Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UEFA Kup
Quote:Ne treba josh da se zanosimo. I dalje su vece shanse da ispadnemo nego da prodjemo, ali neka nada postoji. Pazite, to shto se Strazbur vec plasirao nishta ne znachi jer je njima vazno da budu prvi da bi igrali sa trecim iz neke druge grupe. Ako su drugi igraju sa trecim iz Lige Shampiona tako da sigurno nece igrati sa drugim timom ili tako neshto.
Veoma su zajebani na domacem terenu, tako da sam uveren da bi bila greshka da se odmah otvorimo. MORAMO chekati nashu shansu iz kontre.
Pitanje je koliko njih UOPSTE briga za Kup UEFA :zbunjen !? Oni ispadaju iz lige ako se mnogo ne poprave! Osim toga Bazel koji ce izgubiti i mi ih ne ugrozavamo, a Roma mozda, zbog gol razlike. Eto, necemo ih dobiti 3-0 nego 1-0 Big Grin . Uostalom, to vise i nije bitno ko ce njima da igra (vec su losi, a fale im i ta dva igraca), dobijamo ih sto posto ako uspemo da im ne poklonimo gol ili dva (Bisevcu VEZBAJ!).
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Znash valjda i sam da ko igra loshe u ligi, igra dobro u Evropi. I obrnuto.
Strazbur je pravi primer.
Reply
Mislim da imamo velike sanse da dobijemo jer ce biti preko 2000 Delija.
Reply
Strazbur - Crvena Zvezda 2,80 3,20 2,30

Nisam pogrešio, znam da ovo nije "Mi kockari svi umemo" ... :rofl

Dakle, kladionice vele da su Zvezdine šanse velike. Ako sad ne prezimimo u Evropi, stvarno smo beteri. Mada trebaće nam i dosta sreće. Nemamo šta izgubiti, u Francusku na sve ili - ništa!
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Na GB je kvota 1.8 bila sinoc.
Will Hill nije ni izbacio kvote
Reply
Evo trener Strazbura izjavio da ce u prvih 11 izvesti samo 3 standardna igraca.Moramo da pobijedimo jer nam je ovo od Barija najznacajnija utakmica u Evropi.
Reply
Quote:Evo trener Strazbura izjavio da ce u prvih 11 izvesti samo 3 standardna igraca.Moramo da pobijedimo jer nam je ovo od Barija najznacajnija utakmica u Evropi.
Utakmica jeste vazna ali da je najvaznija posle Barija :nene !
Pa vaznija je bila ona protiv Dinama Kijev u BG!
Pa ona protiv PSV-a tamo!
Ne treba dizati tenziju, imamo velike sanse, ovi ce izgleda izvesti drugi tim, Pixijeve veze po Francuskoj odlicno rade :lol: , cak i kladionice vide nasu pobedu!
Medjutim, kako mi znamo da lose odigramo (Tromzo), ne bi nas spasio ni treci njihov tim!
Nadam se pobedi sutra!
Reply
Inache u skoro svim kladzama ( bar tako kazu na b92 ) je blokiran singl na 2 .
Reply
Quote:Inache u skoro svim kladzama ( bar tako kazu na b92 ) je blokiran singl na 2 .
Extra Big Grin
Reply
Ovo opasno pocinje da smrdi.
Online su kvote pale vec do 1.65, sto je stvarno pretjerano, i da se na Marakani igra.....
Sve mi smrdi na X, nadam se da nisam u pravu.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)