Threads: 164
Мишковићев пион број 2 Топлица полако завршава причу из 2005. крају... Добављач робе (Буња-наивни) је немоћан јер НЕДАЈУ ПАРЕ за куповину квалитетних играча. Јебо им пас матер феудалистичку!
Буњу су изнамештали, а и залетео се, тек сад је свестан ако прснемо сломиће се све на њему!
Ја бих волео да вратимо Салета Јанковића, али сујетни Топлица то неће дозволити.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 84
Threads: 15
Нажалост, многи од нас овдје су давно говорили шта ће бити и били у праву. Кола ће се прво изгледа сломити на Земану, који је најмање крив у томе свему. У брду информација које ће тек да нас опседају са свих медија, нуђење посла Ђукићу је врхунац безобразлука, с тим да је наводно овај одбио "јер је у клубу расуло". ФК Црвена Звезда није изгледао јадније и бедније у својој 63-годишњој историји.
Threads: 4
(08-25-2008, 02:54 AM)CEBEP link Wrote:* нама и Мурињо да дође не би имао од кога да не кажем од чега да направи тим. Као што смо закључили, од гована се не прави пита.
* Земан апсолутно ни зашта није крив. Он је само крив што је прихватио да у овом тренутку постане наш тренер. Чуди ме да није пре него што је потписивао уговор погледао списак са именима играча са којима ће да ради. Овде би се надовезао...
Проблем је много дубљи од Земана.
Већ годинама уназад кривимо тренере за лошу игру. Па јебем му све не може баш сваки тренер да буде лош.
Променили смо их мали милион и наравно увек смо се заваравали да је све уреду после тога.
Е па није!
Омладинска школа као да не постоји. Доводе у тим курту и мурту као нека "појачања". Данас нисам сигуран да могу да набројим пола играча првог тима и да знам ко-је-шта-је и остало...
То је по мени највећи проблем.
Док омладинска школа не буде "стварала" стабилне играче који ће играти за звезду а не отићи из ње чим их нека "европска сила" позове наш клуб ће наставити да пропада.
Threads: 22
Са МОНД-а
Quote:После бледих партија, Земан је био бесан на играче и понављао је да га не слушају, немају дисциплину у игри и још не примењују оно што од њих тражи.
У понедељак је рекао да "верује у овај тим" и да је "уверен да ће почети да игра добро".
Новинари су га питали да ли мисли да овај тим Црвене звезде може да игра по систему који је наметнуо, а он је одговорио: "Овај систем игре могу да играју деца од 10 година, омладинци, клубови из четврте италијанске лиге...па не видим зашто не би могла и Црвена звезда".
"Није ствар у систему, већ у схватању фудбала као колективне игре", додаје Земан.
Ето на ком су нивоу наши манекени :-[
Иначе,Буња је на конференцији у једном тренутку рекао да се ''дешава да играчи као група понекад не прихватају тренера''.Дакле манекени практично на тај начин могу да бојкотују свакога ко захтева неки рад и дисциплину и да одређују ко ће бити тренер.Страшно.Још је додао и да се залаже са суспензију Кастиља,али да Топлица то не жели и да је рекао да је он надлежан за Сегунда.Ко зна шта дугујемо том Несторовићу који заступа Кастиља,кад морамо да трпимо да нас играч кулира,а менаџер прозива по новинама.
Threads: 17
Са Б92
Quote:"I ako ispadnemo iz Evrope nije tragično i pogubno, ali je nas u ovom trenutku mnogo bitno da prodjemo dalje. Moramo da pokažemo koliko vredimo. Utakmica sa Apoelom može da odredi dalji tok sezone", dodao je sportski direktor "crveno-belih".
НЕ Буњевчевићу :-[, то би било трагично и погубно и за тебе и за Топлицу и за клуб.
Threads: 83
Нећу сад да ликујем, као био сам у праву и сл. ... Јер са њима се никад ништа не зна... Али ето Буња синоћ потврди да од одласка Земана за сада нема ништа и да су то нагађања медија и сл. ... Мало прашине се подигло, надам се да ће се играчи најзад тргнути...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 61
A можда се чека да прође четвртак па да тек онда оде. А сада се затшкава да не би било тумбања у клубу пред овако важан меч.
Threads: 83
Дефинитивно се са њима никад ништа не зна... Ајде да сачекамо и тај четвртак, и петак, и викенд, па да видимо где смо, ако до тада не буде позитивних помака, мислим да сви знају редослед догађања...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 1
Нећу много да коментаришем, јер су слике са Маре рекле све.
Када смо изгубили од Железника , у финалу купа, мислио сам да смо дотакли "дно -дна". То исто сам мислио када су Жигић&Ко распродати после Милана. Па опет исто после Бајевића, катастрофалног почетка прошле године, Алкоснавих 6-4-0-формације.
Али сада смо дотакли опет то исто "дно-дна", или можда нисмо ?! Дали може бити горе:-\
??
Како ствари стоје, изгледа да може...... :o..........
Овај осећај који имам сада нисам имао никада пре.
Нисам ни тужан, ни бесан, сигурно нисам радостан, песимистичан сам....итд....сви се осећаји помешали
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
|