Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
ако се добро сећам П.Станковић је после имао запажену улогу у Мајорци.
Reply
То је Јован Станковић, који је у Звезди играо само једну сезону 94/95, бар се ја не сећам да је играо после и играо је лево крило. Много је обећавао, веома добар дриблер је био, али га се Љупко одрекао, појма немам зашто.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Јован је први од Станковића дошао 93. године. Запамтио сам зато што се тог лета потенцирало да су Звезда и Партизан добили по једног јако перспективног фудбалера у виду Јована Станковића и Драгана Ћирића. Велики је био потенцијал што је касније и показао у Мајорци.
Reply
Имао је Ј. Станковић и запажену улогу у репрезетацији колико се сећам.
САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!
Reply
Био је у саставу за ЕП у Холандији 2000.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
ево клипа са утакмице у новом саду 95.године,ковачевић двоструки стрелац.

Reply
98. Дерби Цз-глодари 3:2

Reply
о овој текми је писао Пијанац,куп 94-95,прва текма на маракани,2:0.

Reply
Овај Стевић Иван ко год да је, свака му се дала и добила на време :SmajliKojiSeKlanja:
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
(01-22-2009, 10:44 AM)Madness link Wrote: о овој текми је писао Пијанац,куп 94-95,прва текма на маракани,2:0.

Јао, па скроз сам заборавио да смо други гол дали из ''крајње сумњивог пенала''.  Smile Колико су само били бесни. Сећам се препуцавања сутра дан у школи између нас десетак и једног Smile гробара. Један од коментара за Ташевског је био: ''ко га јебе што је био свиња па се ваљао у блату.''  ;D

Quote:98. Дерби Цз-глодари 3:2

За овај дерби се испоставило да је трећи гол дао Рамбо, а не Ковачевић како сам раније рекао. Свака част стварно човеку за ове снимке, непроцењиви су.

Рамбо је иначе дао и други гол у већ спомињаном 93. дербију, као и сјајан изједначујући гол штиклом у 94. дербију (завршен 1:1 на Маракани).
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)