Threads: 13
Quote:Извукли смо Телеоптик у купу Србије, играмо код њих у гостима 26. септембра.
У колико сати?
Threads: 0
Threads: 1
има и ТВ пренос на СПОРТ КЛУБУ
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
Threads: 1
До прије пола сата је писала најава за ту утакмицу а сада нема :zbunjen већ пише келн-фрајбург
Threads: 4
Шта бре у 15:30? :o
па ја нисам отишао! зар није у пола 6! Јоој боже :bes :bes :bes :bes
Threads: 0
Quote:До прије пола сата је писала најава за ту утакмицу а сада нема :zbunjen већ пише келн-фрајбург
Идиоти,имали неких проблема са преносом...''професионалци'' :boks
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Threads: 76
Quote:Звезда тражи одлагање Куп меча
Као што се и очекивало, Црвена звезда је званично затражила одлагање утакмице осмине финала Лав купа Србије против крушевачког Напретка. Утакмице овог кола биће одигране 24. октобра, а црвено-бели су предложили нови термин - 28. октобар. До Звездиног захтева дошло је због обавеза клуба у Лиги УЕФА јер у четвртак 25. октобра српски првак на свом стадиону дочекује минхенски Бајерн у првом колу Групе Ф. Одлуку о термину утакмице са Напретком донеће Такмичарска комисија ФСС после консултација са Крушевљанима.
Threads: 3
Зна ли неко тачан датум кад је карабурма,пошто је вероватно да ће да одложе,због репрезентација,и тв преноса можда у недељу...
Threads: 6
Quote:Зна ли неко тачан датум кад је карабурма,пошто је вероватно да ће да одложе,због репрезентација,и тв преноса можда у недељу...
На ртс тхт пише да у недељу у 2 комбиновано преносе офк-ЦЗ и војводина-бежанија.
Threads: 61
Било би мноооого добро да се игра у недељу па да могу доћи на утакмицу, већ сам се сморио кад сам чуо да је субота, а ја радим.
Ајде кад неко сазна дефинитивно када је нек напише и обрадује ме ;pljuga