Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drugi malofudbalski KUP Caffe 2005.
[/quote]

Rodjen sam 04.06.
Hvala svima na cestitkama

Nedelja je dan za akciju ;pivo[/quote]

A godina Kizo?
Jeben Kiza igrac, cuva godine da ne vide zene koliko je star Smile

Sretan rodjendan Kizo ;pivo
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Reply
E pa srecan ti rodjus, sve najbolje i nek ti se sve zelje ispune... Big Grin
Popice koje i za tebe veceras :flasa
Mozda se vidimo sutra...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Srecan rodjendan Kizo ;pivo Jebga turnir je rano i iako imam previse obaveza gledacu da se pojavim sa ekipom pod imenom KB naravno, ako ne doci ce neki predstavnici u svakom slucaju... Upravo javljam ljudima...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Sinovi Joce Amsterdama nisu dosli jer su bili:
a) pijani
b) pijani i nasmrkani
c) pijani i uradjeni

S obzirom da jedan od Sinova nije delovao bas najbolje kad sam ga zvao, ja od ova 3 ponudjena odgovora ne bih pogodio, ali stvarno.

Big Grin

Ostali koji nisu dosli, a trebali su, ispali su pederasi.

E sad malo o turniru. Igrale su 4 ekipe, Caffeovi igraci igrali su za KBK Crvena zvezda. Vreme je bilo idealno za igru, teren odlican, prikazana je odlicna igra pogotovo izmedju KBK CZ i Aca Radovic koji su dosli iz Opova. Posle teske utakmice gde je bilo dosta sansi mreze su mirovale, a na kraju smo izvodili penale. Ekipa KBK CZ je bila spretnija pa je pobedila sa 3:2 na penale. Na srecu bilo je malo povredjenih jer se trcalo i grizlo za svaku loptu (kad bi tako Zvezda igrala Sad )

Posle toga svaka je ekipa odigrala jos par utakmica. I na kraju smo pili i jeli... ;pivo ;pljuga

Obecali smo ekipi "Aca Radovic" da ce ekipa Caffea zaigrati u Opovu na njihovom turniru, koji ce biti odrzan negde u septembru.
Reply
Ja se izvinjavam sto nisam bio danas, dosao sam nocas u 4h mokar ko dodola i pod dejstvom alkohola.. ja jos navio sat da se probudim, ali alkohol je to, nista nisam cuo do 14h...
bas mi je zao, ali jbg, bice prilike na leto da se skupljamo...
kizo, jer ima nekih slika???
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Екипа бригате оправдано одсутна....
Reply
da.. kad stizu slike?
inace izvinjavam se sto nisam u mogucnosti da napisem nesto vise jer ce mi se kom restartovati za nekih 20 sec...
url]http://www.delije-caffe.co.yu/delije_aca_radovic.php[/url]
Reply
Quote:
warsaw Wrote:Pa neka Ti je sa srecom,posto kazes da Ti je danas rodjendan...?!

Rodjen sam 04.06.
Hvala svima na cestitkama

Nedelja je dan za akciju ;pivo

I od mene sa zakasnjenem sve naj naj za tvoj rodjendan Confusedampion
Kizo ole ole ole :ruke :ruke

Mozda vam trebo dobar i iskusni napadac Big Grin
Pitaj Radomira,kako sam proslo leto zeznuo njegovu odbranu sa zlatnom 29om Big Grin (mikael F.)
img]http://www.11freunde.de/img/user/hacko.gif[/img]
Reply
Quote:kizo, jer ima nekih slika???

Има неколико слика (два "графита", слика играча у акцији на терену, једна групна слика, слика играча екипе Аца Радовић на загревању и има фотка Кизе који пре турнира чека најављене екипе док испија сокић од јагоде наслоњен на ограду Big Grin ).
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Kasnim 2 dana al ipak srecan rodjendan, Kizo!!
Ko je od igraca najbolje igrao?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)