Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
Кизо , нисам нашао боље место  :-\ , ево овде стављам вест , ти пребаци ако знаш где ...

Quote:Врховни суд Србије у петак је укинуо притвор бившим високим функционерима ФК Црвена звезда Драгану Џајићу, Владимиру Цветковићу и Милошу Маринковићу.

ВСС је саопштио да је као неосноване одбио предлоге истражног судије Окружног суда у Београду и окружног јавног тужиоца да Драгану Џајићу, Милошу Маринковић и Владимиру Цветковићу притвор продужи за још месец дана.

"Имајући у виду време извршења кривичних дела, чињеницу да је већина чланова Управног одбора Црвене звезде саслушана, да су саслушани сви учесници трансфера, и посебно периоду кривичних дела чије се доказивање заснива пре свега на материјалним доказима, а сва неопходна документације је прибављена, то више не стоји ниједан разлог за задржавање окривљених", наводи се у саопштењу.

"Неоснован је предлог да се према окривљенима Драгану Џајићу, Милошу Маринковићу и Владимиру Цветковићу продужи притвор због опасности од бекства, понављања кривичног дела и посебно тешких околности извршења дела", додаје се.

Адвокат Џајића и Маринковића, Милан Вујин, агенцији Бета рекао је да ће сви оптужени данас напустити притвор. Џајић ће, међутим, остати на лечењу на Војно медицинској акадамији, где ће у понедељак бити оперисан. Сада, ипак, неће имати стражара испред собе.

Вујин је, такође, поновио да ће пред судом тражити надокнаду због начина хапшења својих клијената, "које је осудила читава српска, али и светска јавности".

Џајић, Цветковић и Маринковић са лисицама на рукама ухапшени су 5. фебруара зато што су наводно прибавили противправну корист при продаји Горана Друлића у Сарагосу. Хапшење је снимано и емитовано у свим српским медијима.

И треба , да их одереш ...  >Sad

Јако лепа вест , улепшала ми је дан дефинитивно !!!

Ни Ш**** нити Д*********
Ми смо војска Драгана Џајића !!!

Reply
Френклин Салас је са екипом Лига Де Кито постао првак Јужне Америке. Био је један од стрелаца у пенал серији.
Reply
Ни сам још не вјерујем гдје сам га видио, ал ајде....
Сузуки!!! наше велико појачање из Јапана.
Игра у Америци у Портланду у УСЛ лиги..
значи чак ни МЛС, него нека лига испод те...гдје су квалитет и плате на нивоу наше "друге лиге запад"... мислим да је лига и полу-про.
Углавном до сада 15 утакмица, 1 гол.
Reply
(07-04-2008, 02:11 PM)DELIJA_KNN link Wrote: Ни сам још не вјерујем гдје сам га видио, ал ајде....
Сузуки!!! наше велико појачање из Јапана.
Игра у Америци у Портланду у УСЛ лиги..
значи чак ни МЛС, него нека лига испод те...гдје су квалитет и плате на нивоу наше "друге лиге запад"... мислим да је лига и полу-про.
Углавном до сада 15 утакмица, 1 гол.
Па и није тај несрећник био доведен у звезду због "талента" него га је гурала тојота.
[Image: 22zw40.jpg]
Reply
А нама није био довољно добар. Као ни Молина  Sad
Срце на терен ...
Reply
Не можеш да поредиш Молину и Сузукија...Нису на истом фудбалском нивоу!Молина је постао љубимац наш,док Сузуки никад није био нешто спец.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
http://en.wikipedia.org/wiki/Franklin_Salas

Овде се види да је Салас већ пуних 7 сезона играо у Лига де Кито, па сезону у Звезди, па се вратио у свој стари клуб. Пре неки дан је био пренос утакмице Флуминенсе-ЛДК.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mauricio_Molina

Молина је у полусезони постигао 9 голова у 15 утакмица за Сантос.

Ова двојица су одлични играчи, али док имамо неке мафијаше иза наших играча, тешко да ће странци добити прилику да играју, поготово је то био случај са Саласом, а и Броновицки замало да оде, није могао више да трпи неправду због Анђелковића.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Ја и даље стојим иза тврдње да је Салас инвалид од метар и по и да од њега у Европи није могло да буде ништа. Може он да успе у Јужној Америци где се и дефанзивци играју лопте, па може да их предрибла, претрчи... Овде тај фудбал нема прођу јер дефанзивци БИЈУ по ногама и такви играчи једноставно немају шансе да успеју. Кад су странци у питању треба се окренути источној Европи и Африци, а са Јужном Америком треба бити јако опрезан.
Reply
(07-05-2008, 03:49 PM)Пијанац link Wrote: Ја и даље стојим иза тврдње да је Салас инвалид од метар и по и да од њега у Европи није могло да буде ништа. Може он да успе у Јужној Америци где се и дефанзивци играју лопте, па може да их предрибла, претрчи... Овде тај фудбал нема прођу јер дефанзивци БИЈУ по ногама и такви играчи једноставно немају шансе да успеју. Кад су странци у питању треба се окренути источној Европи и Африци, а са Јужном Америком треба бити јако опрезан.

Није дечко можда ни лош , али је проблем што против нас у овој лиги само партизан не игра бункер.. остали се сви бране са 10 играча, и шта ту један офанзивни играч који је навикао на јужноамеричку игру може да покаже.... ту је се веома тешко истаћи и направити нешто, не само њему , него било коме!
Reply
Предлажем да се расправа на овој теми у будуће одвија у правцу разговора о играчима који су оставили трага у Црвеној звезди, а не о некима који су код нас играли само епизодну улогу.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)