Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена звезда 07/08
[Image: v78822p0.jpg]
Aleksandrov pauzira najmanje do marta
Subota, 1. decembar 2007. 12:27

Crvena zvezda će biti lišena usluga reprezentativnog krila Nemanje Aleksandrova najmanje do marta naredne godine, rekao je trener ekipe Stevan Karadžić.

Aleksandrov je u Vašingtonu obavio detaljne preglede kolena koje je operisao još 2005. godine i pokazalo se da mu je neophodan još jedan hirurški zahvat. Ovog puta stvar nije toliko komplikovana, ali talentovanog igrača, koji pauzira od završetka Eurobasketa u Španiji, svakako očekuje nekoliko meseci rehabilitacije.

"Operisaće ga isti doktor kao i prvi put. Tri nedelje će se oporavljati u Americi, onda će isto toliko mirovati u Beogradu, što znači da najmanje mesec i po dana neće moći da radi ništa. Teško je predvideti kada će se naći u timu, ali to će se u najboljem slučaju dogoditi u martu", izjavio je Karadžić za "Sportski žurnal".

Podsetimo, crveno-beli u narednih nekoliko nedelja očekuju da konačno debituje Branko Jorović, dok se povratak mladog plejmejkera Igora Miloševića očekuje u februaru.

(MONDO, foto: MN Press)
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Стварно је велика штета... Како ствари стоје од њега ипак остаје само велики таленат. Не дај боже да је ово тачно, али ако ти после две и више година паузирања због повреде колена, не успеш у потпуности да залечиш повреду... Мислим, ко зна у каквом је стању дечко био пре ових припрема репрезенатције, па је ту значи додатно погоршао стање и сад прогноза да паузира, негде кажу и до Маја (или до Мојега Smile , како вам је лакше).
Сада озбиљно... Жалосно за њега, али и за Звезду, нарочито ако сагледамо случај Јоровића и Милошевића уз то.
Јеби га мајсторе, срећно... Шта се друго и може пожелети у оваквој ситуацији.
Стварно немамо среће, и наравно НЕМАЊА СРЕЋНО!!!!
..Звезда ми је све...
Quote:Стварно је велика штета... Како ствари стоје од њега ипак остаје само велики таленат. Не дај боже да је ово тачно, али ако ти после две и више година паузирања због повреде колена, не успеш у потпуности да залечиш повреду... Мислим, ко зна у каквом је стању дечко био пре ових припрема репрезенатције, па је ту значи додатно погоршао стање и сад прогноза да паузира, негде кажу и до Маја (или до Мојега Smile , како вам је лакше).
Сада озбиљно... Жалосно за њега, али и за Звезду, нарочито ако сагледамо случај Јоровића и Милошевића уз то.
Јеби га мајсторе, срећно... Шта се друго и може пожелети у оваквој ситуацији.

Чувена ФМП школа... Таквих као он има бар по неколико у свакој генерацији, само се још и раније повреде па нико и не сазна да су постојали...
Не бих да тотално убедачим оптимисте, али по мојим информацијама, Немања Александров највећи, ако не и већи таленат после тонија кукоча на позицији коју игра, може у будућности да се нада само рекреативном баскету и у најбољем случају 5-10 минута игре у врхунском тиму... Повреда је једноставно хроничне природе а тај исти доктор који га је оперисао прошли пут га је и сјебао тако да је пауза и све што се догађало са њим и трајало овако и оволико... Срећно му било, али тешко да ће се заиста остварити наша жеља да имамо најбољег играча у Европи што је Немања стварно требао и да буде!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
А ја сам такође чула да дечко није баш склон тренирању, а тако нико не може постати врхунски играч. Такође, додуше то је можда и због страха од обнављања повреде, чини ми се да је дечко поприлично мекан, неагресиван и неборбен. То такође нису особине врхунских играча.
То што је неко надарен, чак изузетно надарен, не значи да ће постати врхунски играч јер врхунског играча красе и неке друге особине - менталне, пре свега. Ко зна колико талентованих спортиста никада није успело јер психички нису успели да испрате свој таленат.
..baklje gore, pesma cigana...
Quote:Не бих да тотално убедачим оптимисте, али по мојим информацијама, Немања Александров највећи, ако не и већи таленат после тонија кукоча на позицији коју игра, може у будућности да се нада само рекреативном баскету и у најбољем случају 5-10 минута игре у врхунском тиму... Повреда је једноставно хроничне природе а тај исти доктор који га је оперисао прошли пут га је и сјебао тако да је пауза и све што се догађало са њим и трајало овако и оволико... Срећно му било, али тешко да ће се заиста остварити наша жеља да имамо најбољег играча у Европи што је Немања стварно требао и да буде!!!

Sad
Ово је проверено тачно!Инфо из друге руке...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Него играсмо ли ми ове недеље јадранску, шта би, нема никог са резултатима а ни у медијима ништа не видех...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Quote:Него играсмо ли ми ове недеље јадранску, шта би, нема никог са резултатима а ни у медијима ништа не видех...
Играсмо и пукосмо од Хелиоса.

Quote:Кошаркаши Црвене звезде поражени су у Домжалама од Хелиоса 85:67, у 12. колу НЛБ шампионата. Само два играча Звезде меч је завршило са двоцифреним учинком. Тадија Драгићевић постигао је 16, а Ненад Мишановић 12 поена. У домаћем саставу, Роберт Троха убацио је 18, Мочник 16, а Крејић 13 поена.

Ово је био трећи пораз „црвено-белих“ у досадашњем току лиге, и они сада деле другу позицију са екипом Задра.

Сигурно највећи узрок пораза Звезде је , поред лошијег скока (Хелиос 36, Звезда 28), и потпуно обрнута слика у шуту за три у односу на меч са Фортитудом у Пиониру. Гости из Београда убацили су само 4 тројке из 23 покушаја.

Прва деоница била је изједначена, а Хелиос је осетну предност стекао у других десет минута, када се серијом 8-0 одлепио на десет разлике – 35:25. До краја полувремена домаћин је повећао предност, па је након 20 минута било 45:31.

У наставку меча „црвено-бели“ су покушавали да брзим тројкама сустигну предност домаћина, али ниједном нису спустили испод девет разлике, и Хелиос је забележио трећи тријумф у сезони.

У наредном колу, у Пиониру се игра дерби пошто гостује Задар.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Ствари ће се тешко добро одвијати уколико Караџић што пре не пронађе некога ко би Кука могао да одмени бар 10 минута.
..baklje gore, pesma cigana...

Forum Jump:

Users browsing this thread: