Threads: 4
Quote:Trebalo bi da uprava u toku sezone dadne makar nekoliko tekmi besplatan ulaz kao poklon nama navijacima za odanost i bodrenje tokom cele sezone!!! :megafon :megafon :megafon :megafon :megafon AVANTI STELLA ROSSA!!!! :megafon :flasa
niko nas ne tera da dolazimo. znaci meni je najveca nagrada ako mi napravimo odlicnu atmosferu a igraci poneseni time donesu pobedu CZ! A i daju ponekad besplatno, mada da se ja pitam i kada misle da daju besplatno trebalo bi da daju bar 50 din kartu.
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Threads: 0
U sustini sam protiv slobodnog ulaz...pogotovo ne na proslavi titule (kao onda protiv vojvodine mislim ili je tada bilo nesto 20 din).Indijanci dolaze na sever, navijanje je sjebanije...Mislim 100 din svake druge nedelje stvarno nije mnogo. A ko hoce ima i propusnice(za koje mnogi ne znaju) 500 din koja je inace vazila i za derbi, tako da se visestruko isplati.
Threads: 13
Predlazem da na tekmu sa Romom dovedemo trubace u kop i da svi ponesemo pistaljke i da napravimo latino-balkansku zurezu na Mari. ;pljuga
Threads: 13
Quote:To uopste nije losa ideja, a sto je najbolje nije ni tesko da se realizuje.
Nije tesko da se realizuje a nije ni skupo. Srpske slave su u jeku i trubaci su aktivni a pistaljke verovatno svi imaju kod sebe.
Threads: 18
Quote:U sustini sam protiv slobodnog ulaz...pogotovo ne na proslavi titule (kao onda protiv vojvodine mislim ili je tada bilo nesto 20 din).Indijanci dolaze na sever, navijanje je sjebanije...Mislim 100 din svake druge nedelje stvarno nije mnogo. A ko hoce ima i propusnice(za koje mnogi ne znaju) 500 din koja je inace vazila i za derbi, tako da se visestruko isplati.
Proshle godine sam kupio propusnicu za 1000 din, a ukupno na koliko sam tekmi bio, potroshio bih najmanje 2500.
Pa vi sad vidite da li se isplati namigivanje
Threads: 6
Quote:Proshle godine sam kupio propusnicu za 1000 din, a ukupno na koliko sam tekmi bio, potroshio bih najmanje 2500.
Pa vi sad vidite da li se isplati namigivanje
Да сам само и ја такво размишљање,али на грешкама се учи..... namigivanje
Threads: 0
mislim da nije losh! ;pljuga
azi jajare!
Threads: 1
Threads: 18
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!