Threads: 12
Па наравно, "рукометаш" је погрешно написао...
Пошто је у заједници суперлигаша и званично донесена одлука (
информација ), значи да је распоред утакмица следећи:
18. коло 28. фебруар - Партизан - Звезда
19. коло 7. март - Звезда - Напредак
20. коло 14. март - ОФК Београд - Звезда
21. коло 18. март - Звезда - Борац
22. коло 21. март - Рад - Звезда
пс. Игоре, прегледај тему детаљније пре него што поставиш питање
Threads: 12
Партизан одложио продају карата за вечити дерби
Фудбалски клуб Партизан саопштио је данас да је привремено одложена продаја улазница за 135. "вечити дерби".
"Након коначне одлуке о термину почетка сезоне, а самим тим и о термину одигравања вечитог дербија, одмах ћемо преко средстава јавног информисања пласирати и информацију о термину наставка продаје улазница за ову утакмицу", наводи се у саопштењу Партизана.
(извор: РТС)
Threads: 61
(02-16-2009, 02:59 PM)Вечити ДЕЛИЈА link Wrote: пс. Игоре, прегледај тему детаљније пре него што поставиш питање 
Мрзело ме, а и може ми се

Значи дерби је само одложен за 7 дана?
Threads: 84
Све утакмице су одложене за по недењу дана,тако ће наредно коло бити 28. против партизана,и онда сваких 7.дана следећа кола.
Threads: 3
Јел има неко распоред целе полусезоне?
Threads: 0
Распоред последњих 11 кола ће се знати тек по завршетку 22. кола.
Мислим да би најбоља ситуација била да се добије дерби (наравно) и да Звезда остане 3. на табели до 22. кола, јер би у том случају чекали гробље на Маракани у трећој утакмици.
Тако је, ишли бисмо сланинарима, али бисмо чекали гробље, и мислим да је то боља варијанта...мада они ако отпадну у дербију (а хоће), имају одмах клизав терен- Јавор... :
Урош Мишић један је од нас!!!
Threads: 3
(02-21-2009, 04:37 PM)jagara link Wrote: Распоред последњих 11 кола ће се знати тек по завршетку 22. кола.
Хвала 8)
Извињавам се, ДО КАД СЕ МОГУ УЗЕТИ НАВИЈАЧКЕ ПРОПУСНИЦЕ АКО НЕКО ЗНА?!
Threads: 5
У четвртак (колко сам чуо у пола 1 ал нисам сигуран) ићи ће се на тренинг,да ставимо до знања овим нашим болидима да им је победа у дербију императив!!
Тако да ко има времена нека дође,било би лепо да нас тамо буде што више,да направимо атмосферу као пред Базел!