(08-23-2008, 06:02 PM)Ђоле link Wrote: Лудница и то више спонтана настаје код песме ''Ајде Звездо сад на гол'',када креће спонтано гурање.До краја полувремена нисмо стајали.
Стварно одличних 30 минута сигурно, ако не и више. После пар песама и назови загревања на почетку утакмице креће спектакл који не може да се опише. Мора да се доживи! Та позитивна лудница јесте да се пре свега односи на централни део трибине, нарочито онај доле, али...
Игор је лепо приметио:
(08-23-2008, 07:33 PM)Igor_RS link Wrote: Изгледа да је почело стварање навијачког језгра које ће покретати и остале делове Трибине.
И стварно је ова данашња слика показала тако нешто!
Везао бих се само још за сам крај утакмице. Атмосфера је пала у завршним минутима, бочни делови, тј. већи део до западне трибине се скроз искључио. Тада је мало пре споменуто језгро на трибини наставило са одличном подршком и тај детаљ, колико је лош пошто је због стања на терну доле један део трибине потпуно стао, толико је добро што се искристалисала моћ копа у тим тренуцима.
Не знaм како ће ово неком да звучи, али мени лично је криво што нисмо успели сви да научимо и бар пар пута да отпевамо рефрен песме која је поведена од стране неколицине људи који су стојали иза бубњева. То је било у последњим секундама надокнаде времена и мало пре прозивке играча... Реч је о песми, тј. рефрену песме "Земан дође" који гласи:
Земан дође, земан дође,
свему да кажем збогом,
бриши сузе душо моја,
живећу увек са тобом.
Старија песма Кебе, о којој је било речи мало и на интернету током паузе ко је пратио ;D... Ко није био присутан можда ће да каже: "Вама је до зезања и певања Кебине песме када тим игра катастрофално и када се са последњег места померио на претпоследње на табели!" Али ко је био присутан зна из какве тачно атмосфере је то проистекло, мада можда је и то само неки мој погрешан утисак...
- "Марш из Звезде!"
- "Није Версаћи, није Армани, то дрес је Звезде, ви, манекени!"
- "Пичке циганске!"
пс. Браћо, ми не смемо да падамо и да нам се број смањује
БЕЗ ОБЗИРА НА СВЕ! Ако су приметни неки помаци на боље на трибини, дај да наставимо правим путем и да напредујемо из утакмице у утакмицу.