Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сребреница
Quote:
Васил Wrote:И за овог браниоца истине. У филму су се веома јасно виделе велике формације муџахедина које поздравља јебени алија. Имао сам утисак да гледам снимке из палестине и ирака када сам их видео у оним чалмама, шалварама или како се већ то зове. Снимци муџахедина који са секиром у једној и пушком у другој руци крећу у чишћење терена. Извини турчине, објасни ми који ће им мој секире? Вероватно да цепају дрва за потпалу, а? Снимци људи и деце којима су одсечени делови тела, којима фали пола главе, којима су отворени стомаци!!! Малтретирање и мучење заробљеника. Па требало вам је јебати мајку још више!!!

А ово срање које правите од сребренице... Шта мислите, да ћете у сред Европе да направите меку? :nene :prst !

Velike formacije??!! Stotinjak ljudi maksimalno, da su bile velike formacije(kako navodite preko 10.000 ljudi) uz svu vojnu nadmoc jna, sad bi ti sjedio u beogradskom pashaluku.
A sta ti mislis da ce se Srebrenica opet desiti :nene ...rece jednom neko pametan, budi spreman i cekaj.
Sam kazes sta su radili Srbima u okolini Srebrenice 'trebalo ih je jos vise', a sta ste vi radili Sarajevu, budi sretan da danas ijedan Srbin zivi ovdje.

Kako je veliki turski humanista i borac za pravdu raskrinkao sam sebe...

Dzabe ti svo ono vreme utroseno na pokusaj ispiranje mozgova...
Reply
Quote:
Васил Wrote:И за овог браниоца истине. У филму су се веома јасно виделе велике формације муџахедина које поздравља јебени алија. Имао сам утисак да гледам снимке из палестине и ирака када сам их видео у оним чалмама, шалварама или како се већ то зове. Снимци муџахедина који са секиром у једној и пушком у другој руци крећу у чишћење терена. Извини турчине, објасни ми који ће им мој секире? Вероватно да цепају дрва за потпалу, а? Снимци људи и деце којима су одсечени делови тела, којима фали пола главе, којима су отворени стомаци!!! Малтретирање и мучење заробљеника. Па требало вам је јебати мајку још више!!!

А ово срање које правите од сребренице... Шта мислите, да ћете у сред Европе да направите меку? :nene :prst !

Velike formacije??!! Stotinjak ljudi maksimalno, da su bile velike formacije(kako navodite preko 10.000 ljudi) uz svu vojnu nadmoc jna, sad bi ti sjedio u beogradskom pashaluku.
A sta ti mislis da ce se Srebrenica opet desiti :nene ...rece jednom neko pametan, budi spreman i cekaj.
Sam kazes sta su radili Srbima u okolini Srebrenice 'trebalo ih je jos vise', a sta ste vi radili Sarajevu, budi sretan da danas ijedan Srbin zivi ovdje.

Kako je veliki turski humanista i borac za pravdu raskrinkao sam sebe...

Reply
Mudzahedina,stotinjak ljudi maksimalno???!!! :zbunjen
Alo bre, sta kazes??? Kada se i na Zapadu prizna da je u Bosnu doslo minimum 4000-4500 islamskih boraca sa svih islamkih krajeva.
Reply
Quote:a sta ste vi radili Sarajevu, budi sretan da danas ijedan Srbin zivi ovdje.

Još da ubijete P(eder)ejanovića, Tifu, Milana Pavlovića i par košarkaša Bosne i niko i neće ostati... Sve si o sebi rekao ovim postom, veliki pacifisto, ne vraćaj se više i nek admini zaključaju ovo.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Quote:Kako je veliki turski humanista i borac za pravdu raskrinkao sam sebe...

Ne ispiram nikome mozak, pogotovo vama jer bi to bio sizifov posao, a ne znam sta ti nije jasno u prethodnom postu?
Vi pravdate Srebrenicu ubistvima Srba od strane Oriceve vojske, znaci da bi svaki Sarajlija onda pravdao ubistva Srba kao osvetu zbog onog sto je radila srpska vojska u Sarajevu, ali srecom mi osudjujemo takav zlocin, jer nismo kao VI, a i Sarajevo je pokazalo da je iznad svih takvih, jer danas ipak ima Srba u Sarajevu upravo zato sto nije izvrsen nit genocid nit etnicko ciscenje nad njima, kao sto je nad Srebrenicanima, ali sta ti pricam o humanosti, prvo nauci sta je to. Ostalo ne znam sta ti nije jasno to da ce mozda opet neko cekati pognute glave u 'zasticenoj zoni' i vjerovati sprskoj rijeci?! Vidio si na snimku one 6-rice Srebrenicana sta se desava sa takvima.

@LukaLoko Koji crni zapad, onaj isti sto je Srbe osudio da su ucinili genocid i agresiju na Bosnu?! Znaci Zapad je u pravu kad vama to odgovara. Koji crnih 5.000, znas ti sta je 5.000 vojnika ekstremista spremnih na smrt?!
Reply
Quote:
Kospicar Wrote:a sta ste vi radili Sarajevu, budi sretan da danas ijedan Srbin zivi ovdje.

Još da ubijete P(eder)ejanovića, Tifu, Milana Pavlovića i par košarkaša Bosne i niko i neće ostati... Sve si o sebi rekao ovim postom, veliki pacifisto, ne vraćaj se više i nek admini zaključaju ovo.

To sam rekao da radimo po vasoj metodi osvete, prvo procitaj i shvati post kako treba a ne kako tebi odgovara! Ali hvala Bogu nije nit bilo tako nit ce biti, ipak smo u svemu pokazali vecu i humanost i sve ostalo sto odlikuje ljudski rod.
Reply
Quote:pacifisto, ne vraćaj se više i nek admini zaključaju ovo.

I jos za kraj, ned'o Bog da sam pacifista.
KLJUC od mene!
Reply
Kospicar - teze:

1. "muslimani osudjuju zlocin"
2. "turski humanizam"
3. "verovanje turskoj reci a ne srpskoj"

o suvise se ozbiljnoj stvari na ovom topic-u raspravlja da bih se smejao, ali je ovo vrhunac...

trebalo bi da te bude sramota svih onih nesretnih zrtava koje uzimas u usta, i nek ti je na cast, ako je kao bosanski musliman uopste mozes imati...
Reply
Da mi je znati koji su to muslimani zlocin osudili javno, da ceo svet zna o tome, da se prica o njemu meseca dana, da ga prikazuju na njihovoj televiziji , da se lepe plakate po Sarajevu o muslimanskim zlocinima, da neki od stranih medija kaze 'stani majku mu, pa evo ovde su stradali i nevini Srbi' pa da ta slika obidje ceo svet, kako bi se taj svet razuverio od silne propagande tokom ovih 15 godina da nisu samo Srbi ubijali, i tako dalje da ne nabrajam. Ali dzaba nekome ponavljati sve ovo kad se on pravi glup (a mozda je i stvarno glup pa nemoze da shvati) ono sta mu se pokusava ukazati na ovoj temi.
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda
Reply
Quote:Da mi je znati koji su to muslimani zlocin osudili javno, da ceo svet zna o tome, da se prica o njemu meseca dana, da ga prikazuju na njihovoj televiziji , da se lepe plakate po Sarajevu o muslimanskim zlocinima, da neki od stranih medija kaze 'stani majku mu, pa evo ovde su stradali i nevini Srbi' pa da ta slika obidje ceo svet, kako bi se taj svet razuverio od silne propagande tokom ovih 15 godina da nisu samo Srbi ubijali, i tako dalje da ne nabrajam. Ali dzaba nekome ponavljati sve ovo kad se on pravi glup (a mozda je i stvarno glup pa nemoze da shvati) ono sta mu se pokusava ukazati na ovoj temi.

Moram ti ovo replicirati:
Politicki magazin 60 minuta na FTV zadnje 2 godine svaka druga epizoda prikazuje zlocin snaga Armije BiH i stranih mudzahedina nad Srbima i Hrvatima cak prikazuje i videa, raspitaj se malo od ljudi u Sarajevu ili Bosni. Dalje novine kao sto su: Slobodna Bosna, Dani, Start Magazin(vrlo utjecajni u Sarajevu) su prvi pisali o zlocinima nad Srbima u Sarajevu, Kazanima i sl jos prije 4-5-6 godina(hoces tekstove?!). Znaci nase novine, nasi mediji o tome vec odavno pricaju, a vasi tek sad u Srbiji i odmah su proglaseni kao izdajnici srpskog naroda i docekani na noz u svakom gradu Srbije. Dalje mi smo svakog svog oficira koji je optuzen(kojeg su Srbi optuzili sa dokazom) predali Tribunalu u Haagu, eno pa nek mu se sudi, ako je nevin dokazace nevinost, a vi krijete jos uvijek 10-tak a medju njima i 2 najvaznija, cak ne da ih samo krijete, nego i javno stitite na sve moguce nacine, bez obzira da li su krivi il ne(nek dokazu ako nisu)...To tebi nije dosta?!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)