгова као ове две глупачице... А овај дебил од Ане је чак на свом сајту исекао Јелену и оставила само себе и клићу... Ужас, која патологија браћо!!! Треба их бојкотовати обе до смрти!!! Јебо их клинтон и цела америка са њим!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
http://www.pressonline.rs/page/stories/s...ctionId=44

Понекад је стварно паметније ћутати.
Reply
Од сада пратим само Новака, Типсу и Троицког, а ове две глупаче нек се терају у пичку материну!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(03-09-2009, 09:41 AM)KizaLion link Wrote: Од сада пратим само Новака, Типсу и Троицког, а ове две глупаче нек се терају у пичку материну!

Брате немој заборавити Зикија! Овај момак је доктор тениске игре и по мом мишљењу већи мајстор од свих других наших тенисера. Такође не треба заборавити да је на победничка постоља износио српску заставу још у време док нам се држава звала СРЈ.
Reply
Шта рећи осим ЖАЛОСНО!

Чујем коментаре.. не треба мешати спорт и политику!?
А да ли је тако? Никада се та два појма нису ни одвајала, никада!!!

Сада шатро нема везе што су пристале да се сликају, са ликом који је у сваком погледу оличење неморала! Клинтон, сви знамо, није познат само по бомбардовању малих  земаља које имају различита мишљења од САД, већ и по секс аферама!

Ако спорт и политика немају везе... Зашто су нама 31. маја 1992. уведене санкције чак и на спорт и културу!? И што је касније доказано, да је разлог за то био намештен случај сарајевске пијаце "Маркале"!

Бог им даде таленат за тенис, али им образ одузе!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Нек се стиде гузице кад образа немају! А пошто је клића познат по секс аферама, не би ме чудило да се кресну с њим, пошто ионако се прцају са стренџерима.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: