Threads: 4
ја стварно незнам кога они опет чекаију... Уместо да доведу појачања они се зајебавају са неким румуном за кога смо ми друга опција. ма дај, ако нећеш немораш следећи, а не да чекамо док потпише за други клуб и онда паника. Опет ћемо склопити тим у 5 до 12 као што неко рече.
Threads: 1
Гледао сам Бенитеза синоћ, врхунски је играч. и уз то млад, а такви не долазе у Звезду
Threads: 3
Quote:Гледао сам Бенитеза синоћ, врхунски је играч. и уз то млад, а такви не долазе у Звезду 
Еквадорац Бенитез на прагу Црвене звезде
Понедељак, 2. јул 2007. 14:56
После испадања Еквадора са Копа Америка у Венецуели, Црвена звезда је још упорније почела операцију "Еквадор", у намери да доведе фудбалера евадорске репрезентације Кристијана Бенитеза.
Бенитез је једном ногом већ на стадиону Црвене звезде, кажу извори МОНДА блиски освајачу "дупле круне" у Србији. До сада је висина обештећења од око два милиона долара, колико тражи његов Ел насионал кочила преговоре, али се чини да је еквадорски репрезентативац близу Београда.
Из њихових уста у Божије уши!!!!
Threads: 61
Дај Боже.
Опасан играч је у питању.
Threads: 17
Само још да додам да је Кастиљо постигао једини гол на утакмици против Мексика у њиховом поразу од 2:1. Задржати Кастиља и довести Бенитеза би био прави бинго. Новине у принципу треба игнорисати као и њихове ”проверене информације из прве руке” док Бенитеза не видимо главом и брадом на Маракани.
Threads: 1
А не, то те неко слагао.
Гол је дао Мендез из ПСВ-а а за Мексиканце је дао Нери Кастиљо, из Олија који је можда и најбољи играч овог КА.
Threads: 3
Уз нападача треба нам и један љеви бек! То се никако не смије запоставити.
Иначе, баш ме занима да ли ће Бошко играти са једним или са два шпица. Вјероватно ће то зависити од противника. У том случају је питање како ће се Пуровић као једина шпица снаћи. А то исто важи и за Бенитеза.
Још мало времена имамо, али и оно брзо лети.
Да, видим сада да није Сегундо Кастиљо а и овај други Кастиљо игра за Мексико...
22' [1 - 0] N.A. Castillo
80' [2 - 0] O. Bravo
85' [2 - 1] E. Mendez
Threads: 9
СТИЖЕ БЕНИТЕЗ ОДЛАЗИ ПУРОВИЋ
Репрезентативац Еквадора на прагу српског шампиона Црвене звезде
Крах кондора на Копа Америци убрзао трансфер нападача Ел Насионала.
То аутоматски значи да су Милану Пуровићу отворена врата Маракане
Смена голгетера у Звезди. Стиже Бенитез, одлази Пуровић. Освајач дупле круне показао је истрајност и на добром је путу да оствари оно што је замислио, да ангажује екстра-појачање из Еквадора. И, што је такође важно, неће морати да чупа косу у тражењу средстава да плати трансфер, будући да је на прагу одлазак Милана Пуровића са Маракане.
Испадање Еквадора са Копа Америка у Венецуели само је убрзало ствари и приближило Кристијана Бенитеза нашем највећем стадиону. Спортови извори сазнају да је посао на корак до реализације, а тај корак је толико мали да се већ сад са великом дозом сигурности може рећи да је хитроноги Еквадорац пред парафом. Сви који су га гледали на Телевизији Авала током преноса из Венецуеле задовољни су оним што је пружио, импоновала је његова стартност, одлична контрола лопте, игра и десном и левом ногом, а убрзо ће се, засигурно, јавити многобројни Звездини навијачи да устврде како ће црвено-бели са Бенитезом у тиму бити далеко јачи у походу на Лигу шампиона (притом се одбрана домаћих трофеја уопште не доводи у питање).
Цена од два милиона долара дуго је кружила, да ли се и задржала? У овом часу то знају једино Ел Насионал и Црвена звезда. За Звездиног приврженика битније од свега: Кристијан Бенитез на прагу Маракане. То аутоматски значи да Милан Пуровић добија прилику да оствари инострани ангажман...
- Реално - тврди Пуровићев менаџер Зоран Стојадиновић. – Милан има одличну понуду, на потезу су Звездини челници. Верујем да ће се доћи до споразума. Не заборавите да све што сам досад најавио, то се и остварило. Овога пута остаћу вам, ипак, дужан за име клуба који се усредсредио на Пуровића. Сачекајмо најпре да Бенитез стигне у Звезду. Када сам већ код Бенитеза, и до мене је допрло да је у принципу то готова ствар.
Добар дан Бенитезу, довиђења Пуровићу.
У СТРОЈУ ОД АУСТРИЈЕ
КАСТИЉО ОСТАЈЕ!
Кристијана Бенитеза ће на српској Маракани дочекати земљак Сегундо Кастиљо. То је, изгледа, епилог разговора Звездиних челника са сјајним везистом, који је убеђен да носи црвено-бели дрес у још једној сезони. На велику радост навијача, који су управо Еквадорца прогласили за најбољег у походу на минулу дуплу круну.
Кастиљо би требало да се укључи у строј 14. јула, на припремама у Аустрији.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Quote:У том случају је питање како ће се Пуровић као једина шпица снаћи.
Вероватно никако....