Threads: 0
Quote:Jel neko zna sa kojom grupom se ukrstamo? Ako se ukrstamo sa grupom C velike su sanse da igramo protiv FMP...
Nema tu nikakvog ukrstanja vec ce se obaviti zrebanje...svi prvoplasirani bice u jednom sesiru, drugoplasirani u drugom i tako redom...a igrace se po sistemu 1-4 i 2-3 s tim da ne mogu da se padnu u osmini finala ekipe koje su igrale u istoj grupi...dakle, ako budemo treci u grupi igracemo protiv jednog od tri drugoplasirana tima iz ostalih grupa...
Tek ce se posle izvlacenja parova za 1/8 finala znati ceo kostur...odnosno koji su moguci protivnici u narednim rundama...
Nadam se da sam bio jasan :ruke
vezda, Srbija, nikad jugoslavija
Threads: 2
Samo da primetim da posle večerašnje lakrdije od suđenja u JazBinama mene neće voljeni klub videti na utakmicama kurtonske lige.
Threads: 1
Zvezda je delovala prilično sigurno i u prvim minutima nastavka utakmice, ali je od 24. minuta jednostavno prestala da igra košarku. Preokret je inicirao Henderson sa dva nepromišljena poteza i tehničkom greškom, što je kažnjeno serijom trojki Zadrana. Za nepunih pet minuta domaći tim pravi seriju od 20:1
:ruke :ruke
Jebeni retardi.
Gostovanje u Zadru nam svaki put presedne... Jedini klub iz lepe njihove koji ne mozemo da dobijemo kod njih (ako me secanje sluzi).
Ja razumem da je Jeretin takav kakav je. Njemu niko nije predvideo blistavu karijeru, svi znaju da je obican basketas, nervira nas sve svojim potezima, ali znamo da covek pruza sve od sebe...
Sa druge strane imamo jednu velicinu od sline kakav je Bjelica! Coveku predvidjali cudo od karijere, blistao u raznim kategorijama i ostale gluposti, ali decko je nevidjeno nezainteresovan za igranje kosarke... Kako on misli da napravi karijeru u kosarci kada nece da iskoristi pruzenu sansu? Decko udje na teren i manje vise napravi 3-4 debilna poteza i napolje... Uzas.
Sudijske odluke su navukle u pravom trenutku egal, ali je sramota da u nastavku utakmice ne uradimo apsolutno nista...
Ja mislim Johnny da su preokret inicirale sudije od samog početka utakmice,a da je faul nad Hendersonom (čije sam urlike ,dok je trpeo "sekiranje" od trojice igrača Zadra, čuo u kuhinji dok sam sipao pivo da se smirim) za koji je dobio tehničku grešku bio samo jezičak na vagi koji Zvezda nije mogla da izdrži.
I još nešto,Zvezda je pokušavala da igra košarku,ali ovi uličari iz Zadra su mlatili,odgurivali i bacali naše igrače po parketu uz blagoslov "sudija"-ili ti i ja zaista nismo gledali istu utakmicu.
Threads: 1
Ja nisam gledao utakmicu, to je copy/paste
Vjerujem ti, sjecam se ranijih utakmica tamo...
Threads: 3
Govnari kurvatski, odjebi odavde! :bes
Šuti samo šuti,šuti moj djeĆaĆe Plavi...i isperi usta smrdiš na srdele.
Aj kad te prođe overdose izvuci špric iz vene i pročitaj ponovo šta si napisao.
DelijaHH,nemoj da se ljutiš,ćaća mu je Srbin pa mora da se dokaže da je veći hrvat od ostalih.
Threads: 0
Quote:Samo da primetim da posle večerašnje lakrdije od suđenja u JazBinama mene neće voljeni klub videti na utakmicama kurtonske lige.
E to ti je bas pametno...onda nema potrebe ni da dolazis uopste na tekme u Pioniru...sedi kod kuce, pij pivo i gledaj prenos...
Da li ti uopste ides na tekme da gledas sudije i protivnicki tim ili da bodris Zvezdu??
vezda, Srbija, nikad jugoslavija
I sad treba da pocnemo jedno drugom da objasnjavamo,da se nadmudrujemo i tako to...
Nemam vremena.