Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prelazni rok u Zvezdi
25, nemoj me uzeti na zub, mislim da se razumes u fudbalsku igru koju svi toliko volimo :ruke . Dudic je mogao i USPEO da nauci nesto ali se bo'im da je to nedovoljno za ozbiljnija evroiskusenja. Dozlogrdilo mi je da gledam kako se nasa odbrana muci da iznese loptu do centra. Ja jos uvek ocekujem jednog kvalitetnog defanzivca solidnog tehnicara.Sredina sa Pixijem (zadnji vezni) , Jankovicem (da malo manje '' obradjuje'' loptu ), Bastom (mora u sredinu kad se oporavi) i jos nekim koga bi predsednik nasao (ipak je bio genijalac na centru). uz ludi napad koji svakome moze dati gol... Al sam se zapricao a ne znam ni sta sam poceo.... Takva bi druzina mogla do zime da gura i po eVROPI I u nasoj ligici.
Taj neki rad. Treba pojachati odbranu, a Basta je previshe kreativan i dobar igrach da bi se gushio na desnom beku, pa mora igrati na sredini.
Pozdrav svima sa ovog foruma!
zeleo sam bas da podelim misljenja sa nekim o timu Zvezde...imam blagi utisak da se nismo dovoljno pojacali na najtanjem mestu a to je zadnja linija...nisam video ni Dramanija ni Brazilca...no cuo sam da je Ganac losh a Brazilijano da valja..hm...da li je to dovoljno..zabrinjavajuce, obzirom da je proslogodisnja odbrana po meni najgora u poslednjih 20 godina...
Pozdrav od Bobe iz Nova Sada..

Ало земљаче, прва опомена! Вређаш колеге са Д.нет, вређаш и нас! Радомир
zbeglica sa oaza foruma
Pa eto, nekome je Dramani los, nekome je dobar. Nekome je Da Silva los, nekome je dobar. Ostaje na njima da se pokazu na utakmicama a na nama da zamisljamo kako smo bolji od Zenge, Murinja, Trapatonija... :rofl
Bobo, ne znam ko ti je rekao da je Dramani los. Decko je dobro odradio posao u odbrani, a mora se reci da se nije narocito istakao u napadu. Kao prvo, nisu mu davali loptu, a verovatno je i trema ucinila svoje. Zaista je tesko (da ne kazem glupo) posle jedne utakmice iznositi konacan sud o nekom igracu.
Moje je misljenje da ce Dramani ako sredu protiv Cuke dobro odigra (mada je pitanje zbog ovog cimanja oko zabarske tranzitne vize), biti desni bek i protiv Vozdovca.
..baklje gore, pesma cigana...
Kad je utakmica sa Cukom??? Jel to sutra?
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Sreda 17:00 pomocni teren.
Quote:Sreda 17:00 pomocni teren.

ОК, можда баш и нису требали да играју ал ајде.
Ако се неко повреди јебаћу им маму!
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
e pa ja ovako mislim da bi trebalo da valja...

u zadnjoj liniji lukovic, da silva, dudic i dramani

sredina kovacevic, basta, jankovic i trajkovic

napad zigic i pantelic

Confusedampion Confusedampion

jel se ide na tekmu sa cokom??? :zbunjen :zbunjen
Protiv Cuke ce igrati oni koji nisu igrali prethodne utakmice. Sigurno ce igrati Da Silva, a Dramani ukoliko stigne na vreme iz Italije, mada je to malo verovatno.
..baklje gore, pesma cigana...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)