02-06-2008, 06:56 PM
Ма јебо ексит и остале геј манифестације... :batine
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Punk Rock
|
02-06-2008, 06:56 PM
Ма јебо ексит и остале геј манифестације... :batine
02-06-2008, 09:38 PM
Врисак Генерације је избацио нови албум ;pljuga
п.с.Егзит је нешто најгоре што је НС доживео... ![]()
02-07-2008, 12:46 AM
fegzit treba zabraniti :bes :batine
02-07-2008, 05:18 PM
Докле год је гамади код нас попут У92,Чеде,Шкомија фегзит ће нажалост постојати...
02-09-2008, 07:45 PM
можда треба спречити и овај фег-кастл метал фестивал... јер тамо долази Јудас прист , а 15. 5 долазе и витезови сатане.. Кисс http://i29.tinypic.com/3477k91.jpg :batine
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije ![]() BOMBE NA JNA!
02-09-2008, 09:58 PM
Quote:можда треба спречити и овај фег-кастл метал фестивал... јер тамо долази Јудас прист , а 15. 5 долазе и витезови сатане.. Кисс http://i29.tinypic.com/3477k91.jpg :batine Мало озбиљности није на одмет namigivanje ![]()
02-09-2008, 10:45 PM
после оваквих коментара човек не може а да се не запита...
ццц
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
02-10-2008, 05:28 PM
Quote:после оваквих коментара човек не може а да се не запита... Ја и даље мислим да се Коди ЦЗ зезао namigivanje ![]()
02-10-2008, 06:44 PM
Јесам мало неозбиљно написао, а сам сам слушао некад метал... надам се да неко не мисли да подржавам фегзит или техно диско. Мада са обзиром да су српство и православље део приче- Делије Север, а фестивал треба да се одржи на средњовековној српској тврђави... и да је певач Ј.П. декларисани дерпе... можда је ствар и далеко озбиљнија.
а што се тиче кисс-а они имају те црно-беле маске, зато су нам још већи непријатељи :bes ![]()
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije ![]() BOMBE NA JNA!
02-10-2008, 09:10 PM
ок,истина је да је српство нешто што треба да се пропагира,али ипак не треба бити затуцан (под тим наравно не мислим на то да треба подржавати педере и сл. девијантне облике понашања)
а иначе кисс нису витезови сатане како си написао него краљеви кисс=кингс ин сејтан сервис ![]() а моја једина замерка њима као групи јесу те боје којима се мажу... а што се тиче метала као музике,па то је далеко најуметничкији облик музике,бар у данашње време... и мислим да не треба једну такву музику доводити у контекст супротног од српства,то не иде ни заједно,ни одвојено
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare. |
« Next Oldest | Next Newest »
|