Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Лига кладионичара 2007/2008
Quote:
capocrimi Wrote:Леверкузен - Минхен суб.15:30 4,4 3,25 1,95
Капо брате, следећи пут кад будеш постављао Бајерн немој писати Минхен него напиши Бајерн. За ову утакмицу сам мислио да је у питању Минхен 1860, те сам лагано играо кеца.

Па минхен 1860 је другој лиги
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
Reply
Quote:такође, ја истриповао неки куп или нешто, чуј минхен
Reply
Па то је Капова грешка... :nene
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Па њему смо се и жалили.
Али све се вратило.... Тотенхем и Јувентус су дошли у 92. и 94. минуту, к'о наручени за Џонија :jebanje
Reply
то је то...нема више упадања, ових дана ћу тј. у табели за 6. коло ћу додати поене онима који су се накнадно укључивали...

и од 6. кола крећемо са минусима...

поздрав!
Reply
Јао шта вам Џони ради. Да нисам покраден био бих први :rofl
Reply
капо постављај лигу шампиона да објасним овде присутним како се игра ова кладионица ;pivo
Reply
нема ове недеље Sad нисам стигао пре викенда, сада је касно пола их не би одиграло

иди до локалне кладије и одвали их!
namigivanje
Reply
Quote:нема ове недеље Sad нисам стигао пре викенда, сада је касно пола их не би одиграло

иди до локалне кладије и одвали их!
namigivanje
Освети палог кладионичарског саборца. Мислио сам да ће проклета Барселона да разбије глупи Ренџерс, али она бункерица је невиђена - надам се да је Косан хватао белешке...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Дакле? Овај викенд ништа или ...?
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)