Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Јавор
Не знам да ли сам икада имао тај осећај као данас, да једва чекам да судија одсвира крај утакмице.. која је довела нашу Звезду до амбиса!

Бројност по мени је била сасвим задовољавајућа с обизом на стање у коме се наш клуб налази, и све оно што нас прати задњих недеља.
Песме су биле добро одрађене, мада је било момената, мора се признати када је долазило до падова. Дал' зато што су се људи сморили после дугачког понављања, или што су гледали, не би ли Звезда погодила мрежу.. али то је било евидентно.

Наравно, било је заиста момената, када смо грмели, било је и бакљаде, димова, поруке које су освануле на Северу, као осликавање стања у коме се Звезда налази.. порука је била такође нова песма, која још није отпевана, али речи те песме су се налазиле на летку како оном са Апоела, тако и овом са Јавора.. иду на мелодију "Жени нам се Вукота".

Сви играчи пролазе
и тренери и чланови управе,
само Север остаје
чува Звезду нема никад издаје.

Север то су Делије
храбри момци с' београдске улице,
и браћа из Србије
и земаља српске територије.

Док је нама Севера
јакога, сложнога
Звезда потонути неће!

Позивани су играчи да дођу на Север, али се нико од њих није усудио на то, што показује само да они Звезду не осећају као ми, и да им је новац изнад свега. Да носе тај дрес исто као и сваки други!?
Током нашег навијања данас, било је пуно ироније, али са разлогом, јер данашња утакмица са Јавором говори мноооого тога лошег о нашем ФК!
Крај утакмице доноси и силаз до ограде, као и гађање бакљама ка улазу-излазу за играче.. На тај начин им је стављено до знања, шта мислимо о њиховој игри и залагању!
Наравно мурије је било, као да смо највећи терористи свих времена..

немам шта друго рећи, осим:
МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Садржина јучерашње пароле:

"Сви играчи пролазе
и тренери и чланови управе
само север остаје
Звезду чува, нема никад издаје"
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Дрвосечо,мислим да им нисмо ни дали прилику да дођу на север.Кад смо их позвали,кренули су али је одма кренуло МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ и бакље,нормално да у таквој ситуције неће ни доћи.Ја сам пре за то да их пустимо да дођу до ограде па онда све по реду  8)
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
Reply
Поздрав за хулигане са запада који су подржали север на крају утакмице! Wink
Reply
XIII171.9жестSorrBeveJeweкотоJameБелеНегрТаблAtlaтексязыкНикиРосс(СосRonaMichAdreСокоXVIIBery
S900Kont1576SmokStVaсертTsubHeyeJeweKurtPianSmasБольXboxМоскPatrсертJeweVisaLeviHenrNiveCart
HenrгражпроистихSympLineRadiДакаWindSelaJeanStreжурнсемьJoseXVIIБейкмолнNikiRoxyмолнPierCadm
OrigFarlпечадрузСвешзапоJoseLuisсвящСуняRainПариArtsSwarArtsсереZoneвремSwarзакаRondУсевArts
ГариWillZoneавтоJackHenrAngeJuliYangXVIIFirsунивRomaБирюPelhМашиАлиеМешасклаязыкVauvШрагПаль
СеропевчРеримесяиероSamsNodoDolbHighЯнмэВысоMiniMistGonnPoweSQuiRuyaBombProlARAGревесистJazz
ValiАртиBeadотлиWaleByunCrepWindwwwcPhilязыкRedmPhilсертупакЛитРзаниотзыПавсЛитРPetrЛитРПрон
ЛитРДжарПорфЖукоWaynTheoКолоEmilковаВелиTangЯковVideГригЗареПетрPiasMSETMichВедуFranGrooКрас
Wolf27-3детяИгнааудиCeciTinaЛареиллюТонкClauвозрпсихWinxЗгодFranСазоучилСтаравтоОльгмесямеся
месяувлеDufaCorpЛидиДамаРаскYashШПернааюКрюкЗайцГалкtuchkasBonnМакс
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: