Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Walter Zenga u Zvezdi!
Nije mi krivo zbog poraza, ali plasim se da ce neki igraci (mozda) imati neki svoj klan protiv Zenge (citaj Pantelic and co.).
Nadam se da ce me demantovati, u suprotnom treba ga izbaciti pod hitno.

poz
Dacha
Reply
Ако се по јутру дан познаје,онда ће следеће сезоне за бити ништа друго до мркли мрак.
Шалим се мало,али очигледно је да нам треба свеже крв(нови играчи) и то квалитетни иначе смо обрали бостан.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Mozda je Zenga odmah krenuo sa nekom svojom taktikom, postavkom ili sta vec pa se ovi nasi malo pogubili... Novi trener, pripreme, ma ne treba nista da nas cudi.
Reply
Ma opusteno,prosle sezone smo razbijali sve u prijateljskim tekmama pa smo ga svugde popusili,mozda je ovako i bolje,samo me plasi koliki je Zenga autoritet da zavede red u ekipi,bas mi lici na nekog pozera...videcemo,naravno nadam se najboljem uvek.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Danas protiv Levantea igramo u 18h,vise me zanima ta tekma.Citam na B92 da je Zenga presedeo 1. poluvreme na tribinama :zbunjen a da je tek u nastavku seo na klupu...

Btw nigde nema Bobana Stojanovica,a svugde pise "igrali su svi osim Bisevca koji je povredjen"...Nesto mi tu smrdi
Reply
24/07/2005 | Izvor: B92
Zvezda - Levante 3:2, sledi Inter B

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su novu pobedu na preipremeama u Austriji. “Crveno-beli” su u drugom meču pod vođstvom Valtera Zenge pobedili španskog drugoligaša Levante rezultatom 3:2 (3:0).

Zvezda je u prvom poluvremenu nedeljnog meča igrala odlično i stekal tri gola prednosti, a strelci su bili Boban Stojanović, Boško Janković i Radovan Krivokapić.

U nastavku je ekipa iz Valensije, koja je pre malo više od mesec dana na spektakularan način ispala iz Primere, uspela da se prilagodi meču i smanji.

Posle nekoliko kontroverznih informacija, koje su se pojavile prethodnih dana u vezi sa Zvezdinim pripremnim mečevima sa italijanskim velikanima Juventusom i Interom, izgleda da će situacija konačno biti razrešena.

Zvezda će u sredu na put u severnu Italiju, gde je očekuje meč sa kombinovanim timom milanskog Intera. Inter je tokom vikenda otkazao, a zatim (posle ogromnih pritisaka britanske i italijanske vlade) ponovo zakazao turneju po Engleskoj, na kojoj će igrati četiri meča – sa prvoligašem Portsmutom i drugoligašima Lester Sitijem, Norič Sitijem i Kristal Palasom.

Međutim, na put u Englesku otputovalo je samo nekoliko članova prvog tima, među kojima su i igrači iz SCG Dejan Stanković i Siniša Mihajlović. Sa Mančinijem su na sedmodnevnu turneju krenuli golmani Žulio Sezar, Bindi i Čičeri i 19 igrača - Favali, Materaci, Mihajlović, Ze Marija , Vome, Arijeta, Bonuči, Đani, Fautario, Stanković, Karagunis, Pisaro, Solari, Belaid, Ma Bumsong, Semenzato, Hutos, Momente i Martins.

Svi ostali članovi kluba ostaju u Italiji i biće potencijalni rivali “crveno-belih” u sredu.
Reply
Djole pa ti sam sebe porices. Kazes nigde nema stojanovica a odmah ispod toga prenosis vijest u kojoj pise da je mali stojke dao gol. Nego opet imamo 5 ljudi u napadu. Od toga su dva nova sto znaci da bi opravdali njihovo potpisivanje morace i da udju nekada. Ne vidim nesto da ce se Stojanovic naigrati a to je steta. Ili ce mozda pod Zengom kapiten na klupu dok ne zaboravi na onaj svoj "desni spoljni" (jebo ga on po sred p...a)
know why the birds sing
Reply
Quote:Djole pa ti sam sebe porices. Kazes nigde nema stojanovica a odmah ispod toga prenosis vijest u kojoj pise da je mali stojke dao gol.

Brate citao sam izvestaj tekme protiv Farula(Konstanca) i pise da su svi igrali,medjutim u sastavu i u izmenama nije pisalo ime Bobana Srojanovica...zato sam rekao da ga nigde nema namigivanje
Dobro je da je tu i da trese mreze!
Reply
Pre negde godinu i po sam gledao onu sportsku emisiju na BK-glavni pokrovitelj je western union money transfer(mislim da se tako i zove emisija??) i jedno 15 min bilo je posveceno Steaui i Zengi,bas je tad valjda potpisao za njh-ta emisija mi je ostala u pamcenji a i Zenga je ostavio dobar utisak,samo nije bio tako isfensiran...kad ono tup on u Zvezdi!

Optimista sam u vezi njega,imao je i dovoljno vremena da se skoluje a i uvezba u trenerski posao,sad bi mu bilo vreme za neke prave uspehe,ako ne sad-nikad!
Reply
Verujem da sa Zengom počinje nova era Zvezde, ovo bi trebao da bude pozitivan šok za ove momke. Uz pojačanja koja polako stižu, a najbolji su ostali (Žiga, Panta, Basta, Duda, Boško...), Zvezda izgleda sve ozbiljnije i polako vraća renome velikog kluba.
Nikad bolji prelazni rok! Confusedampion
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: