Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ 2005/06
U grupi su pored nas:
Dinamo
Roma
Hapoel
Le Man
Frankfurt

Ima na sajtu kk predstavljanje svh ekipa.Dinamo je izuzetno jak.Roma takodje.Hapoel je letos kupio neki ruski milijarder koji hoce da napravi najbolju ekipu u evropi.Tako da ako prolaze 2 ili 3 tima bice jako tesko.
..a patrole Kalabic Nikole...
Takmicenje je skraceno na 24 ekipe (4 grupe po 6 ekipa) i iz svake grupe po 4 idu dalje...mislim da cemo konacno proci taj prvi krug a posle kada se bude igralo na ispadanje sve je moguce...

Ne bi bilo lose da obezbedimo sto bolju poziciju u grupi jer ce na osnovu plasmana da se odredjuje ko ce s kim u drugom krugu...
vezda, Srbija, nikad jugoslavija
Quote:Dali neko zna na kojim pozicijama igraju ova dva lika sto su dosli iz grcke.

Koliko znam, Raicevic je cetvorka a Antic petica.
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen…
Jel neko primetio da Strahinja Dragicevic, rodjeni brat Tadije (mislim da su blizanci) igra za KK groblje? :zbunjen :nene
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Tacno. 4 tima prolaze dalje, realno je da budemo treci osim ukoliko Dinamo ili Roma ne zagrizu za titulu u svojim ligama pa ULEB kup potisnu u drugi plan.Poenta je doboti sve tekme kod kuce, suska se da ce se protiv Rome i Dinama igrati u "Areni".
Peticu dovodimo sigurno i to stranca, samo je pitanje kada?Nasi klubovi imaju obicaj da cekaju sto duze da bi ustedeli kes jer se stranci placaju mesecno u 90% slucajeva.A za uigravanje ekipe, koga briga!

Neko je spomenuo Nikolica koji je igrao u FMP i Efesu.On je visok 205 cm i igra na poziciji 4 gde mi vec imamo Raicevica, Bjelicu, Ljubotinu cak i Cedu kao pomocnu cetvorku.
Doduse, video sam ga juce u gradu, mozda je dosao na pregovore... :lol:
Svi u "Pionir", vreme je za titulu!!!! Confusedampion
Quote:Jel neko primetio da Strahinja Dragicevic, rodjeni brat Tadije (mislim da su blizanci) igra za KK groblje? :zbunjen :nene
Strahinja i Tadija su blizanci i obojica su igrala u Zvezdi. Međutim, kod njih je bilo malo zeznuto sto su strahovit vezani jedan za drugog, tako da je bilo kriticno kada bi jedan igrao, a drugi ne. Zato je Zvezda Strahinju poslala u drugi klub na pozajmicu (ne secam se koji, nije ni bitno). Ocigledno se decku to nije svidelo pa je presao u Partizan.
..baklje gore, pesma cigana...
Evo...Misanovic potpisao trogodisnji ugovor...a sa Nesovicem je sporazumno raskinut ugovor...steta za malog ali se izgleda tu otvara mesto za onog Grka Milosevica...
vezda, Srbija, nikad jugoslavija
Bas steta za Nesovica. Sad Neznam kakav je taj Misanovic.Stranca 5 dovodimu na polusezoni.Tako kaze Sakota.A za Uleb kup bice gusto, posto je Hapoel dosta dobra ekipa sa budzeom od kako kazu na kk sajtu nekoliko miliona.Jedina po meni greska ove godine je sto smo pustili Djoa.Ali opet verovatno oni znaju bolje od mene.
..a patrole Kalabic Nikole...
Quote:Evo...Misanovic potpisao trogodisnji ugovor...a sa Nesovicem je sporazumno raskinut ugovor...steta za malog ali se izgleda tu otvara mesto za onog Grka Milosevica...

Zna li neko kakav je taj klinac + da li je potpisao Stiven Markovic?
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen…
Jel moze neko da sad kaze tacno sastav ekipe?Sta je sa Koprivicom?
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Forum Jump:

Users browsing this thread: