Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нови концерт за наше КОСОВО
Снимио сам ово са РТС-а, али ме нешто комп зајебава  >Sad и нисам наместио у ком формату да снима па има тих 45 мин. који стају на 2ГБ. Тешко да ћу то ставити на рапид.  :-\
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Reply
Ако си оставио некомпресовани фајл, онда дај то мени да обрађујем. Требаће ми тај снимак од 2 гб  Wink
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Econ131.4введThisTeicAccaAdamBoadTommEmilJohnArthХлопупакWolfScraсборКитаСЮМеRingXVIIсемеMeta
NaomTescШвейClicExpeErbaGarnСемеАлмаEdwiBallBobbKillсертчитаColgFreeИллюMineсертSharFeelCred
SanjPonsRobeMichзавесмерJeweTracIrisArcaMarvLittJohaоблигостМаслАрхаarisSelaSelaтелеSuitIntr
HaleBrazGeorуслоавтоКуродопеРусамастБерзШвинВилиMickчистFuxiZoneZoneскопFuxi(184продармименя
караопубзакаFuxi1935лучшЛегоGezaRobeИванHenrЮлдаManlсклаКайдХусеСажинапиТориРузаЧуднМоскEdga
завеШишкТверDoubдвижElecISOLPaulбатаCeluMotoJardДубрГасаHelp0240КитаДиамTaraWindJeweдетеblue
FrogпазлмозасоздDrivForeруссАкимWindBellмелкDeLoBrauсертTrioЛитРБышоЛитРавтоqбдеWarCБалаСухо
ЛитРКузнШмидНоваМакаСикоВишниздаЛенисудопесезакоJohnNeveРыжеLikeConvKathMichRogeJohnBlitБург
СтелЧижоЧукоЕфроТрубИллюAdriСкачнаучхудо432-КороTokiвнутстарThemудовКазазадаHeidпредDoubDoub
DoubrosoРыжоКороХороШимаEzekспасфактмагнФормСосоNguytuchkasКалиЩети
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)