Threads: 19
Њима (изродима) је данас дан државности... 2. година..
а и некад су славили дан НОР устанка на овај дан!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 15
Да, узели су 13.јули, због Берлинског конгреса 1878. кад је призната државност Црне Горе, као и због тог Дана устанка. Што је најјаче у свему томе, дан прије 13.јула 1941, тј. 12.јула, на Петровдан, проглашена је Независна Држава Црна Гора, а 13.јула се народ побунио против тога ...
Било како било, надам се побједи Србије вечерас и слављу широм српског геопростора (па чак и у ЦГ).
Threads: 164
07-13-2008, 10:10 PM
(This post was last modified: 07-13-2008, 10:21 PM by KizaLion.)
Чудно је било гледати данашњу утакмицу, када наизглед две српске државе (црна гора је својом независношћу престала да буде српска држава), играју једна против друге, уместо да су заједно. Ко се уопште радује победи у Црној гори? Инстант нација коју је створио Мило, и остали изроди... КРКАЈТЕ СПЕРМЕ ДУКЉАНИ
Е да, ватерполо финале је продато гарант... Ко зна колико си Борисе добио пара од Филипа Вујановића.. >  Судије су промењене 2 сата пре финала, требале су да суде 2 жене, и убацили овог турчина и овог другог... маму им јебем.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 4
За време краља Николе било је забрањено називати се црногорцем по националности...
(07-13-2008, 10:10 PM)KizaLion link Wrote: Инстант нација коју је створио Мило, и остали изроди... КРКАЈТЕ СПЕРМЕ ДУКЉАНИ Тачније усрани тито, заједно са "македонцима" и "бошњацима"
Да нема милових шиптара не би ни Црна Гора била самостална.
Али "ничија није горела до зоре" па неће ни њихова.
Threads: 19
За мене је Црна Гора српска држава, и у њој живе Срби из Црне Горе, причају српским језиком, а црногорским наречијем... а то што ови изроди тврде другачије... то нека се стиде и Његоша, и краља Николе, и свих јунака који су заједно са својом северном и западном браћом гинули у борбама против навале ислама, и ватиканизма, у протеклим временима!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 164
Поклич "E viva Montenegro" је настао за време италијанске окупације Црне горе, смислили су га тадашњи квислинзи, па је увредљиво за све снас који имамо неко порекло из ЦГ, да то слушамо, јер су наши ђедови пушком гонили све те издајнике. Дукљански идеолози на челу са Јевремом Брковићем су извукли тај поклич из нафталина, а несрећна црногорска младеж, без образовања и историјског знања, бесомучно виче "Е вива Монтенегро", одвратно.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 61
Наш коментатор синоћ рече да су црнгогорци навијали за хрвате против мађара. Јел неко гледао ту утакмицу да може да нам каже да ли је тако било?
Threads: 15
Не знам за тај меч, али знам да су на мечу ЦГ-Хрватска, неки ђетић и нека Хрватица везали заставе ЦГ и Хрватске ... Орла и шаховницу ... >
Оно што треба истаћи у свему овоме јесте и изјава црногорског ватерполисте Владимира Гојковића: "Осјећања у мени су помјешана. Колико ми је драго што сам постао првак Европе, толико ми је и тешко што је Србија изгубила ..."
Threads: 38
(07-14-2008, 04:43 PM)Igor_RS link Wrote:Наш коментатор синоћ рече да су црнгогорци навијали за хрвате против мађара. Јел неко гледао ту утакмицу да може да нам каже да ли је тако било?
Зајебали су их Хрвати ко мајмуне. Изроди навијали за њих против Мађара, у нади да ће им ови узвратити подршку у финалу против нас. Кад не лези враже, Хрвати се после своје утакмице сви покупише и одоше са базена.
Имам имформације да се синоћ у ЦГ поред пуцњаве и трубица славило и тако што су се узвикивале увредљиве пароле на рачун Срба. Они већ 15-ак година изигравају веће усташе и од самих Хрвата. Пошто сам већ дуже време лишен било какве сентименталности према ''таквим'' Црногорцима, jа сам за то да ми коначно и почнемо да их третирамо како им и доликује, као усташе.Овде највише мислим на ону сепаратистичку гамад која се накотила у самом Београду, па са Теразија ради за њихову ствар. Скроз сам за то да им се на сваком кораку јебе мајка само зато што су Црногорци (да се разумемо, овде не мислим на оне Црногорце који се декларишу као Срби). Такође сматрам да је време да им ова држава отежа обитавање у Београду бар тако што ће их натерати да плаћају школарину као и сви други страни држављани, у Еврима. Оћеш страни пасош, е па има и да платиш.
Што се саме утакмице тиче очигледно је било да смо срамно покрадени од стране судија. Како су Србија и Мађарска успоставили потпуну доминацију у ватерполу интересовање у свету за овај спорт је почело да опада. И с тога су обе пливачке федерације у последњих неколико година гурале Хрвате, Италијане, Шпанце и сад Црногорце.
Threads: 2
Значи страшно за ово што су били са Хрватима! Али то је последица дугогодишње комунистичке пропаганде, и у последњих 20 година ове бесрамне Милове вртешке која је наставак те исте комунистичке! Изроди предвођени Јевремом Брковићем и оним изродом над изродима, поглаваром ,,цпц'' ће пре бити Црвени Хрвати или како већ, а не Срби! Јебем им матер! Али зна се да има доста Срба у Црној Гори, и да ће их увек бити! Знам сигурно да је пола Црне Горе навијало за Србију, а и цела Србија (осим оних индијанаца у Ловћенцу  )
@Пијанац, ја знам да си надркан због овога, али доста је више форсирања те приче да им се одузму права школовања и таква срања! Па зна се ко из ЦГ долази у БГ на факс или тако нешто... Већином су декларисани Срби! Знам да ови монтенегрини (нећу намерно Црногорцима да их назовем!) не би за спас студирали у Србији, већ у Подгорици... И по мени треба да се обезбеди право свом Србљу из дијаспоре (из РС, ЦГ и сваком Србину уопште) право да се школује са бенефицијама које имају грађани Србије, без обзира који пасош имају... Ја сам Србин пореклом из Црне Горе и држављанин сам Србије, али овакви коментари типа ,,ко има овај пасош не може!'' мене избацују из такта! Распитај се мало какав су закон донели у Црној Гори поводом могућности двојног држављанства! Такав закон не постоји, ако узмеш држављанство Србије, губиш сва права у ЦГ... Много људи доле је хтело да узме држављанство Србије, земље коју сматрају својом, али видиш како је... Није све тако једноставно као што си ти поставио!
Поздрав!
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
|