06-23-2007, 09:07 AM
Е то Боско остаје,то је по мени најбоље,човек воли Звезду и треба му дати шансу,од како је дошо успео је да врати играчима самопоуздање итд. Он је прави избор,а не тамо неки французић.
???????? ??? 07/08
|
06-23-2007, 09:07 AM
Е то Боско остаје,то је по мени најбоље,човек воли Звезду и треба му дати шансу,од како је дошо успео је да врати играчима самопоуздање итд. Он је прави избор,а не тамо неки французић.
06-23-2007, 12:27 PM
Потписани уговори са четворицом омладинаца
![]() Црвена звезда је потписала уговоре са четворицом досадашњих омладинаца – Марком Николићем, Славком Перовићем, Ненадом Срећковићем и Јагошем Вуковићем. Сва четворица су потекла из Омладинске школе Црвене звезде, а директор Митар Мркела је изразио задовољство што су ови момци потписали уговоре на пет сезона и што ће се од понедељка придружити припремама првог тима с тим што Вуковић и Срећковић имају обавезе према репрезентацији и неће их бити двадесетак дана. "Овим се показало да Омладинска школа има шта да понуди првом тиму и верујем да ће тако бити и у будућности. Надам се да ће се ова четворица играча брзо наметнути и изборити за статус првотимца", рекао је Мркела. Новим првотимцима су честитали и клупски челници Драган Стојковић, Зоран Дамјановић и Стеван Стојановић који су присуствовали потписивању уговора. Марко Николић и Славко Перовић су рођени 1989. године, док су Јагош Вуковић и Ненад Срећковић годину дана старији. Сва четворица су истакла задовољство што су постали професионалци истакавши да су им се остварили снови и да ће се трудити да се наметну шефу стручног штаба. Јагош Вуковић игра на позицији штопера, али и у везном реду. Прошлу сезону је провео у екипи Рада. Ненад Срећковић је везни играч, баш као и Марко Николић, док је Славко Перовић нападач. ![]() ![]() ![]() ![]()
06-24-2007, 02:17 PM
Quote:Хвала драгом Богу да се је питање тренера ријешило. Бошко дакле остаје наш тренер, што је у овом тренутку можда и најбоље ријешење. Сад је на њему да докаже шта зна!Морам се чак и ја сложити са тим. Али разлози за то су да су нам шансе за ЛШ 7% са њим, а 8.5% са неким другим тренером. Не исплати се плаћати тренера толико скупо, ако не би остајао 2-3 године, што је помало нереално.Овако нам бар остају те паре за играче, као што многи рекоше.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
06-26-2007, 12:54 PM
Миодраг Мартаћ нови члан стручног штаба
Појачање за стручни штаб :o :lol: Као што је пре неколико дана и најављено, стручни штаб Црвене звезде је добио појачање. Један од сарадника Бошка Ђуровског у наредном периоду биће и Миодраг Мартаћ. Мартаћ је рођен 7. јуна 1959. године. Својевремено био играч подгоричке Будућности, а по завршетку играчке каријере посветио се тренерском послу у којем се афирмисао водећи екипу Земуна. ![]() www.fc-redstar.net ******************************** Који бре Мартаћ ??? :o
06-26-2007, 03:01 PM
Ранђеловић продужио уговор
Са Звездом до краја каријере ![]() Голман Црвене звезде, Иван Ранђеловић, продужиће уговор са клубом до 2010. године. Садашњи уговор искусном чуваеру мреже је истицао на крају ове сезоне. "Драго ми је што је управа клуба одлучила да ми понуди продужетак сарадње. Понуду сам са задовољством прихватио и по свему судећи ћу у Црвеној звезди остати до краја каријере јер ћу имати 36 година када ми нови уговор буде истекао. Овде се заиста феноменално осећам и надам се да ћу својим искуством и квалитетом помоћи екипи да и у наредном периоду бележи врхунске резултате", рекао је Ранђеловић који је у Звезди од лета 2001. године када је дошао из Милиционара. За Црвену звезду је дебитовао 25. јула исте године на утакмици квалификација Лиге шампиона са Омонијом у Никозији. До сада је за наш клуб одиграо 127 такмичарских у 59 пријатељских утакмица. ![]() ![]() ![]() ![]()
06-26-2007, 08:26 PM
Доводимо Марију :o
06-26-2007, 09:55 PM
Quote:Доводимо Марију :o Зар није Пикси пре неколико недеља ракао да су за овог педерчића врата Маракане заувек затворена ??!! Надајмо се да си ово прочитао у истим новинама које најављују да Ранђел иде у Макаби из Тел Авива, а он ето подписо нови уговор.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
06-26-2007, 11:31 PM
Новости и то вечерње:
http://www.novosti.co.yu/code/navigate.p...2007-06-27
06-27-2007, 03:28 AM
znam da nema nikakve veze sa zvezdom ali samo da pokazem koliku su gresku napravili sa dramanom, nerazumem njemacki pa nisam znao da prevedem
Haminu Draman Lokomotive Moskau Aktueller Nationalspieler: Ghana Geburtsdatum: 28.04.1986 Alter: 21 Größe: 1,73 Nationalität: Ghana Fuss: rechts Profil Transferdaten Leistungsdaten Auf einen Blick Korrektur Saison Monat/Jahr von zu ausgel. Ablöse 07/08 07.2007 Genclerbirligi SK Lokomotive Moskau 3.000.000 06/07 07.2006 Roter Stern Belgrad Genclerbirligi SK 250.000 05/06 07.2005 Unbekannt Roter Stern Belgrad ablösefrei
06-27-2007, 10:25 AM
Синоћ је почео Копа Америка и бојим се да ћемо тешко задржати Кастиља ако се добро покаже.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|