Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сезона 2008/2009
Има и нека пивара тамо ...  :Smile Не може да се промаши.
Срце на терен ...
Reply
(10-24-2008, 05:23 PM)ЗЕМУНАЦ link Wrote: То ти је близу Бачке паланке,ја мислим :-\

Челарево спада под Бечку паланку, тј. то је општина Бачка паланка...
Мислим да је од Београда око 130 - 140 километара до Челарева...  ???
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
18. коло 21. фебруар - Партизан - Звезда
19. коло 28. фебруар - Звезда - Напредак
20. коло 7. март - ОФК Београд - Звезда
21. коло 14. март - Звезда - Борац
22. коло 18. март - Рад - Звезда
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Прво палимо гробље, онда гостовања, е онда код црвенкапице... е то ће бити лудил000 !
Кад звезда погодак да упалићу бакљу ја
па макар лежао свих 10 година
у централном затвору по новом закону
певаћу и тад ја : ПРАВДА ЗА УРОША !
Reply
Резиме полусезоне кроз клипове:

Први део

Други део
Reply
Јел се иде на одбојку вечерас? Нико ништа не потврђује, био би ред...
Reply
(01-19-2009, 08:30 PM)Boki*delija* link Wrote: Drugovi šta mislite koji će gol biti izglasan za najbolji u polusezoni . Ja mislim da će Koromanov biti izglasan . Gol je lep , ali nekako čudan . To je neki polucentar koji nije padao u polje nego je dobio neki čudan efe i zakovao se u mrežu . Taj gol me podseća na onaj Duletov svojevremeno . I ostali golovi su dobri ali ovaj je nešto posebno . Drugarski pozdrav .

Прво ти почни да пишеш ћирилицом,па онда све друго.
Reply
У реду је друже . Није битно којим писмом и језиком се пише важно је да смо сви заједно у истом  клубу и да нам је Звезда у срцу . Ево баш сада мењам начин писања на рачунару . Другарски поздрав .
ЗВЕЗДА ЈЕ ЈЕДИНА ; ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ; СВЕ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ И МРВИЦЕ ......+
Reply
То су правила форума!
Reply
За "вечити дерби" од 500 до 1.000 динара

Фудбалски клуб Партизан већ је одредио цене улазница за једну од најзначајнијих утакмица наставка сезоне у Јелен Суперлиги, против Црвене звезде.

До 1. кола пролећног дела сезоне остало је месец дана, а управа Партизана благовремено је одлучила да карте за јужну и северну трибину коштају по 500 динара, а за источни и западни део стадиона 1.000 динара.

Све пропуснице и претплатне карте важиће за дерби, саопштио је Партизан и додао да ће о тачном времену одигравања меча и датуму почетка продаје улазница, благовремено обавестити јавност.

Утакмица Партизан - Звезда биће одиграна 21. фебруара. Партизан има седам бодова више од "вечитог ривала".

Мондо

Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)