08-03-2007, 05:32 PM
Quote:Што се мене тиче може и Зета![]()
Ближе је ради гостовања, а и визе нису проблем
Ех па сад! Ако Зета прође Ренџере ја сечем к...ц
![[Image: 22zw40.jpg]](http://i29.tinypic.com/22zw40.jpg)
Лига Шампиона 07/08
|
08-03-2007, 05:32 PM
Quote:Што се мене тиче може и Зета Ех па сад! Ако Зета прође Ренџере ја сечем к...ц ![]()
08-03-2007, 05:43 PM
Quote:pazi sta si rekao.... :roflIgor_RS Wrote:Што се мене тиче може и Зета
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
08-03-2007, 05:59 PM
Могло је да нас укаки још више, нпр. Левски-Тампа (или како зе већ зову). Све у свему ОК, избегли смо касапе из Европске "петице", ово је најважније. Сада пуном снагом и много озбиљности на Левадију.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
08-03-2007, 07:28 PM
Сада ме је мало еуфорија прошла па да поставим мало трезвенији коментар. На први поглед стиче се утисак да имамо велике шансе. Е сада, колико су оне велике је право питање. У поређењу какве смо тимове могли да извучемо ово стварно одлично звучи. По начину игре која Звезда игра ових дана стиче се утисак да је било који тим у овом тренутку ”Милан” за нас. Прве изјаве Бошка, Пиксија и Дике су прилично трезвене без икакве еуфорије што је јако битно. Треба ПОД ХИТНО сложити коцкице наше игре, заборавити на овај жреб и концентрисати се на Левадију. Битно је исто тако да и играчи после оваквог жреба препознају шансу генерације и да ће ваљда са још више мотива одиграти у Естонији а да не кажем против Ренџерса. Мислим исто тако да ће у Естонији бити много чупаво и плашим се да не проради она наша ”лако ћемо.” Далеко од тога да је Ренџерс за потцењивање али је сигурно и то да Звезда може и МОРА да одигра равноправну утакмицу са њима што не би био случај против рецимо Арсенала, Ливерула.... Само срце на терен, мудрости и памети. Од Бошка исто тако много много зависи у овом тренутку. У вези њега ће ствари бити јасне за месец дана. Или улази у анале као победник који је увео Звезду у ЛШ или као тоталан губитник. Ако се ово друго догоди типујем да ће седети на клупи у најбољем случају до зиме....
08-04-2007, 01:21 AM
LIGU SAMPIONA LIGU SAMPIONA NA NA NA NA NA NA
:ruke
..za tvoju slavu danas pevamo!
08-04-2007, 10:23 AM
А како би било да ви што славите ЛШ,мало `оладите.Јбт. нисмо ни левадију прошли,а ви већ трипујете.Шта треба,да нам се сви смеју ако попушимо(не дај Боже)?Зато лакше мало.
ti samo hrabro,bori se
08-04-2007, 01:05 PM
Quote:Кад Рује играју у гостима? Прва се игра у Москви. За Ренџерс игра Да Маркус Бизли ... Јел вам познато то име ... :batine ![]()
08-04-2007, 01:53 PM
Quote:Да, то је онај што је од Бишевца право будалу. Бишевац на десном беку-смешан.UrbanBaby Wrote:Кад Рује играју у гостима?
08-04-2007, 06:52 PM
Quote:Сад нам само фали да људи побесне и почну да му вичу УУУУ, и да нас онда избаце из квалификација... Срећа па ови Естонци немају црнаца.Mikelandjelo Wrote:Да, то је онај што је од Бишевца право будалу. Бишевац на десном беку-смешан.UrbanBaby Wrote:Кад Рује играју у гостима?
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
08-05-2007, 11:07 AM
само да га не препознају..неће ваљда
|
« Next Oldest | Next Newest »
|