Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
???????? ??? 07/08
Шабан оде за Кувајт, писе СЦ, тако да га вјероватно нема нама.
Ма како је кренуло, довешће они Перицу, чија је екипа толико јака да је на Златибору попушила од Лучана ... :lol:

Шта ће нам толики бескорисни црнци, и боље да иде у Арабију. Ако не могу да доведу нападача из ОФК-е онда нек се поубијају. Ццццц ...
[Image: 35c0qqq.gif]
Quote:Ма како је кренуло, довешће они Перицу, чија је екипа толико јака да је на Златибору попушила од Лучана ... :lol:

Шта ће нам толики бескорисни црнци, и боље да иде у Арабију. Ако не могу да доведу нападача из ОФК-е онда нек се поубијају. Ццццц ...

Брате, задржи се таквих популистичких изјава. Ако ОФК-а Ракића не жели дати пар дана прије почетка сезоне или тражи монструозно обештећење, онда то нема са неспособношћу везе, него са мањком капитала на страни нашег клуба или непостојеће жеље, да се за једног таквог играча уложи велики новац.
Како да не, а има се пара за нуђење Сантинију и сличним слепцима, да не говорим о бацању пара на Аилтона, Георгијева, а биће сличних дебила и међу овим појачањима, надам се што мање. И као нема пара за пишљивог Ђорђа Ракића. Наравно, друга је ствар ако се момак курчи попут Милковог синчића.
[Image: 35c0qqq.gif]
Хвала Богу што не долази Ракић!По мени,он је најглупљи нападач у нашој усраној лиги.Ево само један пример:ЕП за младе,текма против чеха,дуга лопта ка ракићу,чех који га чува скаче и из авиона се види да је лоше проценио и да ће га прелетети и да ће ракић имати један на један са голманом,али ракић повлачи човека за дрес и наравно судија свира фаул.Требао је само да сачека лопту,али ни то није знао.Имао је милион глупости на тих пар утакмица на ЕП(ова ми остала упечатљива),да нисам знао да ли да се смејем или да плачем.
ti samo hrabro,bori se
[quote="johny"Ево само један пример:ЕП за младе,текма против чеха,дуга лопта ка ракићу,чех који га чува скаче и из авиона се види да је лоше проценио и да ће га прелетети и да ће ракић имати један на један са голманом,али ракић повлачи човека за дрес и наравно судија свира фаул.Требао је само да сачека лопту,али ни то није знао[/quote]
Стварно не знам шта му би.... :rofl
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Quote:Хвала Богу што не долази Ракић!По мени,он је најглупљи нападач у нашој усраној лиги.Ево само један пример:ЕП за младе,текма против чеха,дуга лопта ка ракићу,чех који га чува скаче и из авиона се види да је лоше проценио и да ће га прелетети и да ће ракић имати један на један са голманом,али ракић повлачи човека за дрес и наравно судија свира фаул.Требао је само да сачека лопту,али ни то није знао.Имао је милион глупости на тих пар утакмица на ЕП(ова ми остала упечатљива),да нисам знао да ли да се смејем или да плачем.
Big Grin :rofl Big Grin :rofl Big Grin :rofl
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Новости јављају да смо добили још једно велико појачање за целу наредну сезону:

КАСТИЉО ДО ЈУНА 2008.

АЛЕХАНДРО Сегундо Кастиљо, сјајни еквадорски фудбалер, остаће у Црвеној звезди најмање до јуна 2008. године! Иако је постојала могућност да најбољи фудбалер црвено-белих прошле сезоне пређе у торински Јувентус, дошло је до застоја преговора пошто је "стара дама" већ попунила квоту предвиђену за играче ван Европске уније.

Кастиљо ће тако саиграче предводити у походу на Лигу шампиона, али и у одбрану дупле круне на домаћој сцени.
Е то је право појачање!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Мали огласи :

"Требамо тренера који има -киту и муда- у гаћама и који у прошлом , пардон овом животу није МИШ. "
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)