11-29-2006, 07:49 PM
Jebiga ja promasih sve... nemam vremena.
Jel bio ko na svirci Vrisak Generacije i Direktori?
Punk Rock
|
11-29-2006, 07:49 PM
Jebiga ja promasih sve... nemam vremena.
11-29-2006, 08:03 PM
lacky star
Ово ће бити доживљај године.Шахт и Директори заједно,страва! Чуди ме место дешавања,неки сплав :zbunjen колико клацкалица прима људова,јесу оближњи сплавови и њихови посетиоци већ склопили неко животно осигурање,карте и тако то.. где се налази тај сплав чудног имена,јел то сигурно.. интересује ме свеее ако ти не одузимам пуно времена ![]() Хвала лаки унапред !!
12-01-2006, 07:11 PM
[quote="woorf"]где се налази тај сплав чудног имена/quote]
На Сави, испод трамвајског моста, велики бели сплав, (ex NO NAME), Бродарска 1а. ![]()
12-03-2006, 03:27 PM
Екстра свирка синоћ.
Било је неких најава да ће концерт почети у седам, па затим у осам, међутим уфур је почео тек у девет. Маса која се окупила испред сплава раније, циркала је, ћаскала и мирно чекала да се врата отворе. Сплавови у ово доба године углавном нису у функцији па је темпертатура у изнајмљеном простору била слична спољњој температури... ![]() ![]() Директори су са свирком почели нешто пре поноћи. Прва ствар коју је Дракула отпевао са новог албума је : "Србија под шљивама". Толико је та песма одсвирана и отпевана озбиљно да сам мислила да ће до краја вечери бити тај фазон - презентовање нових песама и "довиђења". Међутим , публика је била жељна старих хитова а Директори расположени за свирку, отпевали су сигурно десетак најпознатијих хитова (Чистићете улице, Иде воз, Хаварија, Волим пиво, Бандо црвена, Скинхеди сканкују...). Најтраженије песме су биле : "Краљевина Србија" и "Мрзим Хајдук и Торциду". Око кеца су фанови обавештени да је концерт готов (ваљда обезбеђење није хтело да ради прековремено! :lol: ) након звиждука и повика "уа директори"... одсвирана је и МХИТ која је пропраћена правом навијачком атмосфером - фалиле су само бакље и петарде. Није било никаквих инцидената осим што је Рога сам себи сјебо главу и завршио у ургентном. На прошлом концерту је на Академији било око 30-50 фанова а јуче око 200-300. ![]() ![]()
12-04-2006, 02:34 AM
Хвала за извештај Лаки!
12-04-2006, 07:11 PM
"Тражићу од пивара свих
пензију за угрожен вид разроке очи и шанкерски лакат ја на послу остадох сакат" Како је Рога?
12-04-2006, 11:24 PM
Поставићу неке фотке са церта кад ми их Буки пошаље.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
12-08-2006, 12:49 AM
Било би лепо да се на пролеће или лето одржи бар још један овакав концерт. Чисто да утврдимо ново градиво. Осим тога, на промоцији новог албума није отпевана песмица "Пролеће".
![]() ![]()
12-19-2006, 07:00 PM
Директори..добио дозволу екипе
http://rapidshare.com/files/8167242/Dire...a.avi.html Гасим ово за пар сати
12-19-2006, 09:46 PM
Quote:Директори..добио дозволу екипе Лепо од тебе што си ово поделио са нама....свака част! Добар је спот...Дракула је и даље ненормалан...значи,све је на месту ![]()
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
|
« Next Oldest | Next Newest »
|