Threads: 18
Evo meni fali samo Landzaat da popunim Holandjane. Ako neko ima taj duplikat neka ga sacuva.
Dobio sam sad i duplikate Ayala, Aimar, Cocu, Van Bommel, Kuyt...
Izgleda je nestasica Engleza. Ja sam do sada samo izvukao Kraucha, Defoa i slichicu tima.
Ni Italijani ni Shpanci nisu bash chesti...
Threads: 164
E ajde da se nadjemo nas par sa Caffea sutra (cetvrtak) posto je neradni dan? Daleko je subota. Maj 25, odgovara ti sutra negde kod tebe u kraju? (Dorcol)
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Odgovara naravno
Threads: 5
???? ?? ?? ?? ?????? :batine (?????????)? ???? ???????? :indijanac
Ajde, ajde...

Morate u korak sa Evropom
Threads: 10
??????? ??? ????? ?????!????? ?? ?? ???????? ??? ??? ???? ????? ?? ?????? ???????!?? ??? ? ?????? ???? ??? 50 ???????,? ????? ??? ?? ??????? ??? 3 ????.??????????... :finger
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Bili smo Kiza i ja danas i razmenili smo se. Posle smo otishli na chesmu da se menjamo sa ostalima. Pravo da vam kazem mislio sam da mogu da ih nasamarim, kao 10 slichica za jednu ali nisu ni oni sisali vesla

Nekim likovima fale i do 2-3 slichice a imaju stotine duplikata tako da ako bi nekog ukenjalo da ima ono shto im treba, bili bi mu banja.
Sve pare potroshih na slichice i pivo, nemam para za Munze, prodajem sve zivo
Threads: 164
Ja sam danas bio dobar za nekih 30-tak slicica

Jeli sta imas za rasprodaju?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
Da li neko sakuplja karikature?Ja odavno ne sakupljam slicice ali posto se ovaj album nekako razlikuje od ostalih poceo sam da ga sakupljam.
Kizo, javi kad bude bilo josh neko Zkupljanje Kolekcionara

I ja sam bogme profitirao juche. Evo malopre kupih 5 kesica a od toga 3-4 slichice sam zalepio, ostalo su duplikati