Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UEFA Kup
Quote:U pičku lepu materinu ... Sad 3:1. Pa zar i od njih? :bes Ovo me više boli od PSV-a. Mudriniću, Krivokapiću, Đokaju, Joksimoviću - MARŠ IZ ZVEZDE!
Ма шта мараш из Звезде,марш у пакао стоко безрепа.Значи оно је страшно,а што је најгоре,ајд што су лоше одиграли ови горе поменути,од њих боље нисам ни очекивао,али Пикси Ковачевић је био тотално погуљен.Нетачна додавања,оклевање при додаји лопте,а затим грешке итд.
На зиму подхитно отерати ове бизгове и купити још једног нападача,јер Жигић не може сам,а Пуровић као нападач је Sad .
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
jbg ... za našu odbranu ... ipak je to severni pol Sad

Mada koliko sam video ni Zvezda nije nešto dobro igrala :flasa
Reply
Много боли. Био сам прошле године у Ајндховену, али ово вечерас много више боли.
Ни у сну нисам нисам очекивао, да ће мо овако очајно и кукавички играти.
Стразбур води 1:0 против Роме, значи има још наде, али са оваквим моралом и игром боље да изпаднемо, него да се брука кроз Европу даље наставља.
Reply
Teska noc za sve nas...
TIRKE CIRKE-SAD NAS VADI IZ KRIZE :kafa
acunajte na nas
Reply
Рома - Стразбур 1:1
Reply
odbrana nam je nikad jadnija! i stvarno ovaj Piksi mora da procisti tim u sledecem prelaznom roku! pola tima u Jedinstvo, a da se otvori i dovede 2-3 kvalitetna igraca, moze bar jedan iz neke jace lige, neki iskusniji!
Reply
Ma sta ce nama iskusni igraci na zimu,znas ko ce doci ovde da odradjuje utakmice protiv Javora i slicnih-NIKO.Bitno je da
na zimu ocistimo ekipu od antitalenata i dovedemo kojeg mladog ali kvalitetnog igraca.A onda kad osvojimo titulu i pokusamo uci u LS tad nek dovedu nekog iskusnog jakog igraca
Reply
Ono sto je dobro u celoj prici jeste da Pixi prica o promenama vec duze vreme... Cak i kada smo igrali stabilno Pixi je kritikovao i najavljivao rezove u decembru. Sada ima stabilan razlog da to i ucini...
Niko me nece ubediti da je teren danas toliko uticao na nas da smo morali da odigramo onako ocajno. Mudrinic je sve svoje lopte dao protivnickim igracima, ali svaku! Kladim se sa bilo kim sa ovog foruma da kada bi odgledali snimak videli bi mozda dva njegova precizna pasa i to je to... Krivokapic dostojno menja Mudrinica i nastavlja u njegovom stilu. Ostali igraci su odigrali takodje ispod proseka...
Ovako nesto moze da se desi jednom klubu, pa kiksevi i jesu sastavni deo fudbala, ali kada ste kod kuce izgubili od Bazela pa moglo bi se reci nesrecno, onda ovakav kiks mnogo boli.
Nadam se da cemo protiv Rome odigrati utakmicu zivota i pobedom pokusati da spasimo bar obraz ako nista... Strazbur u domacem prvenstvu kao da ne postoji, a u Liga kup Uefa kidaju! Znaci protiv Rome trazimo sansu za dalje pa sta bude...
Reply
Quote:Рома - Стразбур 1:1
e mamu im jebem odvratnu...samo nam x nije odgovarao.
ovako prolazimo jedino ako dobijemo obe a roma ne dobije bazel zadnje kolo kojem uzgred nece trebati nista... :batine :bes

ovo nocas...zalosno.
kakav teren, kakva igra...i kao slag na tortu jebeni sudija koji izmislja penal.
stvarno strasno.
ali ne treba napustati igrace vec ostati uz njih do kraja!navaznije je pobijediti vojvodinu pa cemo lako za evropu kad nam se ove godine bas sve loshe namjesta...
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Reply
Znam da su sad svi pametni kada je sve gotovo, ali ja jednostavno ne mogu da raumem da povreda Jankovica uzrokuje da umesto njega igra RETARD Joksimovic, a da se Basta gura u sredinu. Sta su koji qrac dovodili tog Trajkovica ako mu ne daju sansu, zasto Milovanovic nikad ne dobije postenu sansu, zasto Perovic koji je u dobroj formi?

Ja stvarno ne znam sta je vise potrbno da urade Joksimovic i Mudrinic pa da lete iz ekipe, ako treba i na stetu kluba! Bolje da igra i Trajkovic stopera bar ne bi bilo toliko bespotrebnih napucavana lopte, a verovatno ne bi napravio ni vise kikseva od Joksimovica!

Mene ne boli tolko poraz, drago mi je sto smo uopste ucesnici ovog takmicenja, boli me sto kad vidim Zvezdinu postavu vec unapred mogu da predvidim konacan ishod, a kada sam video Joksimovica, Mudrinica i Djokaja znao sam da sve sto mozemo da izvucemo je bod, ali ni do njega ne mozemo sa retardima u ekipi. Ne bi mi bilo krivo da znam da nema boljih igraca od njih, ali ovako...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)