Threads: 2
Da li neko zna neki sajt gdje mogu da se nadju podaci o igracima koji su u ovom trenutju slobodni ili su takozvani free agents?Mislim da ce dolaskom Mladenovic i ovog ganca koji je vjerovatnija opcija od julijana problemi u odbrani koliko toliko biti rijeseni,ali se onda postavlja pitanje spica jer s kim izaci pred bragu s obzirom da Zigic ne moze da igra,mislim da raskovic i purovic jos nisu na tom nivou.Jao kako bi nam sad valjao jedan Purke. :laugh
Koliko sam uspeo da procitam ni od ovog crnca nista vec je otisao na pozajmicu u Kremoneze,sto se tice Perice isto nista dakle ostaju jos samo Julijano i Mladja,nadam se da ce barem jedan doci :zbunjen
Svidja mi se kada strani klub stavi crtice i kose crte kod nasih slova kao sto je Herta odradila Pantelicu. Uglavnom, zelim mu srecu i neka da sto vise golova, a Nemci ce ga nauciti sta znaci rec disciplina. Jeste, davao je golove u Zvezdi, ali je bio i poprilicno sebican i ne verujem da je bio pogodan za kapitena. Na nama je da nadjemo napadaca koji ce da se uklopi sa Zigciem. Da li on vec ima ugovor sa Zvezdom ili ga treba kupiti (pozajmiti), mene ne zanima, sve dok to nije Perica Ognjenovic. Spremna sam da rizikujem sa ovim sto imamo od napadaca, samo da nam on ne dodje.
..baklje gore, pesma cigana...
Threads: 4
Ma ljudi mi imamo Bobana Stojanovica sta ce nam Perica bre.
Ljudi ne spominjite vise Pericu i ne sramotite se vishe! Sramotite i nas i sebe! Pre nesto vise od mesec dana kada su novine pisale nebuloze ko sve stize, pa je i na delije.net forumu bio prakticno otvoren konkurs pod nazivom "Koga bi ti doveo u Zvezdu?", rekao sam da pored svih silnih imena i istroshenih igraca (poput Drulica, Jugovica,...) da samo Pericu Ognjenovica nisu spomenuli (naravno ironicno jer svi znaju koji je to propalitet). Medjutim neki su izgleda shvatili ozbiljno ovu shalu, koju je verovatno neka novinarska pichka grobarska plasirala u medije ne bi li jos vise podjebavali u ovoj situaciji. Jel vi znate sta znaci kad igrac ne odigra ni jednu pravu prvenstvenu utakmicu od kada je otisao iz Zvezde?
Oladite malo.
poz
Threads: 1
Opet cu ja...
Po svemu sudeci u Zvezdi uopste i nisu bili zainteresovani za Pericu, tako da ga je suvisno spominjati....
Threads: 7
Izgleda da ce se danas sve dogovoriti sa Mladenovicem na 2 god.
Do zvanicnih informacija ostaje nam samo da se nadamo...
poz
Dacha
Ja i pretpostavljam da ce se ugovor potpisati na dve godine uz dogovor da moze da ide na kraju sezone ukoliko dobije iole zadovoljavajucu ponudu. Njemu je sada najbitnije da igra kako bi se vratio u reprezentaciju i ucestvovao na SP (ukoliko se plasiramo). Samim tim ce mu i cena skociti, a to ce nas naravno obradovati

.
Threads: 0
Quote:Svidja mi se kada strani klub stavi crtice i kose crte kod nasih slova kao sto je Herta odradila Pantelicu. Uglavnom, zelim mu srecu i neka da sto vise golova, a Nemci ce ga nauciti sta znaci rec disciplina. Jeste, davao je golove u Zvezdi, ali je bio i poprilicno sebican i ne verujem da je bio pogodan za kapitena. Na nama je da nadjemo napadaca koji ce da se uklopi sa Zigciem. Da li on vec ima ugovor sa Zvezdom ili ga treba kupiti (pozajmiti), mene ne zanima, sve dok to nije Perica Ognjenovic. Spremna sam da rizikujem sa ovim sto imamo od napadaca, samo da nam on ne dodje.
Sve sto si napisala stoji. Medjutim stoji i cinjenica da je bio najbolji strelac prosle sezone i da je dao tri na dva meca u kupu UEFA. Ali, ako bi dosao Mladenovic, mozda bismo mogli da predjemo na 4-2-3-1 formaciju, sa ofanzivnijim Jankovicem i Trajkovicem. Treci u toj liniji bi mogao da bude neko od tzv. lakih spiceva, Stojanovic ili Raskovic. Zigic je tip napadaca kojem ce sigurno vise odgovarati da igra sam, a i ojacali bismo sredinu, koja je recimo u Cacku pa i protiv Vozdovca bila ocajna, da ne kazem suplja.
Ovaj, znam nesto, ali sacekacete zvanicno objavljivanje :finger .