Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Punk Rock
Ма јебо ексит и остале геј манифестације... :batine
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Врисак Генерације је избацио нови албум ;pljuga
п.с.Егзит је нешто најгоре што је НС доживео...
[Image: 22zw40.jpg]
Reply
fegzit treba zabraniti :bes :batine
Reply
Докле год је гамади код нас попут У92,Чеде,Шкомија фегзит ће нажалост постојати...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
можда треба спречити и овај фег-кастл метал фестивал... јер тамо долази Јудас прист , а 15. 5 долазе и витезови сатане.. Кисс http://i29.tinypic.com/3477k91.jpg :batine
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
Quote:можда треба спречити и овај фег-кастл метал фестивал... јер тамо долази Јудас прист , а 15. 5 долазе и витезови сатане.. Кисс http://i29.tinypic.com/3477k91.jpg :batine

Мало озбиљности није на одмет namigivanje
Reply
после оваквих коментара човек не може а да се не запита...
ццц
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
Reply
Quote:после оваквих коментара човек не може а да се не запита...
ццц

Ја и даље мислим да се Коди ЦЗ зезао namigivanje
Reply
Јесам мало неозбиљно написао, а сам сам слушао некад метал... надам се да неко не мисли да подржавам фегзит или техно диско. Мада са обзиром да су српство и православље део приче- Делије Север, а фестивал треба да се одржи на средњовековној српској тврђави... и да је певач Ј.П. декларисани дерпе... можда је ствар и далеко озбиљнија.

а што се тиче кисс-а они имају те црно-беле маске, зато су нам још већи непријатељи :bes Big Grin
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
ок,истина је да је српство нешто што треба да се пропагира,али ипак не треба бити затуцан (под тим наравно не мислим на то да треба подржавати педере и сл. девијантне облике понашања)

а иначе кисс нису витезови сатане како си написао него краљеви
кисс=кингс ин сејтан сервис Smile
а моја једина замерка њима као групи јесу те боје којима се мажу...
а што се тиче метала као музике,па то је далеко најуметничкији облик музике,бар у данашње време...
и мислим да не треба једну такву музику доводити у контекст супротног од српства,то не иде ни заједно,ни одвојено
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)