Threads: 3
Pogledajte panoramu stadiona u Tromzou.Ako je po stadionu mogu slobodno u nasu ligu.
http://www.til.no/ViewDocument.aspx?DocumentID=238
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.
Threads: 4
Црвена звезда у уторак поподне путује у Норвешку где ће се у четвртак од 20 часова састати са екипом Тромса у мечу Е групе лиге Купа УЕФА. Након тренинга одржаног у понедељак, извесно је да ће наш тим у овом веома битном сусрету бити ослабљен.
У конкуренцији за тим сасвим сигурно неће бити Бошка Јанковића који је у јучерашњем дуелу са Земуном претпрпео двоструки прелом носа па неће ни путовати у Норвешку. Очекује се да остале мечеве до краја првог дела сезоне Јанковић одигра са заштитном маском, а потом ће бити утврђено да ли ће морати на операцију. Јанковић је два дана пред меч са Базелом у Купу УЕФА такође имао неугодну повреду носа после дуела са Луковићем на тренингу, али је тада у питању било напрснуће док је повреда сада много сложенија.
У конкуренцији за меч са Норвежанима неће бити ни Миланка Рашковића, такође због повреде. Драган Младеновић ће до меча са Тромсом бити под терапијама и верује се да би могао да се нађе у тиму. Уз екипу је поново и Марко Перовић који се опоравио од повреде, док је Никола Жигић данас тренирао пуним интензитетом и предводиће нпада на утакмици која се игра у четвртак. Наш центарфор због болова у тетиви није играо последњи првенствени меч са Земуном.
-----------------------------Stojkovic-----------------------------
--Basta------------Dudic-------------Bisevac--------Lukovic--
-Trajkovic-------- Kovacevic-----Mladenovic--------Perovic-
----------------------Zigic---------------Purovic-----------
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!
Threads: 12
Ne znam da li sam u pravu, nek razjasne lekari na forumu, ali zar nije bilo logicno da mu se odmah stavi maska ili da ni ne igra sa Zemunom AKO je bio osetljiviji na tu povredu od drugih igraca???
Ako jesam upravu, onda cestitke medicinskom timu CZa, kao i pametnom treneru Valteru Zengi koji su nam povredili najboljeg strelca u ligi, protiv ZEMUNA, pred Tromzo...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 2
Hm... Jankovic nije imao standardnu povredu nosa koja za sobom obavezno vuce masku pa zato nije igrao sa njom na licu. Naprsnuce ne vuce za sobom odmah i masku i ocekuje se da je nece pratiti teze povrede, narocito kada je fudbal u pitanju... Opet maska ima svojih velikih mana, a to je smanjen vidokrug koji sa sobom vuce nepreciznost i gubitak orijentacije samog igraca... Mozda se previse rizikovalo, ali se sada pitam koliko je stvarno bila ozbiljna povreda Jankovica...
Nos i prelom istog do sada su pokazivali da nisu povreda zbog koje su igraci propustali utakmice... Vise cu biti sklon da verujem kako je izuzece Boska u utakmici sa Tromzom takticke prirode, a ne neke povrede... Uostalom cetvrtak je blizu pa ce se pokazati koliko je to sve bilo iznudjeno ili planirano...
Threads: 0
Dobro je shto je stavio napokon Trajkovica...
..s glave skidam kacigu, sjaho sam sa ata
tri put krstim se za veru sto od boga mi je data
prilazi mi iguman, ja mu ruku celivam
otpozdravljam braci po junackim delima...
Quote:Ne znam da li sam u pravu, nek razjasne lekari na forumu, ali zar nije bilo logicno da mu se odmah stavi maska ili da ni ne igra sa Zemunom AKO je bio osetljiviji na tu povredu od drugih igraca???
Ako jesam upravu, onda cestitke medicinskom timu CZa, kao i pametnom treneru Valteru Zengi koji su nam povredili najboljeg strelca u ligi, protiv ZEMUNA, pred Tromzo...
Jankovic je sam odlucio da ne nosi masku,dakle preuzeo je rizik na sebe,tako da ne treba kriviti ni doktora ni Zengu.
Zna li se da li ce biti TV prenosa, i na kom kanalu???  Ja za sada ne mogu nista da nadjem...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Bice,na ruzicastoj televiziji ;pivo
Threads: 76
"Мимо очекивања црвено-беле у Тромзеу неће дочекати поларни услови. Колико год то звучало парадоксално јуче је у граду на северу Норвешке било топлије него у Београду. Жива се у подне попела не шести подеок изнад нуле, али је са првим сумраком, негде око 13 часова, температура имала тенденцију пада.
Слично време са кишом очекује се и на дан одигравања утакмице, тако да ће терен на којем ни Галатасарај није успео да покаже реалан квалитет бити примаран проблем за Жигића и другове.
Током поларних ноћи у Тромзеу свиће око девет , али светлост дана је кратко на снази. Већ око 14 часова је мрак..."
"Валтер Зенга је одлучио да пут Норвешке поведе 21 играча. На списку наравно нема Бошка Јанковића који је у судару са Земуном доживео двоструки прелом носне кости, док је ситуација са Младеновићем знатно повољнија. Поред искусног везисте у чартеру за Тромзе нашло се места и за Стојковића, Ранђеловића, Басту, Луковића, Бишевца, Дудића, Миладиновића, Јоксимовића, Драмана, Да Силву, Ковачевића, Перовића, Мудринића, Кривокапића, Ђокаја, Трајковића, Миловановића, Стојановића, Жигића и Пуровића."
Quote:Bice,na ruzicastoj televiziji ;pivo
 To ti dodje za mene u inostranstvu kao da su prodali prava Abramovicu, a on to gleda u privatnom bioskopu.
Taj je#¤ni, odvratni kanal NEMA VEZE sa sportom. To ti dodje kao kad bi prodali prava FassionTVu. Iz tog razloga ga niko ni nema u Danskoj :batine .
Nadam se da ce se nasi snaci u svoj toj vodi... Kad su oni poslednji put igrali na takvom terenu (prosle zime?). Kisa me brine isto koliko i sneg. Glupa UEFA nas je uvek proterivala sa Marakane, a ovi idioti igraju na severnom polu u bazenu!?!
|