Threads: 0
Само ми се не свиђа то сто Молина не мозе да уђе у Аустрији!
"Појачања ће се у уторак прикључити саиграчима, који су на припремама у Аустрији (осим Молине, који као држављанин Колумбије има процедуралне проблеме са уласком у Аустрију и припремаће се у Београду). Сезона за "црвено-беле" почиње последњег дана јула, првом утакмицом у квалификацијама за Лигу шампиона".
Threads: 17
Не може одмах да одпутује, треба време да се добије виза, путоваће са Броновицким вероватно.
Вама увек нешто недостаје! Никада нисте задовољни. Данас 4-5 играча (Молина, Сала, Баркос, Броновицки, Короман) појачало тим за наредну сезону и вама опет нешто не одговара...
Threads: 3
Вама увек нешто недостаје! Никада нисте задовољни. Данас 4-5 играча (Молина, Сала, Баркос, Броновицки, Короман) појачало тим за наредну сезону и вама опет нешто не одговара...[/quote]
:rofl :rofl :rofl
Свака ти част Бока! Долазим увијек на ову страницу у нади, да ће се нешто побољшати, али сваки други пост је некакво мркетање. Ем не ваља ово, ем не ваља оно. Ко неке старе бабетине! :finger
Ај будите - неки од вас - мало опуштенији! ;pivo
Threads: 61
Quote:Вама увек нешто недостаје! Никада нисте задовољни. Данас 4-5 играча (Молина, Сала, Баркос, Броновицки, Короман) појачало тим за наредну сезону и вама опет нешто не одговара...
И то по свему судећи 4-5 добрих и квалитетних играча. Стварно не памтим овако добар прелазни рок што се довођења играча тиче, а богами и одласка. Само још да продају Миловановића и то је то.
Овај пут стварно нема разлога за неко негодовање.
Threads: 3
Quote:Овај пут стварно нема разлога за неко негодовање.
Биће Игоре, не секирај се!

Кад већ у првој утакмици 31.07. један од новопридошлих играча не покаже оно, што се је од њега очекивало и што је било најављивано. Само мало стрпљења...
Threads: 17
Бока, немој погрешно да ме схватиш, али вест да, "(осим Молине, који као држављанин Колумбије има процедуралне проблеме са уласком у Аустрију и припремаће се у Београду)". Значи апострофирано да ће се ПРИПРЕМАТИ у Београду, ми није деловала оптимистички што се тиче његовог самог уигравања са осталим играчима!Ја сам то схватио као да неће моћи уопште да иде на припреме у Аустрији, а не да нисам заовољан учињеним до сада!
Threads: 76
Имаћемо више стренџера у тиму, него подмлатка.
Не знам ни имена да им изговорим...
Threads: 4
уф хвала курцу да су стигли коначно.
И овај са хондураса је играч средине. Нама фали још десни и леви бек каква проба на средини кад имамо милион играча.
Дајте неки јутуб од баркоса. Ушати

ми изгледа као прави голгетер.
Незнам али нисам одавно био тако задовољан прелазним роком. Још онај љакпо да стигне и лудило за мале паре.
Време је да у европи опет нешто урадимо па макар је то и куп уефа
Quote:Бока, немој погрешно да ме схватиш, али вест да, "(осим Молине, који као држављанин Колумбије има процедуралне проблеме са уласком у Аустрију и припремаће се у Београду)". Значи апострофирано да ће се ПРИПРЕМАТИ у Београду, ми није деловала оптимистички што се тиче његовог самог уигравања са осталим играчима!Ја сам то схватио као да неће моћи уопште да иде на припреме у Аустрији, а не да нисам заовољан учињеним до сада!
У праву је Максимилиано, на Мондо сајту чак јасније кажу:
"Barkos i Salas će se odmah pridružiti ostatku ekipe na pripremama u Austriji, dok će Molina, koji zbog kolumbijskog pasoša ima problema sa vizama,
do povratka tima trenirati samostalno."
а то стварно није добро да нам будући плеј тренира без екипе...