Threads: 0
Јел' можда неко има песму од Директора:Мрзим Хајдук и торциду?Ако има молио бих да подели са нама овде.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Quote:Јел' можда неко има песму од Директора:Мрзим Хајдук и торциду?Ако има молио бих да подели са нама овде.
Direktori - mrzim hajduk
http://www.megaupload.com/?d=QQ3CC5CF
Quote:100%anti crnobeli Wrote:Јел' можда неко има песму од Директора:Мрзим Хајдук и торциду?Ако има молио бих да подели са нама овде.
Direktori - mrzim hajduk
http://www.megaupload.com/?d=QQ3CC5CF
Хвала пуно!!!
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
17.mart 2006. u 21:00
velika sala
Ove godine na Dan svetog Patrika (St. Patric day) u petak, 17. marta u 21:00 u Velikoj sali SKC-a poznata grupa ORTODOX CELTS odrzace svoj tradicionalni koncert.
Gosti koncerta - IRISH STEW
ORTODOX CELTS je grupa koja neguje tradiciju irske muzike, ali na srpski nacin - otud i inventivno ime benda („Pravoslavni Kelti", srp). Celts su potpuno unikatna pojava medju domacim grupama, a glavna odlika njihove muzike i furioznih nastupa jeste jedinstveni fluid izmedju benda i publike, prisutan sve vreme. Upravo zbog toga, bend je jedna od najvecih koncertnih atrakcije, što potvrdjuje svakim javnim nastupom.
Prvi zvanican nastup beogradskog sastava bio je na Dan svetog Patrika pre punih trinaest godina - 17. marta 1993.godine. Od tada ova grupa vec godinama tradicionalno nastupa bas na ovaj dan - Dan svetog Patrika.
Ove godine za svoj koncert odabrali su prostor SKC-a.
Karte su u pretprodaji na blagajni SKC-a.
Прошле године на њиховом концерту сам се провео до јаја изузев што сам се одвалио као летва па сам поломио наочаре,које су кеву коштале Бога оца.Зато ове године носим неке наочаре купљене на улици,па ако се поломе заболе ме.
У сваком случају ако буде још неко ишао са форума желим му леп провод.
Jel i dalje karta lupa po usima?
Ako bude pristupacno,moglo bi da se svrati....
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Quote:Jel i dalje karta lupa po usima?
Ako bude pristupacno,moglo bi da se svrati....
Мислим да је карта приступачна-600 динара.
Pa,moze da prodje...prosle godine je bilo 800 ili malo vise...
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Quote:Pa,moze da prodje...prosle godine je bilo 800 ili malo vise...
Прошле је била 500.Не знам одакле ти то да је била 800,да их ниси помешао са неким другим.
Threads: 76
Koncerti Direktora:
31.3. Kragujevac - SKC
7.4. Smederevo - Enigma
25/03 - Pančevo - Dom omladine - Antifriz + Šaht
Threads: 1
Quote:Koncerti Direktora:
31.3. Kragujevac - SKC
7.4. Smederevo - Enigma
25/03 - Pančevo - Dom omladine - Antifriz + Šaht
Sjajno!
Hvala lucky star