07-09-2007, 09:35 PM
Пуровић је 1985.годиште...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
???????? ??? 07/08
|
07-09-2007, 11:27 PM
Пуровић је дрво, балван, пањ. Нема никакву технику, нема брзину, некад га усере па да гол и то је све.
То је из блица копирано, а не вјерујем да је истина, јер само би идиот одбио такву понуду.
07-10-2007, 05:48 PM
Победили смо Нафту у последњој утакмици на припремама у Словенији резултатом 3-2.Резултат не може много да охрабри с обзиром на то какве Нафта,а какве ми амбиције имамо ове сезоне.Стрелци за нас Лукаш,Тришовић(на асистенцију Лукаша) и Славко Перовић.
Састав 1. полувреме:Радивојевић, Анђелковић, Пантић, Рашковић, Бурзановић, Туторић, Тришовић, Бајалица, Лукаш, Миловановић, Ф.Ђорђевић Састав 2. полувреме:Радивојевић, Станчић, Трајковић, В.Ђорђевић, Милијаш, Пуровић, Богдановић, Томовић, Адамовић, Гај, Николић, Перовић, Баста Неке од наших акција: 15' Још једном Анеђлковић пробија по левој страни, идеално центрира за Филипа Ђорђевића, а овај иако сам на 6-7 метара од гола, главом шутира поред 21' Евидентно је да је наш тим неупоредиво квалитетнији. Ређају се напади, али и промашаји. Малочас су у шанси били Бурзановић и Рашковић, али први се спотакао, а други није успео да захвати центаршут Тришовића 38' Умало да наш тим повећа предност. После корнера са леве стране, лопта је стигла до друге стативе где је Туторић био сам, али је са само два метра лопту главом послао преко гола
07-10-2007, 06:04 PM
Кога боли курац?
Добијали смо Шахтјор, Вердер и сличне у припремним утакмицама, да би нас у Европи лупали ПСВ и Зенит касније. Што се мене тиче могу слободно да губе од Нафте.
07-10-2007, 07:30 PM
иначе тренер ових нафташа је милко ђуровски.....
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
07-11-2007, 10:49 AM
Мондо каже:
Ристо Лакић близу преласка у наш клуб, обештећење око 100К евра. Као и да смо заинтересовани за њиховог репрезентативног нападача Николу Вујовића, за кога би дали око 40 К евра. Лакић би био сасвим добра резерва за Басту(поклоните више Пантића некоме), а овај други ће бити нови Рашковић ![]()
07-11-2007, 10:52 AM
Ја сам за Вујовића чуо да је глуп и има лошу реализацију али је брз и добар техничар, отприлике као Пуровић који има брзину и технику :rofl
07-11-2007, 10:55 AM
У данашњем гласу јавности пише да бенитез и никулае дефинитивно не долазе у звезду............
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
07-11-2007, 11:23 AM
Новости пишу да је Бенитез потписао за мексичког прволигаша Сантос Лагуну и да је Пуровићу дато зелено светло да потпише за Спортинг за 2.2 милиона евра.
07-11-2007, 12:23 PM
Ристо Лакић ??? Па јесу ли они нормални ? Шта ће нам тај пропали таленат, којег нијесу хтјели ни француски Авр и још неки њемачки друголигашки клубови.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
|
« Next Oldest | Next Newest »
|