Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
???????? ??? 07/08
Румун Никулае напустио Београд

Румунски интернационалац Маријуш Никулае (26 година), јуче је необављеног посла напустио Београд, после конкретних преговора са Црвеном звездом.

– Са нападачом из Румуније су прво писменим путем усаглашени детаљи око преговора, али су током сусрета са њим у Београду остале неразјашњене две-три ствари. Рекао је да ће нам се поново јавити за два-три дана и саопштити да ли прихвата услове који су му понуђени – рекао је портпарол ФК Црвена звезда Милан Бошковић.

За репрезентацију Румуније Никулае је одиграо 28 утакмица и постигао 12 голова, а у досадашњој каријери је играо за Динамо из Букурешта, Спортинг (Португалија), Стандард (Белгија) и немачки Мајнц. Тренутно је слободан играч.
Ја стварно незнам кога ми више чекамо. Припреме пролазе а ми ништа...
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
Ништа од Никулајеа,Вотфорд за Бенитеза
Црвена звезда, како ствари стоје, може да остане без оба планирана појачања у нападачком реду! Румунски интернационалац Маријуш Никулае налазио се у Београду два дана на преговорима са српским шампионом. Иако су са "Маракане" тврдили да је остало само неки ситни детаљи до потписа, изгледа да је баш код њих запело, тако да је Никулае напустио нашу престоницу необављена посла.

- Никулае је добио два дана да одговори на понуду. Ако се не јави до тада - отпада - преноси портпарол Звезде Милан Бошковић.

Што се тиче Кристијана Бенитеза, енглески Вотфорд бацио је удицу на еквадорског нападача. Члан Чемпионшипа продаје голгетера Марлона Кинга за девет милиона фунти (13,5 милиона евра) и неће жалити новца за довођење Еквадорца који је оставио импресиван утисак на Купу Америке иако су "момци са врха света" испали у раној фази.

Ако ни њега не могу да доведу, онда незнам.....Морају под хитно да нађу два нападача, у супротном....тешко нама!
Јоксимовић отишао у швајцарску......
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
Quote:Јоксимовић отишао у швајцарску......
Извињавам се за оф топик, али морам овог да питам нешто. Шта ти значи тај ник који си узео?
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Ма ништа брате безвезе нисам знао ста да ставим.......
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
У једним дневним новинама данас пише да Пикси нема како да потроши 3 милиона евра које има за појачања, јер нико од страних фудбалера неће да дође у Србију да игра пред празним стадионима. Не бих да испадне да га стално критикујем, али сам опет мишљења да тражи погрешан профил појачања. Сем овог Еквадорца, Бенитеза, сви други су старији играчи који су прешли 25 година. Ја бих се на његовом месту, кад су странци, у питању, пре концентрисао на довођење младих играча из Африке и Америке него на ове маторце које он хоће да доведе. А ако већ жели да доведе неколико искусних играча, боље би му било да уложи средства и да врати проверене домаће играче као што су Друла или Љубоја, него да доводи Окаса, Никулаеа, Канделу...
Проблем је у томе што он вјероватно хоће инстант појачања и већ формиране играче, за европу ове сезоне.
Очигледно је да тако не иде... требали би да зајебу ту европу и да доводе младе играчена 4-5 година, не би ли одиграли бар 3 сезоне са истим тимом... онда би и могли да се надамо некој ЛШ
ЈБ, ми то не можемо више провести! Џајиц је покушао, да са младим талентованим насим играчима нешто створи. Није функционисало, јер чим изађе неки добар играч, дође клуб са стране и купи га за добре паре. Па видиш шта се дешава са нашим У-21-репрезентативцима. Ми више немамо времена градити играче и уигравати их пар година - нажалост!!! Зато Пикси очајнички и покушава довести неког афирмисаног играча. А за такве немамо 1. лове, 2. лига је слаба и 3. држава нам није нека права љепотица.

Жалосно, али то је наш реалитет. Ријешење ни ја не знам... Sad
Quote:У једним дневним новинама данас пише да Пикси нема како да потроши 3 милиона евра које има за појачања, јер нико од страних фудбалера неће да дође у Србију да игра пред празним стадионима.

Писало је слично у листу ”Спорт” пре неколико дана у вези лицитације за тренера под насловом ”Хоће у Звезду, неће у Србију.” Ево и неколико занимљивих делова:

”Пројекат ЛШ је уз финансијску ињекцију у Стојковићевом прилазу ино стручњацима представљао кеца из рукава, а оно што никако није могло да се гурне под тепих је друга страна те исте медаље. У случају петог неуспешног напада на елиту из исто толико покушаја Де Канију, Лакомбу, Сантинију и било коме ко би преузео обавезе на клупи српског шампиона преостала би турнеја по Лучанима, Смедереву.... Уз дужно поштовање поменутим градовима, тешко је рећи да би било коме од странаца тако нешто могло да представља изазов.
Други ништа мање битан, ако не и пресудан разлог је репутација коју Србија има на Старом Континенту. Када се зна да је основно полазиште доброг дела Европе теза да у Србији човеку и сваком тренутку може да измакне тле под ногама, јасно је зашто родбина у већини случајева игра пресудну улогу. Ако се вратимо само мало уназад и присетимо да су у Београду усред бела дана убијени премијер, генерални секретар савеза и бројни фудбалски челници захвалнице није тешко ни схватити, ни прихватити. Ино стручњаци хоће у Звезду, али неће у Србију...”

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)