Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена звезда 07/08
толико о томе да знају сто се не иде на утакмице!!!!!!!!!
Ја бих пре рекао да им је речено шта да изјаве у медијима,како играчима тако и Караџи.Управа се крије иза њих,а примера ради у ложи на текмама више нема никога из управе,док спортски директор - Караџин кум Бранко Ковачевић текме прати из тунела...
Quote:
Quote:NEMAMO PRAVE NAVIJAČE
Tadija Dragićević rezigniran zbog stalnih zvižduka Zvezdinim košarkašima s tribina

Kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević izjavio je da mu nije jasno zašto publika iz utakmice u utakmicu zviždi košarkašima i treneru, iako su ostvarili uspeh iznad svih očekivanja. On smatra da na mečeve crveno-belih ne dolazi prava publika i da je to jedan od razloga zašto pružaju slabije partije u Pioniru nego na gostovanjima.

Јел вас то подсећа на "3 карте за Холивуд", када онај жандар кога глуми Лека, каже: "Е па набавићемо ми себи нови народ!"

Тако и овај прижељкује да управа КК купи нове навијаче... :finger али смеши им се мотка... још само да је умочимо где и треба!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Смеши се курац,ако наставимо са тихим бојкотом.Мислим да се показало да овакав бојкот нема сврхе и не знам шта се више чека.Можемо до сутра да нагађамо да ли знају наше разлоге или не,време пролази,а и балија и управа су још ту.
ti samo hrabro,bori se
Quote:Смеши се курац,ако наставимо са тихим бојкотом.Мислим да се показало да овакав бојкот нема сврхе и не знам шта се више чека.Можемо до сутра да нагађамо да ли знају наше разлоге или не,време пролази,а и балија и управа су још ту.

Управо тако, мислим да овиме ништа не постижемо. Треба да изађемо и саопштимо услове под којима би се вратили на трибину, свеједно да ли неким обавештењем или својом појавом на утакмици и изражавањем наших ставова
Добро је да има некога коме се не свиђа ова врста бојкота.Мислим да са овим нећемо ништа постићи јер управа изгледа ништа не предузима тако да мислим да је вријеме да ми нешто урадимо.Мислим да би било добро да се нешто предузме јер постоји могућност да у следећој утакмици УЛЕБ-а дочекамо Задар у Пиониру а то би била добра прилика да покажемо шта мислимо о управи,устшама и балији(Кикановић)...
Quote:Добро је да има некога коме се не свиђа ова врста бојкота.Мислим да са овим нећемо ништа постићи јер управа изгледа ништа не предузима тако да мислим да је вријеме да ми нешто урадимо.Мислим да би било добро да се нешто предузме јер постоји могућност да у следећој утакмици УЛЕБ-а дочекамо Задар у Пиониру а то би била добра прилика да покажемо шта мислимо о управи,устшама и балији(Кикановић)...

Прво, нема разлога да на форуму по 100. пут покрећемо исту тему из почетка. Већ је на предходним странама говорено о овоме...
Онда, има подоста нас (бар колико сам ја закључио) којима се ова врста бојкота не свиђа. Ја сам на прошлој страници ове теме написао да не познајем водеће и компетентне људе Делија, али да имам пуно поверење у њих и њихове одлуке (тако би требали, сигуран сам , да сви размишљамо) јер су велики број пута доказали да знају како се нешто организује и решава. И то нешто што није ни мало лако, ма колико год можда изгледало...
И да се не понављам у потпуности... Ако неко мисли да треба још мало стрпљења до неког коначног потеза и да није добро износити саопштење за јавност(у медије), онда будимо стрпљиви (иако је то доста тешко, свакако). Е ја сам поставио питање на које још не знам одговор. Интересује ме зашто је баш оваква врста бојкота, шта чекамо и докле, и како би се поступило да је у питању ФК или нека друга слична ситуација? Мислим да многи из наше групе, као и ја, немамо право да причамо да ли је овакав бојкот добар или лош, и то прихватам, али ме само ови одговори интересују много namigivanje .

А и што се тиче нашег става, према потурицама и усташама... Показано је безброј пута, шта се мисли о њима, требало би то управа добро да зна, као што ја мислим и да зна. И ако си можда мислио да став према балијама покажемо тако што ћемо на директан начин да нападнемо Кикановића као личност, мислим да то није добро. Он је дошао као професионалац, да напредује и узме паре, стекне славу, шта ја знам још... А то што га је наша лоповска управа довела, треба да сноси пуну кривицу и да им се ко зна који пут понови став навијача једног српског клуба према том народу, њиховој вери...
У потпуности се слажем и имам исто мишљење које је истакнуто у предходна 3 поста. Мада не могу да схватим да није одржан неки састанак са управом и да се одпочело са тихим бојкотом за који нисмо обавијестили клуб...
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Quote:Јуниори обезбедили пласман на Ф8 Евролиге

Јуниори Црвене звезде победили су екипу Хемофарм Стада са 92:83, у мечу за треће место, на Најк квалификационом турниру Евролиге у Железнику.
Том победом „црвено-бели“ су обезбедили пласман на завршни турнир Евролиге, који ће се одиграти у Мадриду.

Најефикаснији актер меча био је крилни играч Црвене звезде, Лазар Радосављевић са 28 поена (4-5 за два, 1-8 за три), Никола Рондовић је постигао 12, уз 9 скокова, док су Лонцовић и Мајсторовић постигли по 9.

Гледам тему "Млађе селекције" пошто сам ово тамо хтео да поставим, али видим да се само о ФК-у причало па сам онда овде... Шта желим да нагласим. Синоћ сте могли да будете сведок дебакла КК Црвене Зведе против Олимпије у сред Пионира. Значи, свако ко је још на почетку сезоне (па и током) причао да је рад у управи катастрофалан, да смо пуни лопова, да тренер нема никакав ауторитет, да доводимо центре незналице и неке бекове који су протерани са гробља, који немају појма и који су Ражнатовићеви "мезимци", да су нам странци недисциплиновани и непрофесионално се понашају,... сада је видео да је био 100% у праву. Мада признаћете, није била нека велика филозофија то и закључити. Одлучено је да се бојкотује(што је по мени исправно), али на начин на који само верујем да је у реду и најбољи у овом тренутку, јер опет понављам: О томе су се питају наши компетентни људи из групе, у које бар треба свако од нас, несумњиво, да има пуно поверење... Иде суперлига, можда се са наше стране и односа према њима нешто и промени, али сачекајмо, има још времена. Што се тиче самог саства, Караџић је изјавио да је нерелно тражити нека појачања, као због финансијске ситуације :batine итд. И овде сам уверен да нема шта да тражимо, иако ћемо играти нашу лигу, а не ову усташку... Једноставно гарнитура играча је таква да смо много слаби и технички и тактички, ма у сваком смислу. И не само од Партизана, него и од неких других како се види.
И добро, ово сам као резимирао сад и поновио нешто што је речено много, много пута. Горе сам поставио одличан резултат наше јуниорске селекције. Водећи играчи су нам, као што и пише горе, били играчи 91. годиште. Значи они су били водећи у саставу, а и годину дана старија генерација је имала право да игра, али не знам да ли имамо неког од њих уопште. У томе је успех ових момака још већи, али шта је главни проблем у целој причи!
Ако се нешто не промени из корена (овде мислим на управу пре свега), ови таленти, освајачи злата са кадетском репрезентацијом, ће брзо напустити Звезду. Ми немамо други сениорски састав(КК Црвена Звезда 2) који би такмичењем у "1 српској лиги" или "Б лиги" могао да задржи њих и формира их у будуће праве првотимце и играче. Исто тако одличну генерацију '89 (Балмазовић, Ђорђевић...) смо испустили олако, а они ено имају солидну минутажу у Мега акв-и нпр. и пружају добре партије против много искуснијих и старијих играча... И тако ће се вртети чини ми се у недоглед, и то ће бити један од много крупних проблема које повећавамо из сезоне у сезону. Једном речју, цео систем треба да иде под рез, на који начин ја не знам, али знам да је ово стварно јако тешко и болно гледати и трпети... Мислим, већ волиш тај клуб много, дајеш му подршку у сваком тренутку, волиш тај јебани баскет у Пиониру, а они ти овако враћају... Sad
Поновићу вероватно 100ти пут... Ти јуниори су изданак школе кошарке која је почела са радом доласком Змага Сагадина... То је уједно и најбољи потез који је Звездина управа одрадила од свог доласка на чело... Ти клинци су окупљени када су имали 10-11 година и селектована је једна одлична генерација... У осталим категоријама нисмо лоши, али ови су стварно одлични...

Forum Jump:

Users browsing this thread: