Threads: 17
Замислите како је навијачима Ајакса, ПСВ-а и сличнх "малих" клубова западне Европе. Пронађу квалитетног играча и он после 1-2 сезоне напусти клуб и оде у неки Интер, Јувентус, Арсенал...
А говоримо о клубовима из развијених земаља, клубовима који су такође освајали евро купове и који имају 4-5 пута већи буџет... Мени је драго да смо коначно почели да проналазимо играче који из нашег клуба одлазе у тако велике екипе у западној Европи.
Шта ви тачно очекујете?
Threads: 2
Quote:Quote:оде Кастиљо у јувентус!!!
То се и дало очекивати...
Јувентус ретко када греши... Ово говори колико је била добро довођење овог играча...
Threads: 3
Људи па морали смо да узмемо неку кинту, колико ја знам уговор му је истицао за 6 месеци и онда неби добили ништа!!
Овако ће одиграти квалификације, клуб добија неку кинту и идемо даље.
Било би екстра ако се остваре писања новина око преласка Жигића у Јуве, Звезда би требало да добије око 3 мил. од тог трансфера!!!
Threads: 1
Престаните да кукате.
Ни о Кастиљу се није знало ништа као ни о овосезонским појачањима па се показао као врхунски играч.... надам се да ће тако бити и са бар 2-3 од ових силних појачања, а то би био најбољи прелазни рок у посљедњих ко зна колико.... само кад би још остајали по 2 сезоне
Threads: 0
Кастиљу свака част! Играо је и борио се као да је на Маракани рођен! Ипак јувентус се не одбија, желим му сву срећу!!!
Sve najbolje Kastilju, zasluzio je covek.
Ja samo nesto razmisljam, kad se sve sabere i oduzme, mi smo mozda u dobrom plusu sto se para tice nakon ovog super odradjenog prelaznog roka, a i imacemo jaci sastav... a i izgleda da ce devojcica uzeti pretplatnu za sever, tako da smo dobili jos jedan zenski vokal. Ziveli :ruke :ruke :ruke
Threads: 9
жао ми је што иде кастиљо али се заиста надам да ће добра кинта да падне.
шта би са пољаком???
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Threads: 76
Quote:- Играм по десној страни у везном реду, а већ четири године сам члан репрезентације Хондураса. Пре доласка овде разговарао сам са председником Олимпије Рафелом Фераријем, који ми је дао пристанак и на томе сам му много захвалан. Долазак у Звезду је велики изазов за мене и даћу све од себе да останем у тако великом клубу. Очекујем да ме прихвате саиграчи и да са Црвеном звездом заиграм у Лиги шампиона - каже Паласиос.
http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/...2007.shtml
Threads: 17
18.07.2007 13:02
Броновицки и званично у Звезди
Промоција 24. јула
Нови члан Црвене звезде од данас је пољски репрезентативац Грзегорж Броновицки, који је потписао трогодишњи уговор. Броновцки ће се већ од суботе прикључити екипи на припремама у Аустрији у Бад Тацмандорфу. Српској јавности биће званично представљен 24. јула.
Броновицки је стандардан репрезентативац Пољске. Наступао је са великим успехом на свим мечевима у досадашњем току квалификација за шампионат Европе 2008. године. Посебно импресиван био је његов учинак у победи над Португалом 2:1 када је проглашен најбољим појединцем сусрета.
Грзегорж Броновицки је рођен 4. августа 1980. године у Лецзни. Током каријере је наступао за Лецзну, Леварт и Легију из Варшаве.
Млађи брат Пиотр је такође члан Легије из Варшаве.