Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Caffe Web Shop
Zanima me oce li izaci neka knjiga o nama i kada?
RBIJA- BEOGRAD- CRVENA ZVEZDA
Reply
A mene zanima da li ima sanse da se na disku Caffe Mix 5 nadje utakmica sa OFK-om.Stvarno bi bilo steta da se to nema u kolekciji,jer je jedno od najboljih izdanja Delija. :ruke
Reply
Da li ima kakvih priprema za caffe mix 5?Nadam se da cu ovaj put dobiti odgovor posto je sezona gotova pa imate malo vise vremena.
Reply
Ради се на њему! Биће неколико утакмица (као и воша, финале купа...), што се офке тиче, снимљено је прво полувреме, почетак другог, остало са офке нема, јер је рикнула батерија!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Данас је готов Кафе Микс 5!

Утакмице: ОФК - Звезда КУП (6 минута), Звезда - ОФК првенство (18 минута), Звезда - Смедерево (17 минута), Звезда - Рад (10 минута), Раднички Ниш - Звезда (бакљада, навијање, кортео, кореографија) (24 минута), Звезда - Војводина, прослава титуле (Ролне, Бакље, Димови, Стробови, Навијање, кортео на улицама, Калиш...) (укупно трајање 38 минута!)

Резолуција: 496 x 352, 400 x 288
Формат: XviD, DivX
Медиј: 3 cd-а (режемо на dvd медије)

Цена је 300 динара!
Reply
Quote:...кортео на улицама, Калиш...

:ruke
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Бела мајица кафе, са натписом на грудима, и ретро грбом кафеа на рукаву! Мајица је од квалитетног памука. Успут, мајица изгледа пуно боље уживо него на слици.

[Image: bela-majica-1.jpg]
[Image: bela-majica-2.jpg]

Цена мајице је 700 динара, рађено је тренутно само 10 ком. вероватно ће бити још. Ко први девојци - његова девојка! Smile
Reply
Quote:[Image: bela-majica-1.jpg]
[Image: bela-majica-2.jpg]

Nisu lose, cak su odlicne.
Reply
Ekstra :ruke
Reply
Kizzo imas pm
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply

Forum Jump: